06 / 05 / 2024

4. Uluslararası Genç İşadamları Kongresi

4. Uluslararası Genç İşadamları Kongresi

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye'de istihdam artışının KOBİ ve yeni girişimler eliyle oluştuğunu belirterek, "Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşuna bakın 10 sene önceye göre daha az adam çalıştırıyor" dedi...

‘Amazon Teknoloji Sınıfı’ ile 4 bin genç kodlama eğitimi alacak! Hemen başvurun!

Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda kurduğu Amazon Teknoloji Sınıfı ile gençlerin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olacak.

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Birol Şengül tarafından kuruldu.

15 yaş üstü gençlere son dakika müjdesi! Hemen başvuran anında 4.125 TL cep harçlığı alacak! 

İŞKUR, milyonlarca vatandaşa istihdam sağlarken ekonomik destek sağlamaya da devam ediyor. Gençler iş bulmak için mali yardım da alabilirler. Son dakika haberine göre 15 yaş üstü herkes 4.125 TL kazanabilecek. Başvuru koşulları için tıklayınız...

Bakan Kasapoğlu 4 bin personel alınacağını açıkladı! İşte detaylar!

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, 4 bin 147 sözleşmeli personelin alınacağını duyurdu. İşte detaylar!

İBB’den öğrencilere müjde! Öğrencilerin hesaplarına 4. 500 TL yatacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) "Genç Üniversiteli Desteği’ projesinde 75 bin öğrenciye geri ödemesiz olacak şekilde 4. 500 TL burs verilecek. İşte detaylar…

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un genç yaşta hayatını kaybetmesi duyanları kahretti! Ölüm nedeni belli oldu

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenilerek genç yaşında hayata veda etti. 2013 yılında anne olan Özlem Sarıkaya Yurt'un ölüm haberini alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başsağlığı mesajı yayınladı.

Mersin'den yola çıkan dev reaktör Adana'ya 4 günde ulaşacak

İspanya'nın Bilbao Limanı'ndan yüklenip Mersin Uluslararası Limanı'na indirilen, elyaf ve polyester ham maddesi üretiminde kullanılacak 30 metre uzunluğuna 8,5 metre yüksekliğine sahip reaktörün kara yoluyla 4 günde Adana'ya ulaştırılması planlanıyor.

THY’den gençlere iş fırsatı! Hangi birimlerde açık var? Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! 

Uluslararası alanda faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük şirketlerinden Türk Hava Yolları, yeni mezunlara ve üniversitelilere iş daveti yaptı.Gençlere mali işlerden tekniğe, satış pazarlamadan bölgesel uçuşlara kadar pek birçok alanda iş fırsatı sunuldu.

Park Joven Bilkent'te 4+1'ler 3.9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Genç Marina Yapı imzasıyla hayata geçirilen Park Joven Bilkent'te 4+1 konutlar 3 milyon 940 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Mersin'e 4 yeni millet bahçesi müjdesi!

Mersin yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Mersin'de de 4 millet bahçesi yapıyoruz ve yeşil alanlarımızı gençlerimize, kadınlarımıza, çocuklarımıza kazandırıyoruz" dedi.

Güngören Mareşal Çakmak ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi, 3 ada, 15, 16 parseller ile 4 ada, 1, 2, 3 parsellerin Konut Alanından Park Alanına alınması ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sivasspor Sivas 4 Eylül Stadyumu'nu 1 yıllığına kiraladı!

Sivas 4 Eylül Stadyumu, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sivasspor'a 1 yıllığına kiralandı. 

Madnasa Türkbükü lansmanı 4 Mart'ta!

Türkiye dışında Yunanistan, İtalya, Almanya, İspanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerindeki gayrimenkul yatırımları ve gayrimenkul geliştirme projeleri ile uluslararası üne sahip AB Grup Holding, Madnasa Türkbükü projesini 4 Mart'ta görücüye çıkarıyor...

4. Uluslararası Genç İşadamları Kongresi Haberi

4. Uluslararası Genç İşadamları Kongresi

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye'de istihdam artışının KOBİ ve yeni girişimler eliyle oluştuğunu belirterek, "Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşuna bakın 10 sene önceye göre daha az adam çalıştırıyor" dedi.


Babacan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gençlik Kurulu tarafından düzenlenen "4. Uluslararası Genç İşadamları Kongresi"nde, bu çağda ekonomik ve ticari faaliyetlerin çok büyük bir dönüşüm geçirdiğini belirterek, artık atılan her adımın küresel boyutta düşünülüp daha sonra içinde bulunulan ortamın dikkate alınarak uygulanılması gerektiğini kaydetti.


Fikirlerin, bilginin, ürünlerin, insanların kolayca dünyada yer değiştirebildiği dönemde iş yapma şekillerinin değiştiğini ifade eden Babacan, şunları söyledi:


"Biz ekonomi kelimesini daha geleneksel ifadesiyle iktisat olarak ele aldığımızda, iktisatın aynı zamanda aşırı gitmeme, davranmama, makul hareket etme gibi anlamları da kapsadığını görüyoruz. İktisat kavramı ekonomik faaliyetlerini yürütürken...