28 / 07 / 2024

4 üncü İnşaat ve Konut Konferansı

4 üncü İnşaat ve Konut Konferansı

4. İnşaat ve Konut Konferansı Silverline Ankastre platin sponsorluğunda, 26 Ocak 2016 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşiyor. Organizasyonda, Silverline Ankastre'nin bu pazardaki faaliyetlerini aktaracaktır.

Sinpaş'tan 4'üncü halka arz! Batı Ege GYO 3 liradan halka arz ediliyor!

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzı onaylandı. Bu onayla beraber Sinpaş, 4'üncü halka arzını gerçekleştirmiş olacak. İşte Batı Ege GYO halka arzı ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Van, kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada!

2011 senesinde meydana gelen Van depreminin ardından; 26 bin 700 konut hak sahiplerine teslim edildi. AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Van'ın kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin arazisi için 4'üncü plan geldi: Bakanlık iptal etmişti, yeniden düzenlendi! 

Atatürk Havalimanı’nın yanı başında bulunan Bakırköy Polis Eğitim Merkezi’nin dev arazisinde inşa edilen Emlak Konut GYO Florya Evleri için 4'üncü plan geldi. İşte detaylar...

Brent petrol son 4 ayın en düşük seviyesine geldi! Brent petrol fiyatları ne kadar oldu?

Dünya üzerinde pandemiyle başlayan ekonomik daralma, Rusya Ukrayna savaşıyla iyice ipleri gerdi. Dünyanın en büyük ekonomisi ABD başta olmak üzere diğer ülkelerin ekonomilerinde beklenen resesyon endişesi brent petrol fiyatlarını son 4 ayın en düşük seviyesine çekti.

Buğday fiyatları son 4 ayın dibini gördü! Emtia piyasasında yaşanan düşüşlerin nedeni ne?

Enflasyon ne resesyon endişesi emtia fiyatlarını düşürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz mayıs ayında arz sorunu nedeniyle son ayların en yüksek seviyesini gören buğday son 4 ayın en düşük seviyesine geldi. İşte detaylar..

4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı ne kadar? 4. sınıf Emniyet Müdürü nedir?

4. sınıf Emniyet Müdürü ne demek, 4. sınıf Emniyet Müdürü nasıl olunur şeklinde araştırmalar yoğun olarak yapılıyor. İşte detaylar!

İngiltere'de inşaat sektörü Kasım'da son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de inşaat sektörü, Kasım ayında son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti.

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

Gaziantep'te çarşı inşaatı yapım işi ihalesi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 4 Çarşı İnşaatı Yapım İşi için ihale düzenliyor.

Gaziosmanpaşa'da 4 caminin inşaatında son aşamaya gelindi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapımı devam eden 4 cami inşaatında çalışmalar son aşamaya geldi. Camilerin Ramazan'da ibadete açılması bekleniyor.

MediaMarkt Antalya'da 4'üncü mağazasını açtı!

MediaMarkt, Antalya'daki 4'üncü mağazasının açılışını 5M Migros AVM içerisinde gerçekleştirdi. 

Elazığ'da inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Elazığ'da çalıştığı inşaatın 4'üncü katından düşerek ağır yaralanan işçi, yaşamını yitirdi...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında 6 ay geride kaldı!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında 6 ay geride kaldı. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında son durum ne? İnşaat ne kadar ilerledi?

4 üncü İnşaat ve Konut Konferansı Haberi

4 üncü İnşaat ve Konut Konferansı

4. İnşaat ve Konut Konferansı Silverline Ankastre platin sponsorluğunda, 26 Ocak 2016 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşiyor.  Ulusal ve uluslararası pazarda rekabet gücünü arttırıcı kalkınma hedeflerinin tartışılacağı sektörün en önemli buluşmasında, konut sektörüne girdiği 2010 yılından bu yana yüzde 800 büyüme kaydeden Silverline Ankastre platin sponsor olarak yerini alıyor. Sektöre yön veren isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı organizasyonda, Silverline Ankastre CEO'su Mustafa Laçin'de ankastre sektörünün proje pazarındaki yeri ve gelişim süreçlerini değerlendirecek ve Silverline Ankastre'nin bu pazardaki faaliyetlerini...