12 / 05 / 2024

4. Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi

4. Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi

Haluk Yanık, 12-13 Kasım 2015 tarihlerinde Wow Convention Center’da düzenlenen “IV. Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi”nin açılış konferansında konutlarda yangın algılama ve uyarı sistemlerini işledi.

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyardı! Piyasalar yangın yerine dönecek

Altın uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyarıda bulundu. O saatte piyasalar yangın yerine dönecek...

Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o gayrimenkuller ve değerleri...

Alarko GYO, İstanbul'da yer alan; Eyüp Fabrika binası, Karaköy binası, Maslak arsası ve Büyükçekmece parsellerinin değerini açıkladı. Peki Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası canlı gram altın ve dolar fiyatları 4 Kasım 2022 ne kadar?

Binlerce kişi bankaların ve Kapalıçarşı'daki canlı gram altın ve dolar fiyatlarını araştırıyor. Ziraat Bankası canlı gram altın ve dolar alış satış fiyatları belli oldu. İşte 4 Kasım 2022 Ziraat Bankası canlı gram altın ve dolar kuru alış satış fiyatı.

Ege 37 Elektrik Yangın Malzemeleri Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 37 Elektrik Yangın Malzemeleri Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Mert Kurt tarafından kuruldu.

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Allianz Teknik Deprem ve Yangın Test ve Eğitim Merkezi açıldı!

30 milyon TL yatırımla hayata geçen Allianz Teknik Deprem ve Yangın Test ve Eğitim Merkezi açıldı.

Allianz'dan Türkiye'ye 30 milyon liralık deprem ve yangın merkezi!

Allianz Türkiye'nin 30 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği Allianz Teknik Deprem ve Yangın Test ve Eğitim Merkezi açıldı

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Dilyafruz Norkulova tarafından kuruldu.

4. Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi Haberi

4. Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi

Haluk Yanık, evlerimizdeki yangının nasıl ölümcül bir tehlike oluşturabileceğini, yangın esnasında ölüm riskini azaltmak için ne gibi önlemler alınabileceğini yapılan araştırmaların sonuçları ve örneklemeler ile katılımcılara aktardı.  


Yangından ölümün en fazla konutlarda görüldüğüne dikkat çeken Yanık; “Konutlarda çıkan yangınlarda ölümlerin %70’i gece yangınlarda olmaktadır, çünkü insanlar ve hayvanlar uyurken koku alamamaktadır. Üstelik birkaç soluma bile yangın esnasında ortaya çıkan boğucu ve zehirli gazların etkisiyle bilinç kaybına yol açmaktadır. Konutlarda bir yangının başlangıcından itibaren kaçış süresi ortalama 4 dakika gibi kısa bir süredir. Uykudan uyanabilenlerin panik ve görüş kaybı yaşaması da yangından kurtulmalarını zorlaştırmaktadır” şeklinde konuştu. 

Haluk Yanık sunumunda, Türkiye’de yüksek konut binalarında yangın algılama ve uyarı sistemlerinin tasarım ve uygulamasında yapılan yanlışlıkları ve çözüm önerilerini de dinleyicilerle paylaştı. Herhangi bir...