27 / 09 / 2024

4 yılda Halk GYO

4 yılda Halk GYO

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Uzman isim 2025'te altının geleceği seviyeyi açıkladı! 3-4 sene sürecek dedi...

GPG & IHC Fonlarının Yöneticisi Eral Karayazıcı, son dört yılda altının ons fiyatının 4 katına çıktığını açıklayarak ''Altın emin olun dedenizi gençliğinde mutlu etmemiştir' yorumunu yaptı. 

Konut fiyatları metrekare başına son dört yılda 100 dolar arttı!

Ülke genelinde konut fiyatları fahiş fiyatlara ulaştı. Özellikle büyükşehirlerde konut fiyatları cep yakmaya başladı. İstanbul'da ortalama bir konutun fiyatı 4,9 milyon TL oldu. Uzman isim konut fiyatlarının metrekare başına son dört yılda 100 dolar arttığını açıkladı.

İstanbul'da konut fiyatları 4 yılda yüzde 750 arttı! Ortalama bir konutun fiyatı şu anda 4,9 milyon TL!

Konut fiyatları 2020 yılında bu yana yüzde 750 arttı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre İstanbul'da bir konutun ortalama fiyatı şu anda 4,9 milyon TL oldu.

2025 emekli maaş zammı ortaya çıktı! Emekli maaşları yeni yılda ne kadar olacak? 

Milyonlarca emeklinin gözü yeni yılda gelecek olan zamma çevrildi. Bu kapsamda araştırmalar devam ederken, 4 farklı maaş hesaplama senaryosu ortaya çıktı. İşte 2025 emekli maaş zammı...

Son 4 yılda yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı arsa oldu! Buradan arsa alanlara talih kuşu kondu!

Yatırımcılar, elindeki paraları değerlendirmek için çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Kimi yatırımcı ev, araba ve arsa alırken kimileri altın ve borsa gibi yatırım araçlarını tercih ediyor. Son 4 yılda yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı ise arsa oldu. İşte detaylar...

Doğalgazda zam furyası! 5 yılda yüzde 500’e dayandı!

Konutlara yüzde 24.4 şeklinde yansıtılacak son zamla birlikte yurttaşın doğal gaz tarifesi 5.5 yılda yüzde 470 arttı.

Tarla kiralarına 4 yılda yüzde 1600 zam!

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer tarla kiralarını 4 yılda 16 katına çıktığını söyledi. İşte Utku Çakırözer'in konu ile ilgili o açıklamalar...

TOKİ İzmir projesinde sular durulmuyor! Planlar 4 yılda 3 kez iptal edildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir’de yapı stoku bakımından en sakıncalı ilçelerden biri olan Karabağlarda dar gelirli vatandaşları depreme dayanıklı konut sahibi yapmak amacıyla düğmeye basarken, 4 yıllık süreçte planlar 3 kez iptal edildi. 

Bu hisseleri düzenli alanlar 4 yılda ev ve araba sahibi olabilir!

Kârlarının bir kısmını hissedarlarına kar payı olarak dağıtan şirketler, yatırımcılara düzenli gelir elde etme fırsatı sunuyor. Peki hangi hisseleri düzenli alanlar 4 yılda ev ve araba sahibi olabilir?

Ölmenin maliyeti arttı. Mezar fiyatları bir yılda ikiye katladı

Gıdadan giyime yaşamın her alanını etkisi altına alın enflasyon cenaze masraflarını da es geçmedi. Mezar yeri fiyatları bir yılda iki katına çıkarken, İstanbul’da en ucuz mezar yeri 4 bin 470, en pahalı mezar yeri ise 66 bin 770 Türk Lirası’na çıktı.

Yap - işlet - devret projelerinin müteahhitlerine yılda 4 kez zam! 

Enflasyon hızla artarken asgari ücrete ara zam yapılmayacağını duyuran hükümet, müteahhitlerin garanti ödemelerine yılda dört kez kur farkı kadar zam uyguluyor. İşte detaylar...

Arsa yatırımcıları rotayı Çanakkale'ye çevirdi! Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774 kazanç sağlıyor!

Doğal güzellikleri ve kültüre zenginlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale, arsa yatırımcılarının radarına girdi. Çanakkale'den arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774, 14 oranında kazanç sağlıyor.

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisse!

Pek çok yatırımcı Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini araştırırken yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu da son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisseyi açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

4 yılda Halk GYO Haberi

4 yılda Halk GYO

Halkbank iştiraki olarak 2010'da faaliyete geçen ve o günden bu yana gayrimenkul sektöründe emin adımlarla ilerleyen Halk GYO, Türkiye ekonomisine katkılarını artırmayı hedefliyor. Dünya standartlarında projeler üreten şirket, bu sayede portföy büyüklüğünü yaklaşık 3 kat artırarak 1.5 milyar TL seviyelerine yükseltti. Şirketin öz kaynakları ise Eylül 2014 itibariyle 798 milyon TL'ye ulaştı. Gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkule dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarına yatırım yapmak üzere, 477 milyon TL sermaye ile 2010 yılı Ekim ayında kurulan Halk GYO, sektöre değer katan projeleri ile sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor. 


Öz kaynaklarını Eylül 2014 itibariyle 798 Milyon TL'ye taşıyan Halk GYO, projeleri ile birlikte gayrimenkul portföy büyüklüğünü ise kuruluşuna göre yaklaşık 3 kat arttırarak en son ekspertiz değerlerine göre 1.5 Milyar TL seviyelerine...