26 / 06 / 2024

4 yıldızlı oteller

4 yıldızlı oteller

TEK yıldız kategorisine giremeyecek oteller internet üzerinden “4 yıldızlı” diye pazarlanabiliyor. Bu otellerde bırakın yüzme havuzunu, spor salonlarını, barları, kahvaltının yapılabileceği bir yemek salonu bile yok.

Kartepe Garden Otel için düğmeye basıldı! Sancaktepe'de 1.400 konut yapmıştı, şimdi Kartepe'ye 4 yıldızlı otel yapıyor!

Terminal Yapı ve İndet İnşaat kuruluşu olan Resim Yapı, Kocaeli Kartepe'de 4 yıldızlı otel inşa edecek. Terminal Yapı'nın özellikle konut inşaatı alanında yoğunlaşmak için kurduğu Ortadoğu İnşaat, Resim İstanbul projesiyle Sancaktepe'de 1.394 konut inşa etmişti.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Antalya'ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor!

Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi otel projesi için düğmeye bastı. Antalya'ya 4 yıldızlı 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor...

Yunanistan'da 3 ve 4 yıldızlı 204 adet aile oteli satılıyor: En ucuzu 500 bin Euro! 

Enflasyon, tedarik zincirindeki yükselen mal maliyetleri ve yüksek enerji giderleri sebebiyle Yunanistan’ın dört bir yanındaki 204 aile işletmesi 3 ve 4 yıldızlı oteller satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Marmaris'teki ruhsatsız 4 yıldızlı otel mühürlendi!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki işletme ruhsatı olmadığı ileri sürülen 4 yıldızlı otel, belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

Sivas'ta 65.2 milyon TL'ye icradan satılık 4 yıldızlı otel!

Sivas 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sivas İli, Merkez İlçesi, Kadıburhanettin Mahallesi'ndeki 4 yıldızlı oteli 65 milyon 218 bin 960 TL'ye icradan satıyor...

Türkiye'nin nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacı var!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Akçakaya, "Ülkemiz makul oranda nitelikli 5 yıldızlı otel arzına doydu. Önümüzdeki dönemlerde nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacın daha fazla olduğunu düşünüyorum." dedi...

Yatırımcıların tercihi 3 yıldızlı otel projeleri!

Yılın 9 ayında teşvik belgesi alan oteller içinde 3 yıldızlı projeler toplam 60 adetle ilk sırada yer aldı.

Vadistanbul 5 Yıldızlı Otel projesi geliyor!

Artaş-Aydınlı-Keleşoğlu'nun oluşturduğu AKF Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 250 odalı 4 Yıldızlı Otel, 215 oda kapasiteli 5 Yıldızlı Otel olarak inşa ediliyor..

Bega Turizm'den Antalya Side'ye 4 yıldızlı otel!

Bega Turizm, Antalya Manavgat'ta Side Mahallesi'nde 4 yıldızlı otel inşa edecek. Otel 17 ay sonra hizmete açılacak..

Trabzon Yomra 5 yıldızlı otellerin adresi oldu!

13 yıl önce tek bir otelin dahi bulunmadığı 8 bin nüfuslu Trabzon'un Yomra ilçesi, yapılan yatırımlarla hem nüfusunu 40 bine çıkardı hem de açılan 5 yıldızlı oteller sayesinde Körfez ülkelerinden gelen turistlerin konaklamadaki ilk tercihi oldu.

İran'a ilk yabancı 5 yıldızlı oteli İspanyollar açacak!

İspanyollar, ambargoların kalkması sonrası İran'a ilk yabancı 5 yıldızlı oteli açmaya hazırlanıyor. İspanyol Melia oteller zinciri, İran’ın ilk yabancı 5 yıldızlı otelini açmaya hazırlanıyor.

MyVia Fest 5 yıldızlı otel konforu sunacak!

Sağlık ve inşaat alanındaki projeleriyle tanınan Gözde Grubu'nun Bornova'daki 4'üncü projesi MyVia Fest, bünyesindeki otel hizmetiyle ev rahatlığında 5 yıldızlı hizmet sunacak.

4 yıldızlı oteller Haberi

4 yıldızlı oteller

YURTİÇİ ve yurt dışı seyahatlerinde otel rezervasyonlarını internet üzerinden yapanlar, uyanık bazı işletmelerinin yıldız oyununa gelebiliyor. Bu da, tek yıldız kategorisine giremeyecek otellerin internet üzerinden otel rezervasyon işlemi gerçekleştiren sitelerde, 4 yıldızlı diye pazarlanabilmesinden kaynaklanıyor. Uluslararası kıstaslara göre 4 yıldız kategorisine giren otellerde, yüzme havuzu, 100 kişinin aynı anda yemek yiyebileceği lokanta, spor, dinlenme ve toplantı yapabilen salonlar, kahve ya da içki içebileceği barların bulunması gerekiyor. Odalarda da mini bar ve kıymetli eşyaların konulabileceği kasaların olması şartlar arasında.


KAHVALTIDA PİRİNÇ LAPASI

İnternet üzerinden 4 yıldız diye pazarlanan bazı otellerde ise bırakın yüzme havuzlarını, spor salonlarını, barları, kahvaltının yapılabileceği bir yemek salonu dahi bulunmuyor. Kahvaltı diye pirinç lapası benzeri yiyecekler odalara tabakla servis edilip, yatak üzerinde yemek zorunda bırakılıyor. Bu da, otellerin...