05 / 05 / 2024

42 Maslakın aldığı sertifikalar

42 Maslakın aldığı sertifikalar

Bay İnşaat tarafından Maslak'ta teslimatları başlamış olan 42 Maslak projesinin yatay ofisleri, yüksek çevreci performansları dolayısıyla yeşil bina sertifikası olarak adlandırılan LEED Platinum sertifikası aldı...

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Blueground 42 Maslak B Kule’ye taşındı!

Blueground, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Bay İnşaat ile stratejik bir iş birliğine giderek teknoloji odaklı konaklama hizmetini 42 Maslak B Kule’ye taşıdı.

42 Maslak Dream Penthouse sanat eserine dönüşüyor!

Türk çağdaş sanatçılarından Sevincy ve Mimar Zeynep Arolat, inşaat halindeki penthouse daireyi ‘42 Maslak Dream Penthouse’ adıyla fonksiyonel bir sanat eseri olarak tasarlıyor.

Metal Yapı, Maslakta'ki son değerli arsayı icradan satın aldı!

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'nün Maslak'ta icradan satışa çıkardığı 35 dönümlük arsanın ihalesi yapıldı. Arsayı 138 milyon TL teklifle Metal Yapı satın aldı.

Tire Süt Kooperatifi TÜDAŞ’ı satın aldı!

Tire Süt Kooperatifi, 42 bin metrekarelik alanda inşa edilmiş ve uzun zamandır atıl duran TÜDAŞ'ı satın aldı. Daha önce de iki kez satışa çıkan ancak alıcı bulunmayan bina ekonomiye kazandırılacak.

Dardenia en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı!

Dardenia, en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı Dardenia, yeni şubesini 42 Maslak'ta açtı. Dardenia'nın hedefinde 2016 bitmeden kendi açacağı yeni restoranlarla minimum 15 şubeye ulaşmak var.

42 Maslak Art!SPACE Gallery'de Çağdaş Hikayeler Sergisi başlıyor!

42 Maslak Art!SPACE Gallery, 16 Ağustos – 16 Ekim 2016 tarihleri arasında Çağla Cabaoğlu Gallery seçkisinde yer alan sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapıyor. "Çağdaş Hikayeler"seçkisinde 26 sanatçının 60’a yakın eseri yer alıyor.

42 Maslak basın toplantısı 21 Haziran'da!

Maslak’ın şehrin en aktif yaşam merkezlerinden biri haline gelmesine bir kez daha öncülük edecek, 42 Maslak'ın basın toplantısı 21 Haziran'da gerçekleşecek.

42 Maslak LEED Gold sertifikası aldı!

Bay İnşaat tarafından, doğaya ve insana saygılı hizmet anlayışıyla inşa edilen 42 Maslak, “Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED)”Sertifikası’nı bu kez Gold seviyesinde aldı.

42 Maslak 3. LEED Sertifikası'nı aldı!

42 Maslak, kaliteli ve yeşil enerjiyi önemseyen malzeme kullanımı anlayışını LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) GOLD Sertifikası ile zirveye taşıdı.

Mesa Mesken Maslak Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın aldı!

Mesa Mesken, Maslak Ayazağa'da yer alan Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın aldı. Mesa Mesken 35 bin metrekarelik Ateş Tuğla Fabrikası'nın yerine markalı konut projesi yapacak...

Bay İnşaat 42 Maslak fiyatları ne kadar?

2 blok halinde inşa edilen 42 Maslak projesi ofis, homeoffice ve rezidans dairelerden oluşuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede satışlar devam ediyor. Peki Bay İnşaat 42 Maslak fiyatları ne kadar?

42 Maslak'ta kiralamalar başladı!

Daire fiyatlarının metrekare bazında 6 bin dolardan başladığı 42 Maslak'ta kiralamalar başladı. 1+1'den 3,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen proje Bay İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

42 Maslakın aldığı sertifikalar Haberi

42 Maslakın aldığı sertifikalar


Bay İnşaat tarafından Maslak'ta teslimatları başlamış olan 42 Maslak projesinin yatay ofisleri, yüksek çevreci performansları dolayısıyla yeşil bina sertifikası olarak adlandırılan LEED Platinum sertifikası alarak Türkiye'de bu sertifikaya sahip olan ilk ticari ofis projesi oldu. 2013 sonu itibariyle dünyada yaklaşık 20 bin adet LEED sertifikalı proje bulunuyor. Bunlardan sadece 123 tanesi LEED Platinum sertifikasına...