30 / 04 / 2024

4401 Rezidans Talatpaşa ev fiyatları

4401 Rezidans Talatpaşa ev fiyatları

3 bin 200 metrekare alanda yükselen 4401 Rezidans projesi toplam 274 adet konuttan meydana geliyor. İşte 4401 Rezidans teslim tarihi...

Kanal İstanbul manzaralı araziye yeni imar planı! O bölgede  AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek!

Arnavutköy’de Kanal İstanbul manzaralı 2.7 milyon metrekarelik dev arazinin imar planları şehirlik ilkelerine ve kamu yararına uygun olmaması sebebiyle iptal edildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni planda araziye konut, ticaret ve turizm imarı belirlendi.

Galleria yıkılıyor!

İstanbul'un ilk alışveriş merkezin Galleria için yıkım karar alındı. Yıkılan AVM'nin yerine rezidans inşa edilecek. 

Mari Vadi Evleri geliyor! Yeni proje!

Mari Yapı tarafından Kağıthane Talatpaşa'da hayata getirilen Mari Vadi Evleri kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar başladı. Proje dahilinde 480 bağımsız birim bulunuyor. 

Koru Florya'da 5 katlı AVM ve 26 konut satışa çıkarıldı!

Koru Florya projesinde yer alan 5 katlı Alışveriş Merkezi ve 26 rezidans daire açık artırma usulü ile satışa çıkarıldı. Proje kapsamında satışa çıkarılan konutların fiyatları 2 milyon 665 bin TL'den başlıyor...

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 

Eyüpsultan Kemerburgaz’da rezerv yapı alanı imara açıldı iddiası!

Eyüpsultan Kemerburgaz’da rezerv yapı alanı ilan edilen binlerce metrekarelik alan imara açıldı. “Orman-kentsel yeşil ve spor alanı” fonksiyonu olan parsellere “konut-ticaret” fonksiyonu verildi. Alana AVM ve rezidans inşa edilmesinin önü açıldı. 

Beşiktaş’taki askeri lojmanların planları değiştirildi: AVM ve rezidans mı yapılacak?

Jandarma Genel Komutanlığı’nın TOKİ’ye devrettiği Beşiktaş Ortaköy’deki askeri lojmanların olduğu yaklaşık 20 dönümlük arazinin imar planları Emlak Konut GYO tarafından değiştirildi. Arazide, AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek. 

Sakura Rezidans satışta! Yeni proje!

İstanbul'un parlayan yıldızı Başakşehir'in merkezinde hayata geçirilen Sakura Rezidans satışa çıktı.

Ümraniye Seba Hayat teslim tarihi!

Ümraniye Esenevler Mahallesi Talatpaşa Caddesi'nde hayata geçirilen Seba Hayat projesinde satışlar başladı. Peki proje ne zaman teslim edilecek? İşte Ümraniye Seba Hayat teslim tarihi...

Seba Hayat 890 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Seba İnşaat ile AG Hayat İnşaat A.Ş. ortaklığı ile Ümraniye Esenevler Mahallesi Talatpaşa Caddesi üzerinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Seba Hayat satışta. Projede fiyatlar 890 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane Talatpaşa imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Talatpaşa Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Uyanık müteahhitler otel yerine rezidans inşa ediyor!

Çeşme'de bazı inşaat firmaları, otel yapmak için ruhsat alıyor ve otel yerine rezidanslar yapıyor. Havuzlu rezidanslar, yüksek fiyatlarla satılıyor. Birçoğu yazlık olarak kullanılan rezidanslar, Çeşme turizmini de olumsuz etkiliyor...

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

4401 Rezidans Talatpaşa ev fiyatları Haberi

4401 Rezidans Talatpaşa ev fiyatları

3 bin 200 metrekare alanda yükselen 4401 Rezidans projesi  Yeşildağ İnşaat  imzasıyla İstanbul Kağıthane'de konumlandırılıyor. 

 4401 Residence'ta 457 bin TL'ye 1+1!

Talatpaşa 4401 Rezidans Evleri'nde 1+1 daireler 70- 75- 80 metrekare, 2+1 daireler 100- 115- 110 metrekare ve 3+1 daireler ise 130 metrekare büyüklüğe sahip.

4401 Rezidans Evleri'nde 1+1'lerde 294 bin TL'den, 2+1'lerde 382 bin TL'den, 3+1'lerde 548 bin TL'den başlayarak değişiyor.

4401 Rezidans teslim tarihi!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen 4401 Rezidans teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. 

Toplam 274 adet konuttan meydana gelen 4401 Rezidans projesinde daire sahiplerine cafe, market, toplantı odası, fitness, sauna, Türk hamamı, çocuk oyun parkı, hobi odası, dinlenme alanları gibi sosyal olanaklar sağlanıyor. 

Adres: Talatpaşa, Uçankuş Sk. 4-3, 34400 Kağıthane/İstanbul

Tel: 44 9 344

Web: http://www.yesildaginsaat.com/proje-detay/4401-rezidans

Pınar...