03 / 05 / 2024

45 bin kişilik stadyum

45 bin kişilik stadyum

185 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Timsah Arena'nın yaz aylarında tamamlanması için hızla çalışmalar sürüyor. Havaların ısınmasıyla çatı kaplama, çalışmalarının hızlandığı Timsah Arena'da heyecan dorukta.

Bakan Özhaseki: 110 bin kişilik ordu ile 4 bin 133 köydeki tüm evleri yapıyoruz!

Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde 4 bin 133 köyde ev yaptıklarını belirterek 110 bin kişişil bir ordu ile çalıştıklarını belirtti.

Ülkenin en büyük ikinci bankası 3 bin kişiyi işten çıkaracak!

UBS Group, İsviçre’nin en büyük ikinci bankası olan Credit Suisse'i devralmasının ardından 3 bin kişilik işten çıkarmayı kapsayan tasarruf planını devreye soktu.

45 bin öğretmen için atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Atama sonuçları saatleri açıklandı mı?

Geçtiğimiz hafta tamamlanan 45.000 kişilik öğretmen atama takvimi için gözler ve sonuçların açıklanacağı tarihe döndü. Mayıs Ayı’nın ilk haftasında alınan tercihler sona erdi. Tercih yapan adaylar için sonuçları ne zaman açıklanacak merak konusu oldu. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Baykar'dan AFAD'la koordineli konut seferberliği! Depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent yapılıyor!

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent hayata geçiriyor. Selçuk Bayraktar, "AFAD'la koordine olarak konut seferberliği başlattık" dedi. İşte ayrıntılar...

Kalyon Holding'ten 3 bin kişilik konteyner kent!

Ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketten sonra 2 bin 336 gönüllüsüyle afet bölgesinde yer alan Kalyon Holding, Gaziantep’in İslâhiye ilçesine 3 bin kişilik konteyner kent kurmak için düğmeye bastı.

Binlerce kişiye iş müjdesi! 30 bin kişilik istihdam için düğmeye basıldı!

Balıkesir Bandırma'da 2023 yılında üretim çarklarının döneceği Marmara Yüksek Teknoloji ve Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde (Marmara OSB) toplamda 30 bin kişi iş imkanı sağlanacak. İşte detaylar...

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik öğrenci yurdu! İhalesi bugün!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik yurt müjdesi!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.

Muş'a 6 bin kişilik stadyum inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Muş'ta hayata geçirdiği 6 bin kişilik stadyumun yapımı sürüyor.

Kanal İstanbul'a hazırlık! 5.7 milyon metrekare alana 45 bin nüfus!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Başakşehir’deki 5.7 milyon metrekare büyüklüğündeki alan, Kanal İstanbul projesi için konut, otel, çarşı, çok katlı mağaza inşa etmek üzere “özel proje alanı” olarak düzenlendi. Planlama alanında 45 bin kişilik nüfusun yaşaması tahmin ediliyor. 

Silivri'ye bin kişilik stat müjdesi! 

Spora ve sporcuya yönelik yatırımları Silivri’ye kazandırmayı sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Değirmenköy’de yer alan futbol sahasının yerine 1000 kişilik statinşa edileceğinin müjdesini verdi...

Sinop'ta 10 bin kişilik stadyum inşa ediliyor!

Sinop'ta 10 bin kişilik stadyumun inşaatı sürüyor. Toplam 33 milyon liraya mal olacak statta atletizm pistleri bulunuyor.

Toyota Las Vegas'ta 2 bin kişilik akıllı kent inşa edecek!

Toyota, ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda 2020 yılı sonunda 2 bin kişilik akıllı kent inşa edeceklerini duyurdu...

45 bin kişilik stadyum Haberi

45 bin kişilik stadyum

Drenaj çalışmalarının devam ettiği Timsah Arena'da en kötü hava şartlarında bile sahada müsabakaların oynanabilmesi için açılan kanallarla su tahliyesinin yapılabildiği en iyi zemin oluşturuluyor. Kış aylarında kar ve yağmur sebebiyle çatıda biriken su toplanıp çimenleri sulamada kullanılacak ayrıca 45 bin kişilik stadyum bittiğinde Bursa, Türkiye ve dünyada büyük ilgi çekecek. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, UEFA kriterlerine uygun olarak yapılan yaklaşık 45 bin kişi kapasiteli yeni stadyumun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Stadyumda çalışmaların son aşamada olduğunu belirten Başkan Altepe, "Bu dönemin en önemli eserlerinden olan yeni stadyum, aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi tarihinde yapılan en büyük inşaat. Yaklaşık 1 85 bin metrekarelik inşaat alanıyla birlikte Bursa'mız yeni bir anıtsal yapı kazanıyor" dedi. Başkan Altepe, stadyumda yapılan çalışmaları anlatarak, "Bu dönemde...