29 / 04 / 2024

5 bin kişi alternatif turizme geliyor

5 bin kişi alternatif turizme geliyor

Komşu ülkelerde yaşanan sorunlar Emitt'i etkilemedi. 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenecek fuara 5 bin kişi katılacak. Ekin Fuar Direktörü Aydın, fuarın ana temasının alternatif turizm olduğunu söyledi...

THY açıkladı! Türk Hava Yolları 5 bin kişiyi istihdam edecek!

Türk Hava Yolları (THY) İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 'te yaklaşık 5 bin kişiyi işe almayı amaçladıklarını söyledi. 

Ünlü Telekom devinden dünyayı şok eden hamle. 5 bin kişiyi işten çıkarıyor. Hepsi işsiz kalacak

Ünlü kablosuz iletişim operatörü T-Mobile dünyayı şok eden bir karara imza attı. Telekom devi, bünyesinde çalışan 5 bin kişiyi işten çıkarma kararı aldı.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı: Binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacak!

TBMM Deprem Komisyonu ve Bayındırlık, İmar Komisyonu CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek İstanbul'da, olası bir depremde binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacağını söyledi.

5.200 lira ile 9.000 lira arasında maaşla 5 bin kişi hemen işe alınacak! Son başvuru tarihini sakın kaçırmayın!

Kamuda farklı kurum ve meslek gruplarında toplam 5 bin 3 personel alımı yapılacağı açıklandı. Söz konusu pozisyonlar için maaşlar 5 bin 200 TL ile 9.000 TL arasında değişiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Konya Meram'da 5 bin kişi tapularına kavuştu! 

Konya'mın Meram ilçesine bağlı, Eski Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye Mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesi’nde 5 bin kişi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meram Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara tapu teslimi yapmaya devam ediyor. 

Yerli oto fabrikasının inşaatında 5 bin kişi çalışacak!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından yerli otomobilin üretileceği fabrikanın bu ay başlayacak üst yapı inşaatında 5 bin kişinin istihdam edileceği açıklandı.

Mart ayında 32 bin kişi ilk defa konut kredisi kullandı!

TBB Risk Merkezi'nin "Mart 2020 Bülteni" yayımlandı. Buna göre, bireysel kredilerin yüzde 33'ünü konut kredilerinden oluştu. Mart ayında ise 32 bin kişi ilk defa konu kredisi kullandı...

İnşaatta istihdam Ocak ayında 68 bin kişi azaldı!

Türkiye'de istihdam edilenlerin sayısı, ocakta geçen yılın aynı ayına göre 109 bin kişi artarak 27 milyon 266 bin kişiye yükselirken, istihdam oranı 0,5 puanlık azalışla yüzde 44 olarak kayıtlara geçti.

İnşaatta istihdam Aralık 2019'da 119 bin kişi azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu, 2019 Aralık ayına ilişkin iş gücü istatistiklerini açıkladı. Bu dönemde, istihdam edilenlerin sayısı inşaat sektöründe 119 bin kişi azaldı...

Aralık ayında 37 bin kişi ilk defa konut kredisi kullandı!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi'nin ‘Aralık 2019 Bülteni’ yayımlandı. Buna göre, bireysel kredileri yüzde 33'ünü konut kredilerinden oluşuyor. Aralık ayında ise 37 bin kişi ilk defa konu kredisi kullandı.

Türkiye’de son 100 yılda depremlerde 80 bin kişi hayatını kaybetti!

Cuma günü Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yaşanan, 22 kişinin öldüğü deprem, deprem gerçeğini bir kez daha hatırlattı. VOA Türkçe'nin araştırmalarına göre, Türkiye’de son 100 yılda depremlerde 80 bin kişi hayatını kaybetti.

İnşaatta istihdam 2019 Eylül'de 2 bin kişi arttı!

İnşaat sektörü son iki ayda yaşadığı 56 bin kişilik istihdam kaybı sonrası ilk kez arttı. Sektör Eylül'de iş gücüne 2 bin kişi ekledi...

5 bin kişi alternatif turizme geliyor Haberi

5 bin kişi alternatif turizme geliyor

Komşu ülkelerde yaşanan sorunlar Emitt'i etkilemedi. 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenecek fuara 5 bin kişi katılacak. Ekin Fuar Direktörü Aydın, fuarın ana temasının alternatif turizm olduğunu söyledi.


Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Emitt, komşu ülkelerde yaşanan sorunlara rağmen turizm oyuncularının gözdesi olmaya devam ediyor. 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında 19'uncu kez düzenlenecek olan ve 5 binden fazla katılımcıyı ağırlayacak fuarın ana teması alternatif turizm. Ekin Fuar Direktörü Hacer Aydın, çevre ülkelerde yaşanan tüm olumsuz faktörlere rağmen Emitt'in dünya turizmindeki konumunu yukarıya taşıdığını söyledi. Aydın, "Rusya ve Ukrayna'da yaşanan kriz, Irak ve Suriye'deki iç karışıklık, sınırımızda yaşanan IŞİD sorununa rağmen Emitt Fuarı dünya turizminde yükselen bir trend içinde. Bu hem hükümetin dış polikadaki başarısı hem de bizim yürüttüğümüz...