07 / 05 / 2024

5. Global PropTech Online konferansı ne zaman

5. Global PropTech Online konferansı ne zaman

Sürdürülebilir Şehirler ve Mobilite ile ilgili görüşlerin konuşulacağı 5. Global Prop Tech Online konferansı 11 Şubat Salı günü gerçekleştirilecek...

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

RAMS Global’in 92. Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde 2+1'lerden 4+1'e kadar peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin lriadan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Tor Global'den 1.5 milyar TL'lik dev karma proje! Yalova Armutlu'ya konut otel ve villa geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yalova'da konut, villa ve otel projesi için harekete geçti. Projenin maliyetinin 1.5 milyar TL'yi aşması bekleniyor.

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özdemir ve Nafiz Özdemir ortaklığında kuruldu.

Çimsa yılın ilk yarısında cirosunu yüzde 51 artırarak 5,4 milyar TL’ye çıkardı!

Sabancı Topluluğu’nun global markası 2023 yılının ilk 6 aylık finansal sonuçlarını açıkladı. 2023'ün ilk yarısında geçen senenin aynı dönemine göre, cirosunu yüzde 51 artırdı ve 3,6 milyar liradan 5,4 milyar TL’ye çıkardı.

Global Yatırım Holding ilk 3 ayda gayrimenkullerinden 5.3 milyon TL gelir elde etti!

Global Yatırım Holding (GYH), 2021'in ilk üç ayını kapsayan finansal sonuçlarını duyurdu. Şirket, gayrimenkul iş kolunda 5,3 milyon Türk Lirası gelir ve 0,4 milyon Türk Lirası FAVÖK kazandı. 

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

5. Global PropTech Online konferansı 11 Şubat'ta!

Sürdürülebilir Şehirler ve Mobilite ile ilgili görüşlerin konuşulacağı 5. Global Prop Tech Online konferansı 11 Şubat Salı günü gerçekleştirilecek...

Albayrak Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Albayrak Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Silivri'de  5 milyon 506 bin 918 TL sermaye bedeli ile İlhan Albayrak, Orhan Albayrak ve Yeşim Albayrak Mete ortaklığında kuruldu. 

Yeşil GYO, Yeşil Global İnşaat'taki payını 55.5 milyona sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yeşil Global İnşaat'taki payını 55 milyon 500 bin TL bedelle Yeşil Holding A.Ş.'ye sattı...

Yeşil Global İnşaat, Yeşil İnşaat'taki paylarını alıyor!

Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, önemli nitelikteki işlem tanımına giren Yeşil Global İnşaat'ın yüzde 65,44'nin Yeşil İnşaat'a 282 milyon 314 bin 5 TL bedel ile satın alınarak Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik'e iştirak edilmesi teklif edildi.

Sayram Global İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayram Global İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi, Musa Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı, Zühtü Lülecioğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Ufuk Kuzucu ile Murat Atay Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 100 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Beşiktaş'ta kuruldu.

Hilti 5 yeni ürününü tanıttı!

Global inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sağlayan Hilti, 5 yeni ürününü gerçekleştirdiği “Marketing Wave” etkinliğiyle tanıttı.

Global Yatırım Merkezi Cityscape Türkiye Fuarı'na katıldı!

Özellikle Ortadoğu pazarında 15 yıldır düzenlenen Cityscape gayrimenkul fuarı ilk kez Türkiye’de 24-26 Mart tarihinde gerçekleştirildi. 3 gün süren ve 5 binin üzerinde kişinin ziyarette bulunduğu bu fuara Global Yatırım Merkezi de katıldı.

5. Global PropTech Online konferansı ne zaman Haberi

5. Global PropTech Online konferansı ne zaman

5. Global Prop Tech Online konferansı 11 Şubat Salı günü gerçekleştirilecek.

Sürdürülebilir Şehirler ve Mobilite ile ilgili görüşlerinin paylaşılacağı 5. Global Prop Tech Online konferansında dünya genelindeki uzmanların görüşlerinin ele alınacak. 

Dünyanın dört bir yanından gelen katılımcıların yer alacağı  5. Global Prop Tech Online konferansı 11 Şubat Salı günü gerçekleşecek.

GYODER Akademi'nin Akademi Tesis Yönetimi Semineri 18...