18 / 05 / 2024

5. Konut Yöneticileri Mantolama Konferansı 2016

5. Konut Yöneticileri Mantolama Konferansı 2016

Sağlıklı bir yaşam için yaşanabilir kentler yaratma hedefiyle her yıl düzenlenen ve alanında tek platform olan “5. Konut Yöneticileri Mantolama” Konferansı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katılımı ve ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz’ın sunumu ile gerçekleşti.

Düzce'de hasarlı 333 konut yıkıldı!

Düzce Valisi Cevdet Atay yaptığı açıklamada 23 Kasım tarihinde meydana gelen depremden sonra başlatılan çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Düzce'de hasarlı 333 konut yıkıldı...

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında 2 bin konut yıkıldı!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 itibariyle devam eden aralıksız saldırılarında 2 bin konut yıkıldı.

Tesis Yönetim Derneği ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği'nden yeni bir işbirliği! 

AVM, havalimanları ve sitelerde bakım onarım, güvenlik bir alanlarda çeşitli çözümler sunan  Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) yeni bir ortaklığa imza attı.  Yeni ortaklıkla tesis yönetim sektörünün gelişimi hızlanacak. 

Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği kuruldu!

PTYD, Türkiye'de tesis yönetimi alanında rekabet edilebilir düzeyde kalitenin geliştirilmesine katkıda bulunmak ve profesyonel yöneticileri ve sektör refahını ileri götürmek için kuruldu.

5 büyük ilde arsa fiyatları yüzde 14 ile yüzde 47 arasında arttı!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Avro Bölgesi üçüncü çeyrekte yüzde 12,5 büyüdü!

Avro Bölgesi ekonomisi, üçüncü çeyrekte bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 12,5 büyüme gösterdi.

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selay Şapçı tarafından kuruldu.

Silivri açıklarında 7.5 büyüklüğünde deprem ihtimali artıyor!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görevli Doç. Dr. Bülent Özmen, Silivri'nin 15-20 kilometre açığında 'Kumburgaz segmenti' diye isimlendirilen bir fay hattı olduğunu görüyoruz. Burada 7-7.5 büyüklüğüne varacak deprem olma ihtimali her geçen gün artıyor" dedi.

Yazlık bölgelerde kira fiyatları yüzde 5 ile yüzde 15 arasında arttı!

Koronavirüs salgınıyla berabar yazlık bölgelerde talep edilen kira fiyatları yüzde 5 ile yüzde 15 arasında arttı...

Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,5 büyüdü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,5 büyüdü.

 İTOB yöneticileri:  Arsaya el koymadık yönetmeliği uyguladık!

İzmirli Levent İsmail Şentürk’ün inşaat halindeki kereste fabrikasının arsa tahsisinin iptaliyle çıkan tartışma büyüdü. İTOB yöneticileri Mustafa Sivridağ ve Caner Keşoğlu, “Taahhütler zamanında yerine getirilmediği için karar alınmıştır” dedi...

Odak Tesis ve Konut Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Tesis ve Konut Yönetimi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Kitiş tarafından kuruldu.

5. Konut Yöneticileri Mantolama Konferansı 2016 Haberi

5. Konut Yöneticileri Mantolama Konferansı 2016

Doğalgaz faturalarının tavan yaptığı ve yalıtımın zorunlu hale geleceği 2017 yılının çok yaklaştığı bugünlerde;

Yaşadığımız konutlarda ısıtma ve soğutma giderlerinde tasarruf, enerji verimliliği, ısı yalıtım, konutların ömrünü uzatmak, değerini arttırmak, sağlıklı bir yaşam için yaşanabilir kentler yaratma hedefiyle her yıl düzenlenen ve alanında tek platform olan “5. Konut Yöneticileri Mantolama” Konferansı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katılımı ve ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz’ın sunumu ile gerçekleşti.  


Mevcut binalar Enerji Performans Yönetmeliği’ne göre enerjinin ve enerji kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması için 2017 yılına kadar Enerji Kimlik Belgesi’ni (EKB) almak zorundadır.  GNYAPI, bu yönetmeliğe uygun olarak konutların ısı yalıtım, mantolama uygulamalarını gerçekleştirerek, konut yöneticilerini hizmetleri ve konferanslarıyla karar alma süreçlerinde bilgilendirmektedir.

Sektörün en kaliteli malzemelerini üreten üretici firmaları Filli Boya & Weber, en özel...