10 / 05 / 2024

5. Levent basın buluşması

5. Levent basın buluşması

Torunlar GYO tarafından 2015 Nisan ayında inşasına başlanan 5. Levent Projesinde daire teslimleri başladı. 

5. Levent Korupark'ta yüzde 40 peşin 18 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen 5. Levent Korupark'ın son etabı satışa çıktı. İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Torunlar GYO 5. Levent Korupark ön satışta! 744 konutluk yeni proje! 

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 5. Levent projesinin 2. etabını ön satışa çıkardı. İşte 5. Levent Korupark adıyla yükselecek olan proje ile ilgili detaylar...

5. Levent Korupark 12 soruda bütün detaylarıyla!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 5. Levent projesinin 2. etabı için çalışmalar başladı. Peki, 5. Levent Korupark projesinde hangi konut tipleri var, fiyatlar ne kadar, nerede inşa ediliyor, kaç konut yer alıyor? İşte 12 soruda 5. Levent Korupark projesi...

5. Levent Korupark nerede? 5. Levent Korupark fiyat listesi!

5. Levent Korupark nerede sorusunun yanıtı ve  5. Levent Korupark fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 5. Levent projesinin 2. etabı olarak yükselen projede ön talep toplanıyor...

Torunlar GYO 5. Levent Korupark ön talep topluyor! 744 konutluk yeni etap için düğmeye basıldı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 5. Levent projesinin 2. etabı için düğmeye bastı. 5. Levent Korupark adıyla yükselecek olan projede ön talep toplanıyor. İşte 5. Levent Korupark ile ilgili merak edilen detaylar...

Torunlar GYO 5.Levent 2. Etap'ın hisselerini devraldı!

Torunlar GYO, 5.Levent 2. Etap'ın inşa edileceği İstanbul, Eyüpsultan, 858 Ada, 2 Parsel'de yer alan 43 bin 405 metrekarelik arsanın 2484745/434056 hissesini devraldı. Aynı zamanda, KİPTAŞ'a ait olan 1752316/4340561 hisseli tapu devrinin de tamamlandığı da belirtildi. 

Torunlar GYO 5.Levent 2. Etap'ın hissesini satın aldı!

Torunlar GYO, 5.Levent 2. Etap konut projesi yapılacak arsanın 2484745/434056 hissesini Silahtar Abdullahağa Vakfı'ndan devraldı. Söz konusu arsanın şirkete ait hissesi 2588245/4340561 seviyesine ulaşıldı.

5. Levent 2. Etap yılın ikinci yarısında satışta!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen 5. Levent 2. Etap Projesi'nde satışlar 2021'nin ikinci yarısında başlayacak. Proje dahilinde 700 daire yer alıyor. 

5.Levent projesi Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO tarafından hayata geçen ve İstanbul'un örnek kentsel dönüşüm projesi olan 5. Levent Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi. 

MHP'den İstanbul depremi konulu basın toplantısı!

Milliyetçi Hareket Partisi, İstanbul’da yaşanan 5.8’lik depremden sonra dün Pendik’te olası İstanbul depremini konu alan bir basın toplantısı düzenledi.

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda son durum!

Toplam 13 kilometre uzunluğa sahip olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı nereden geçecek?

13 kilometre uzunluğunda olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı 12 istasyondan oluşacak. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı nereden geçecek?

Basın Ekspres'teki 9 konut projesi!

İkitelli’ye bağlı olan Basın Ekspres Yolu, Atatürk Havalimanı ile E-5’i, TEM ve sahil yolunu birleştiriyor. Birçok konut ve otel projesine ev sahipliği yapan bölge yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte Basın Ekspreste'ki 9 konut projesi...

5. Levent basın buluşması Haberi

5. Levent basın buluşması

İstanbul’un en yeni ve en yeşil semti olarak hayata geçirilen 5. Levent’in tamamlanmış halini basına tanıtmak isteyeen Torunlar GYO bir basın buluşması düzenliyor. 

5. Levent projesi ile ilgili gelinen son noktayı paylaşmak ve yıl değerlendirmesi yapmak üzere gerçekleştirilecek olan basın buluşması 12 Ocak 2018 Cuma günü, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun’un ev sahipliğinde yapılacak. 

5. Levent projesi hakkında:

Torunlar GYO tarafından İstanbul Eyüp Alibeyköy Güzeltepe Mevkii'nda hayata geçirilen 5. Levent projesi KİPTAŞ Finanskent 2 arsasında yükseliyor.

437 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen 5. Levent projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 satılık daire seçenekleri yer alıyor. Projede ayrıca yatro, koruluk, sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, otopark, yürüyüş yolları gibi sosyal alanlarda mevcut.