03 / 05 / 2024

5. Levent ulaşım bilgisi

5. Levent ulaşım bilgisi

Torunlar GYO ve KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen 5. Levent projesi İstanbul Alibeyköy'de yükseliyor. Proje toplam 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Sert buğday 8,5 TL’ye mercimek 14,5 TL’ye mısır ise 5,65’TL ulaştı! İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi…

Yeni yılla birlikte buğday, mercimek ve mısır fiyatlarında da hareketlilik var. sert buğday 8,5 TL’ye mercimek 14,5 TL’ye mısır ise 5,65’TL ulaştı. İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi…

DAP Levent ulaşım!

DAP Levent ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte DAP Levent ulaşım bilgisi ve proje ile ilgili bazı detayları...

Akmerkez GYO'nun fiili dolaşım oranı yüzde 5‘e ulaştı!

Akmerkez GYO'nun pay sahipleri tarafından yapılan pay satışları sonucunda, fiili dolaşım oranı yüzde 5‘e ulaştı.

Niğde'deki demiryolu ulaşımına ilişkin 5 soru TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli'ndeki demiryolu ulaşımı ile ilgili bazı ihtiyaçlara ilişkin Bakan Ahmet Arslan'a 5 soru sordu..

5. Levent'e En İyi Dönüşüm Projesi Ödülü!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen 5. Levent “Sign of the City Ödülleri”nde “En İyi Dönüşüm” projesi ödülünü almaya hak kazandı.

32.5 milyon tarım arazisine online ulaşılabilecek!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 32.5 milyon tarım arazisini internete aktardı. Vatandaşlar arazinin özelliklerini web üzerinden sorgulayabilecek. Sisteme e-devlet üzerinden on-line olarak ulaşılabilecek.

5. Levent'te en büyük elektrik iletim sistemi dönüşüm projesine imza atılıyor!

Torunlar GYO, inşaatı süren 5. Levent'te, 80 milyon TL'lik ek yatırımla, kamu elektrik şirketi TEİAŞ mülkiyetinde olan 55 bin metrelik yüksek gerilim hattının bir kısmının yerini değiştirirken, önemli bir kısmını da yer altına alıyor.

Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri!

9 bloğun satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Torunlar 5. Levent ulaşım!

Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri kapsamında proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 17 blok halinde yükseliyor.

Torunlar GYO 5. Levent projesi ulaşım!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen 5. Levent projesi İstanbul Anadolu Yakası Eyüp’te inşa ediliyor. Torunlar GYO 5. Levent projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Alibeyköy 5. Levent Evleri ulaşım bilgileri!

5. Levent Evleri Torunlar GYO tarafından İstanbul Avrupa Yakası Alibeyköy’de inşa ediliyor. Eyüp Alibeyköy 5. Levent Evleri ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

5. Levent Torunlar GYO ulaşım!

Toplam 4 bin 64 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'lere kadar değişiyor. 5. Levent Torunlar GYO ulaşım bilgileri kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

5. Levent ulaşım bilgisi Haberi

5. Levent ulaşım bilgisi

Toplam 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeline sahip olan 5. Levent Alibeyköy Evleri'nin teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor.


Toplamda 4 bin 64 tane dairenin yer aldığı proje 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 5.Levent projesinde daireler 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor.


KİPTAŞ 5. Levent konutları, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre, Levent ve Maslak'a 7 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre yakın mesafede yükseliyor. 


Alibeyköy 5.Levent Evleri'nde tamamı peşin ya da banka kredili ödemelerde yüzde 7 indirim uygulanıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksitlendiriliyor ve yüzde 25 peşinatta, kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor.


Torunlar GYO 5. Levent projesinde daireler daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon...