05 / 05 / 2024

5 milyon euroluk yarımada nerede

5 milyon euroluk yarımada nerede

Gazipaşa İlçesi’ndeki 5 dönümlük yarımada internet üzerinden satışta... Yarımadanın ruhsatının alındığını ve projesinin de hazır olduğunu belirten arazinin sahibi Aydın Çakır, yarımadada her an inşaata başlanabileceğini kaydetti...

Artemis Halı, 2017'de 5 milyon euroluk yatırım yapacak!

Artemis Halı, 2017'de 5. yılını kutluyor. Artemis Halı Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı, 5 milyon euroluk yatırımla yeni dönemde büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Özak GYO 4,5 milyon euro kredi kullanacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün KAP'a yaptığı açıklamada 24 ay vadeli 4,5 milyon euroluk kredi kullandıklarını açıkladı. Özak GYO krediyi taksit ödemesinde kullanacaklarını belirtti.

DGD, Novoteli'ne 16.5 milyon euroluk yatırım yaptı!

Mühendislik şirketi DGD, Ankara'da tamamladığı 3 yıldızlı Ibis Otel'in ardından, İstanbul'da dünyanın ilk 5 yıldızlı Novoteli'ni inşa etti. Karaköy'deki Novotel İstanbul Bosphorus için şirket, 16.5 milyon euroluk yatırım yaptı.

Homes Türkiye'ye 5 yılda 200 milyon euroluk yatırım yapacak!

Homes, Türkiye'ye 5 yılda 200 milyon euroluk yatırım yapmayı hedefliyor. Türkiye'nin gözde eğlence ve tatil merkezi Çeşme'ye rezidans yatırımı yapan Homes, Sea Homes isimli projesini Haziran 2016'da tamamlayacak.

Romatem Etiler'de 5 milyon euroluk hastane açtı!

2005 yılında fizik tedavi hizmetleri vermek için Samsun'da kurulan Romatem, beşinci hastanesini 5 milyon euro yatırım ile İstanbul Etiler'de kurdu.

3. Havalimanı'nın 3.5 milyar euroluk kredisi 3 kamu bankasından!

Üçüncü Havalimanı'nın 4.5 milyar euroluk finansmanında 3.5 milyar euroluk kısmını kamu bankaları sağlayacak.29 Ekim 2017'de açılması hedeflenen havaalanının ilk aşamada 90 milyon yolcu kapasitesine sahip olması planlanıyor.

Vodafone Arena'ya 1.5 milyon euroya çim ekilecek!

Yönetim, Olimpiyat'taki zeminden çok çeken Bilic ve oyunculara Vodafone Arena'da bu sorunu yaşatmayacak. Orman, 500 bin euroluk çimi istemedi. Arena'da 1.5 milyon euroluk "Hibrit Çim" kullanılacak.

Arena'ya 1.5 milyon euroluk hibrit çim yapılıyor!

Olimpiyat Stadı'ndaki zeminden çok yakınan Slaven Bilic ve oyuncular, Vodafone Arena'da bu sorunu yaşamayacak. Başkan Fikret Orman, 500 bin euroluk çimi istemedi. Arena'da 1.5 milyon euro maliyetli çim kullanılacak.

BTA, yeni tesisi için 5 milyon euroluk yatırım yaptı!

Yiyecek ve içecek sektöründeki atılımları ile dikkat çeken BTA, 5 milyon euroluk yatırım yaptığı yeni tesisiyle Cakes&Bakes'in üretim kapasitesini beşe katladı. 23 bin metrekare alana ulaşan marka, ilk üç ayda ise % 25 büyüdü...

TLS Lojistik 5,5 milyon euroluk araç yatırımını tamamladı!

TLS Lojistik filosunu genişletmeye yönelik yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. TLS Lojistik 2014 için planladığı, 5,5 milyon euroluk araç yatırımını tamamladı. TLS Lojistik, filosunu genişletmeye yönelik yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Votorantim Çimento Türkiye’de 100 milyon euroluk yatırım yapacak!

Pazardaki faaliyetlerini büyütmek, yüzde 5’lik pazar payını artırmak isteyen Brezilyalı çimento devi Votorantim, Türkiye’de 100 milyon euroluk yatırım yapacak. Şirket, Türkiye' nin pazardaki dinamizmine güveniyor...

Gloria Golf Club 2,5 milyon euroluk yatırımla yenilendi!

Avrupa'da ikinci, Türkiye'de ise en büyük 45 delikli golf sahasına sahip olan Gloria Hotels&Resorts tüm golf sahalarını 2,5 milyon euroluk bir yatırımla yenilenmiş haliyle 1 Ekim'de hizmete açılıyor..

İzmir Aliağa OSB'de 5 milyon TL'ye icradan satılık 10 arsa!

Aliağa İcra Müdürlüğü, İzmir ili Aliağa ilçesi Çoraklar köyü, Uzunburun mevkiinde bulunan OSB sınırları içindeki; muhammen bedelleri toplamı 5 milyon 5 bin 712,52 TL olan 10 arsayı satışa çıkardı

5 milyon euroluk yarımada nerede Haberi

5 milyon euroluk yarımada nerede


Gazipaşa İlçesi’ndeki 5 dönümlük yarımada internet üzerinden satışta...


ANTALYA’NIN Gazipaşa İlçesi’nde bulunan ve toplamda 5 bin metrekarelik alana yayılan yarımada 5 milyon 250 bin euroluk fiyatıyla satışa çıktı... Yarımadanın ruhsatının alındığını ve projesinin de hazır olduğunu belirten arazinin sahibi Aydın Çakır, Antalya Gazipaşa Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunan yarımadanın doğası ve konumunun benzersiz olduğunu iddia ediyor. Çakır, taş duvar işlerinin tamamlandığını, ayrıca teraslama için herhangi bir işlem yapılmasına gerek olmadığını belirtiyor. İnternette, sahibinden.com’a verilen satış ilanında ise “Projesi hazır ve ruhsatı alınmış durumda olup her an inşaatına başlanabilir” ibaresi yer...