10 / 05 / 2024

5 Star Diamond ödülü

5 Star Diamond ödülü

Tamamen yenilenen ve açılışından dört ay sonra ‘CATHIC – Türkiye’nin En İyi Yeni Oteli’ ödülünü kazanan The Grand Tarabya, ‘5 Star Diamond Award’ ödülü de aldı...

Red Diamond Madencilik Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Red Diamond Madencilik Geri Dönüşüm Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Durmuş Baltacı tarafından kuruldu.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Süleyman Turan tarafından kuruldu.

2022 model Mitsubishi Space Star'a mayıs zammı!  Space Star'a tamı tamına 36.800 TL zam geldi!

Mitsubishi Space Star mayıs ayı fiyatı belli oldu. Mart ve nisan aylarında olduğu gibi bu ay da modellerine zam yapan Mitsubishi’nin Space Star modelinin güncel fiyatı görenleri hayretler içinde bıraktı. İşte 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Blue Diamond'ta fırsat günleri başladı! Pırlantada net yüzde 50 indirim fırsatı! Blue Diamond 5 Eylül 2022 fiyat listesi

Blue Diamond ışıltılı pırlanta fırsatları kampanyası birbirinden şık pırlanta modellerini kapsıyor. Pırlanta yüzük, pırlanta kolye, pırlanta küpe ve pırlanta bileklikler yüzde 50 indirim fırsatları ile satışa sunuldu. İşte Blue Diamond 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kumburgaz Diamond City Otel 22.5 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi Kumburgaz Mahallesi'nde yer alan Diamond City Otel icradan satışa çıkarıldı. Diamond City Otel için muhammen bedel ise 22 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Ajda Pekkan Bodrum'dan 2.5 milyon Euro'ya villa aldı!

Lükste sınır tanımayan süper star Ajda Pekkan, Bodrum-Çamlıkköy’den 2,5 milyon Euro’ya süper lüks villa aldı.

Star Rafinerisi’nin yüzde 78'i tamam!

Türkiye’de devam eden en büyük yatırımlardan olan Star Rafinerisi’nde açılış için gün sayılmaya başlandı. Toplam büyüklüğü 5.7 milyar dolar olan projede gerçekleşme oranı yüzde 78’i aştı.

Renda Helin Design, Londra'dan 2 ödülle döndü!

Renda Helin Design & Interiors, European Property Awards 2016-2017 kapsamında, 5 Star derecesiyle Türkiye ve Avrupa birinciliği ödülüne ve “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

5 Star Emlak Turizm Animasyon Org. İnşaat Gıda Tekstil Ayakkabı Otom. Lokanta San.ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

5 Star Emlak Turizm Animasyon Org. İnşaat Gıda Tekstil Ayakkabı Otom. Lokanta San.ve Tic.Limited Şirketi, Mehdı Karımıan tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Sarıyer'de kuruldu.

Still İstanbul Diamond projesinde teslim için geri sayım başladı!

Butik projelere imza atan Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy’ün en nezih bölgesi olan yenişehir de hayata geçirdiği 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konuttan meydana gelen Still İstanbul Diamond’ı sahiplerine teslim etmeye hazırlanıyor.

Kuşadası Diamond Homes'da fiyatlar 159 bin Euro'dan başlıyor!

Sönmezler İnşaat tarafından inşa edilen proje Aydın ili Kuşadası ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Kuşadası Diamond Homes'da fiyatlar 159 bin Euro'dan başlıyor.

5 Star Diamond ödülü Haberi

5 Star Diamond ödülü

American Academy of Hospitality Sciences (AAHS) tarafından, verilen ödül ile The Grand Tarabya, ‘5 Star Diamond’ üyelerinden biri olarak AAHS portföyünde bulunacak ve özellikle lüks seyahat severler The Grand Tarabya ile ilgili tüm bilgilere kolayca ulaşabilecek. Ödül, 5 yıldızlı otellere, gurme restoranlara, ultra lüks yolcu gemilerine ve havayolu şirketlerine veriliyor.


Hürriyet...