02 / 05 / 2024

5 yeni vakıf üniversitesi

5 yeni vakıf üniversitesi

İstanbul'da Beykoz, Ayvansaray, Rumeli, Semerkand Bilim ve Medeniyet, Antalya'da ise AKEV üniversitesi kurulacak. Üniversitelerin kurulmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

5 farklı şehirde 5 yeni vakıf üniversitesi kurulacak!

Türkiye'de, Ankara, Adana, İstanbul, Konya ve Gaziantep'te birer tane vakıf üniversitesi kurulacak...

Vakıf GYO VSancaktepe için imzalar atıldı! Yeni proje!

Vakıf GYO VSancaktepe Merkez projesi için sözleşme imzalandı. İşte Vakıf GYO VSancaktepe projesi ile ilgili detaylar... 

Vakıf GYO VSancaktepe Merkez projesi 2024'te satışa çıkıyor! Yeni proje!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen VSancaktepe Merkez projesi 2024'te satışa çıkıyor. Peki VSancaktepe Merkez projesinde hangi konut tipleri yer alacak? İşte detaylar...

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündeminde! 1,5 ay önce üretim durmuştu! Araziye ne olacak? 

Edremit'teki 14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündemine taşındı. Vakıf Zeytinleri Genel Müdürlüğüne ait işletmede üretim 1,5 ay önce durdurulurken, buradaki arazinin ne olacağı merak ediliyor. 

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının yaklaşık değeri 55.5 milyon TL!

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. Bu kapsamda Etimesgut arsalarının KDV dahil toplam değeri 55 milyon 539 bin 782 TL oldu.

Vakıf Üniversite ücretleri cep yakıyor! Yüzde 100’e yakın zam yolda

Vakıf üniversiteleri öğrenim ücretlerine ortalama yüzde 70 ile yüzde 100 arasında zam yaptı. Bu kapsamda yeni dönem ödemeleri MYO'nda 47 bin liradan başlarken, lisanslarda 400 bin lirayı buluyor.

Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje

Sadıkoğlu imzalı Çekmeköy'de yükselen Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy Projesi satışa çıktı. Kolay ödeme koşulları sağlanan projede yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Vakıf GYO Sancaktepe projesinin ruhsatı alındı! Samandıra'ya 323 konutluk yeni proje geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe'de inşa edeceği yeni projesinin ruhsatını aldı. Samandıra'da hayata geçirilecek projede 323 konut yer alacak.

Vakıf GYO İki Konak projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Vakıf GYO tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek olan İki Konak projesi için imzalar atıldı. Peki İki Konak projesinin sözleşme bedeli ne kadar? Projeyi hangi firma inşa edecek? İşte merak edilenler... 

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

İstanbul ve Kocaeli'de 69 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor! İhalesi 5 Ocak'ta!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 67, Kocaeli'de 2 olacak şekilde 69 adet vakıf gayrimenkulünü kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO'dan Sancaktepe'ye 323 konutluk yeni proje geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe'de inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Vakıf GYO Sancaktepe projesinde 323 yeni konut yer alacak...

Vakıf GYO İki Konak projesiyle İzmir'e 524 yeni konut geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İki Konak projesiyle İzmir'e 524 yeni konut geliyor. İşte merakla beklenen İki Konak projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

5 yeni vakıf üniversitesi Haberi

5 yeni vakıf üniversitesi

5 vakıf tarafından, İstanbul'da Beykoz Üniversitesi; Ayvansaray Üniversitesi; Rumeli Üniversitesi; Semerkand Bilim ve Medeniyet Üniversitesi, Antalya'da da AKEV Üniversitesi kurulmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu.


Tasarıya göre, "Acıbadem Üniversitesi"nin adı "Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi"; "Yeni  Yüzyıl  Üniversitesi"nin adı "İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi"; "Gedik Üniversitesi"nin adı "İstanbul Gedik Üniversitesi" şeklinde değiştiriliyor.


Tasarıyla, İstanbul'da, Türkiye Lojistik Araştırmaları ve Eğitim Vakfı tarafından Beykoz Üniversitesi; Plato Vakfı tarafından İstanbul Ayvansaray Üniversitesi; Balcı Vakfı tarafından İstanbul Rumeli Üniversitesi, Hacegan Vakfı tarafından Semerkand Bilim ve Medeniyet Üniversitesi; Antalya'da da Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından Antalya AKEV Üniversitesi kurulacak.


Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Beykoz Üniversitesi'ne, Plato Meslek Yüksekokulu Ayvansaray Üniversitesi'ne...