02 / 08 / 2024

500 bin liraya Lunapark satılıyor

500 bin liraya Lunapark satılıyor

sahibinden.com üzerinden satışa çıkarılan işyerlerine lunaparklar da eklendi. Lunaparkını satışa çıkaran ilan sahiplerine yurt dışından bile talep geliyor.

4 bin liraya oturan kiracı ev sahibiyle 12 bin 500 TL’ye anlaştı! Vatandaş artışı hakkaniyetli buldu!

Yüzde 25 zam sınırın bitmesiyle birlikte konutta yeni bir dönem başladı. 4 bin liraya oturan bir kiracı ev sahibiyle 12 bin 500 TL’ye anlaştı. Vatandaş bu rakamı hakkaniyetli buldu.

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! 500 bin liraya süper lüks ev sahibi olabilirsiniz...

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar 500 bin liraya süper lüks ev sahibi olabilecekler peki nasıl? İçerik üreticisinin sosyal medya x üzerinden yaptığı paylaşımda paylaşımda Türkiye'nin gündemine oturmuşmuş oldu. 

Depremzede KOBİ'ye 500 bin TL'ye kadar faizsiz destek sağlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, hasar derecesine ve firma ölçeğine bağlı olarak 120 bin liradan 500 bin liraya kadar KOBİ’lere finansman desteği sağlanacağını açıkladı.

Emekliler dikkat! Bankaların yarışı rakamı 20 bin liraya getirdi

Promosyon yarışının yeni başladığı belirten ve kısa sürede 7.500 lira olan rakamın 10 bin liraya çıkmasını beklediğini belirten özel bir bankanın görevlisi, "Daha kamu bankaları ortada yok. Bugün kamu bankaları normal kurum maaş ihalelerinde 3 yıl için 20 bin liraya kadar promosyon vermekte" dedi.

Çiftçilere müjde! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL'lik destek veriliyor! İşte genç çiftçi kredisi başvuru şartları!

Ziraat Bankası, çiftçilik yapmak isteyen milyonlarca kişinin yüzünü güldürecek desteklerini açıkladı. Banka, 'Genç Çiftçi Kredisi ile Ziraat’in Desteği Benimle' sloganıyla tarım alanındaki genç sayısını artırmak amacıyla 500 bin liraya ulaşan 2 yıl geri ödemesiz kredi fırsatını hayata geçirdi.

TOKİ'den 1,5 milyon liraya 3+1 525 bin liraya 2+1 konut satışları başladı! İhale tarihleri açıklandı

Toplu Konut İdaresi TOKi, konut sahibi olmak isteyen orta ve alt gelir grubuna yönelik yeni konut projelerini peş peşe hayata geçirmeye başladı. TOKİ ayrıca bitmiş 3+1 sıfır daireleri azami 1 milyon 500 bin liraya kadar bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar..

Çiftçilere büyük destek! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin lira kredi fırsatı resmen başladı! Genç çiftçi kredisi nasıl alınır

Ziraat Bankası, Türkiye’deki çiftçilerin üretimine destekte bulunmak için harekete geçti. Bu kapsamda 'Genç Çiftçi Kredisi ile Ziraat’in Desteği Benimle' kampanyası hayata geçirildi. Genç çiftçilere 500 bin liraya varan, 2 sene ödemesiz kredi sunuluyor...

Avrupa’nın göbeğinde aylık 64 bin liraya çalışacak 1 milyon 500 bin işçi alacaklar! İşte aranan meslek grupları

Yurt dışında çalışmak isteyenleri sevindirecek bir haber geldi. Avrupa’nın en güçlü ekonomisine sahip Almanya 1 milyon 500 bin işçi alacağını duyurdu. Aylık maaşın ise 4 bin Euro yaklaşık 64 bin Türk Lirası olduğu öğrenildi. İşte alım yapılacak meslek grupları…

Milyonlarca emekli ve memurun beklediği 3600 ek göstergede sürpriz gelişme! 500 bin liraya çıkacak

Milyonlarca memur ve emekli için kritik tarih olan 10 Mayıs'a son bir gün kaldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın açıklanması bekleniyor. 6 bin lira emekli aylığı olan öğretmenin geliri yaklaşık bin 500 lira, 200 bin lira olan emekli ikramiyesi de 500 bin lira olacak.

Kemal Kılıçdaroğlu Burhaniye’deki yazlığını 500 bin liraya sattı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Burhaniye’deki yazlık evini 500 bin liraya sattığı ortaya çıktı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Burhaniye'deki evini neden sattığına dair söylentiler bulunuyor. 

Didim First Class Otel 9 milyon 500 bin liraya tekrar icradan satılıyor!

Turizm sektörü kötü bir sezona giriş yaparken. Didim'de bir otel satılığa çıktı. Otelin satış bedeli. 9 milyon 500 bin lira.

Esenler'de konut fiyatları 500 bin TL'ye yükseldi!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, dünyanın en büylük kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını anlattı. Göksu, eskiden 70-80 bin lira olan ev fiyatlarının şimdi 500 bin liraya yükseldiğini kaydetti.

1994 yılında Hadımköy'de 87.500.00 liraya arsa!

Reşat Altın'ın 2 milyon 563 bin 42 liraya satıldığı 1994 yılında, Hadımköy'de 250'şer metrekarelik arsalar tamamı peşin 34 adet altın parasına, 87 milyon 500 bin liraya satılacakmış.

500 bin liraya Lunapark satılıyor Haberi

500 bin liraya Lunapark satılıyor


sahibinden.com üzerinden satışa çıkarılan işyerlerine lunaparklar da eklendi. Lunaparkını satışa çıkaran ilan sahiplerine yurt dışından bile talep geliyor.  İlkbahar ve yaz dönemleri ile bayram ve özel günlerde müşteri sayısında büyük artışın yaşandığı lunaparklar, kış döneminin gelmesiyle birlikte popülaritesini yitiriyor. Dönemsel müşteri kaynaklı gelirler, lunapark sahiplerini yeni arayışlara itiyor. 


Asıl işine geri dönmek istiyor


Kırklarelili Menduh Dursun da lunaparkını sahibinden.com üzerinden satışa çıkaran işletmecilerden biri. İşletmesini sahibinden.com üzerinden 500 bin lira bedelle satışa çıkaran Dursun, amacının asıl işi olan müteahhitliğe dönmek olduğunu belirtiyor. Dursun, ilde özellikle Kakava Şenliği ve dini bayramlarda öğrencilerin, çocukların ve askerlerin lunaparka büyük ilgi gösterdiğini belirtiyor. İlkbahar ve yaz aylarıyla birlikte müşteri sayısının arttığını belirten Dursun, lunaparkın dönemsel getirisinin oldukça tatmin edici olduğunu, buna rağmen lunaparkların sürekli yatırıma...