06 / 05 / 2024

555İST şahin zülfikarlı

555İST şahin zülfikarlı

Azerbacan ve Türkiye pazarında demir üretimi ve inşaat alanında 6 fabrikayla faaliyet gösteren Azeri Zülfikarlı ailesi şimdi de Türkiye pazarında restoran zinciri kuracak. Şahin Zülfikarlı, Türkiye pazarında 555İST adında 50 şubeli restoran zinciri kuraca

Başkan Şahin: ‘Onaysız işlemlerden banka sorumludur’

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, onaysız işlemlere ilişkin açıklama yaptı. Şahin, müşterinin onayı dışında yapılan işlemler nedeniyle meydana gelebilecek tüm zarardan bankanın sorumlu olduğunu söyledi.

Seçimden sonra dolar ne olur? Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Uzman isimden üst üste uyarı geldi!

Dolar/TL kuru 20,47 seviyesini görerek Türk Lirası karşısında en yüksek değere ulaştı. Sçeimden sonrası için doların ne olacağı merak konusu.  Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim m? Uzman isimden üst üste uyarı geldi!

Emekli vatandaşlar bu habere kesinlikle bakın! Maaşınız 7500 TL ve üstü ise...

7500 TL üstü maaşınız varsa bu bankadan geri ödeme olmadan peşin para elde edebilirsiniz. Emekli aylığı 7.500 TL ve üstü olanlar için yeni bir ilan yapıldı. Bu ilana göre, emekli maaşı 7.500 TL ve üstü olanlar peşin para elde edecekleri belirtildi.

Altın piri İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın ve dolara saldırmayın! Üzüleceksiniz! Oyuna gelmeyin

Altın piri İslam Memiş, piyasalarda yoğun bir şekilde altın ve döviz alımının olduğunu belirtti. Vatandaşların bu gaza gelerek altın ve dolar almak için yarışa girmemeleri konusunda üstüne basa basa uyarılarda bulundu. Altın ve dolara saldırmayın! Üzüleceksiniz! Oyuna gelmeyin

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Dolar 40 TL olacak! Ekonomist Selçuk Geçer üstüne basa basa tarihi açıkladı! Sonra başınızı duvardan duvara vurmayın

Ekonomist Selçuk Geçer, doların 40 TL olacağını söyleyerek üstüne basa basa tarihi açıkladı! Doları olanlar, dolar almak veya satmak isteyenler hemen baksın. Sonra başınızı duvardan duvara vurmayın...

Asgari ücret 2023 hesaplamalarında deprem üstüne deprem! Bu rakamları duyanın ağzı kulaklarına vardı! Hemen siz de bakın

Milyonlarca çalışan 1 Ocak 2023 asgari ücret araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Asgari ücret 2023 hesaplamalarında deprem üstüne deprem yaşanıyor. Bu rakamları duyanın ağzı kulaklarına vardı... Hemen siz de bakın...

Koçak altında fırsat üstüne fırsat! Altın baget yüzüklerde yüzde 20 indirim! 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Koçak altında fırsat üstüne fırsat indirimleri başladı. Koçak altın baget yüzüklerde net yüzde 20 indirim başladı. Buna ek olarak yeni üyelere yüzde 10 indirim fırsatı da sunuldu. Peki Koçak altında baget yüzük fiyatı ne kadar? İşte Koçak altın baget yüzük fiyat listesi.

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin, Burak Şahin ve Haldun Şahin ortaklığında kuruldu.

İnşaatta nöbet tutan müteahhit, hırsızı suç üstü yakaladı!

Bolu'da Serkan Çakır isimli müteahhit, inşaatına dadanan hırsızı gece nöbet tutarak suç üstü yakaladı. 

Karagöz Üst Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Karagöz Üst Yapı İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karagöz tarafından kuruldu.

Öz Şahinşer Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Şahinşer Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Okan Şahin tarafından kuruldu. 

555İST şahin zülfikarlı Haberi

555İST şahin zülfikarlı

Azerbacan ve Türkiye pazarında demir üretimi ve inşaat alanında 6 fabrikayla faaliyet gösteren Azeri Zülfikarlı ailesi şimdi de Türkiye pazarında restoran zinciri kuracak. Aile üyesi iş adamı Şahin Ziilfikarlı, Türkiye pazarında 555İST adında 50 şubeli restoran zinciri kuracak. İlk şubesini Göztepe'ye açan genç girişimci Bağdat Caddesi ve Etiler şubesinin dekorasyonuna da başladı.

Hızlı bir şubeleşme atağına girecekleri bilgisini veren Zülfikarlı. "Kardeş ülke Türkiye'de uzun yıllardır inşaat, demir üretimi gibi alanlarda yatırımlarımız vardı. Şimdi de Hizmet sektöründe yatırım potansiyeli gördük. Sıra dışı lezzetler ve sunumlarla Türk yeme içme sektörüne yeni bir bakış açısı getireceğiz. Türkiye'de hiç olmayan konseptlerle müşterilerimizin karşısına çıkacağız. Türk, Azeri ve Dünya Mutfağı seçenekleriyle pazarda fark ortaya koyacağız" diye konuştu. 


Rusya, Azerbaycan. Dubai ve Türkiye'de demir ve inşaat yatırımları...