27 / 04 / 2024

555İST ulaşım

555İST ulaşım

Azerbaycan ve Türkiye pazarında demir üretimi ve inşaat alanında 6 fabrikayla faaliyet gösteren Azeri Zülfikarlı ailesi, şimdi de Türkiye’de restoran zinciri kuracak..

65 yaş üstü ücretsiz ulaşım hakkı ne zaman sona eriyor?

65 yaş üstü ücretsiz ulaşım hakkı ile ilgili yapılan değerlendirme kapsamında, ücretsiz ulaşımda yeni karar uygulamaya alındığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

65 yaş üstüne şok karar: O illerde ücretsiz ulaşım yapamayacak! Karar Türkiye genelinde uygulanacak mı?

65 yaş üstü toplu taşıma konusu gündemde büyük yankı uyandırdı. Bu kapsamda binlerce kişi 65 yaş üstüne toplu taşıma ücretli mi olduğunu sorguluyor. Peki, hangi illerde 65 yaş üstüne toplu ulaşım ücretli oldu? İşte detaylar...

Ulaşımın yeni gözdesi elektrikli bisikletler indirime girdi! Xiaomi Himo Z20 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Akaryakıta gelen üst üste zamlar ve artan trafik sorununa yeni nesil çözüm elektrikli ulaşım araçları oldu. Söz konusu trafik ve akaryakıt fiyatları ulaşımımızı oldukça maliyetli ve yorucu hale getirdi... Xiaomi Himo Z20 için fiyat araştırması.

Niğde'nin 5 ulaşım projesi mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'deki bazı ulaşım projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer önergesinde "Bor-Kemerhisar arasında demiryolu araç üst geçidi yapılması düşünülmekte midir?" diye sordu..

Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım!

Ödemelere göre vade farkı alınmayan projede daire tipleri stüdyodan 3+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Dap Yapı Adam Kule ulaşım!

Dap Yapı Adam Kule ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Projede stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri!

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Kent Hastanesi'ne 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 300 adet daireden oluşan projede daireler stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Bulvar İstanbul ulaşım bilgileri!

Bulvar İstanbul ulaşım bilgilerine proje Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alıyor.

Küçükçekmece'de ulaşım, alt yapı ve üst yapı sorunları ele alındı!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Atatürk Mahallesi heyeti ile bir araya geldi. Toplantıda, Atatürk Mahallesi’ndeki ulaşım, alt yapı, üst yapı sorunları da konuşularak, yapılacak projeler anlatıldı...

Dumankaya Miks ulaşım!

Dumankaya Miks ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Havalimanı, metro ve Marmaray'a yakın mesafede yer alıyor. Toplam 657 adet daireden oluşan projede daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Servi Stüdyoları ulaşım!

Toplam 192 adet stüdyo daireden oluşan projedeki daireler 27 metrekare alan olarak tasarlandı. Proje Savaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Servi Stüdyoları ulaşım bilgileri kapsamında Sakarya Üniversitesi' ne yakın bulunuyor.

Batışehir ulaşım bilgileri!

Batışehir ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 3 bin 226 konuttan meydana gelen Batışehir projesi stüdyolardan 5+1 dublekslere kadar 40 farklı tipte dizayn edildi...

Manzara Adalar Kartal ulaşım bilgisi!

Manzara Adalar Kartal ulaşım bilgisi haberimizde bulunuyor. Stüdyodan 5 oda 1 salona kadar tüm dairelerin yer aldığı projede daire 267 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

555İST ulaşım Haberi

555İST ulaşım

Azerbaycan ve Türkiye pazarında demir üretimi ve inşaat alanında 6 fabrikayla faaliyet gösteren Azeri Zülfikarlı ailesi, şimdi de Türkiye’de restoran zinciri kuracak. Türkiye’ye eğitim için gelen Şahin Zülfikarlı, 50 restorandan oluşan 555İST isimli zincirin ilk yatırımını yaptı.


Rusya, Azerbaycan, Dubai ve Türkiye’de demir ve inşaat yatırımları olan Azerbaycan’ın önde gelen sanayici ailelerinden Zülfikarlı ailesi, Türkiye’de yatırımlarına devam ediyor. Türkiye’de demir üretimi yapan bir fabrikaları ve inşaat yatırımları olan aile, şimdi de yeme içme sektöründe büyümek istiyor. Türkiye’ye eğitim için gelen aile üyesi Şahin Zülfikarlı, İstanbul başta olmak üzere 50 restorandan oluşan 555İST isimli zincirin ilk yatırımını yaptı. İstanbul Göztepe’de açılan restoranla sektöre adım atan Zülfikarlı, 5 yıl gibi bir sürede binden fazla çalışan ve 35 milyon TL yatırıma ulaşmayı hedefliyor....