29 / 07 / 2024

57 Kuzeyli Yapı İnşaat iletişim

57 Kuzeyli Yapı İnşaat iletişim

57 Kuzeyli Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Necaatin Karaarslan tarafından kuruldu.

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Çanakkale'deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi rezerv yapı alanı ilan edildi!

Çanakkale’deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından rezerv yapı alanı ilan edildi.

İstanbul'da İspark ücretlerine yüzde 55 ile 57 oranında zam yapıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı 3. oturumunda İspark'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 57 oranında zam yaptığını açıkladı. İşte haberin tüm ayrıntıları...

Toplu taşıma için yüzde 57'lik zam hazırlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) yüzde 57'lik bir zam talebi ile başlayacak olan toplantı, yarın saat 13.00'da Bakırköy Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde yapılacak.

İstanbullulara kötü haber: Yüzde 57 zam 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşımda talep ettiği yüzde 57'lik zam teklifi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı temsilcileri tarafından reddedildi. Dikkatler, yapılacak olan olağanüstü toplantıya döndü. İşte detaylar...

SPK en az 60 KPSS puanı ile 57 memur alıyor! Başvurular başladı! Memur olmak isteyenler sakın kaçırmayın

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) farklı ünvanlarda en az 60 KPSS puanı ile toplamda 57 memur alımı yapıyor. Başvurular başladı. Memur olmak isteyenler sakın kaçırmayın! İşte başvuru şartları...

Altınbaş pırlanta tektaş yüzüklere yüzde 57'ye varan indirim! 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'ta pırlanta tektaş yüzüklere yüzde 57'ye varan indirim yapıldı. Peki, Altınbaş'ta pırlanta tektaş yüzük fiyatları kaç TL? Altınbaş'ta pırlanta tektaş yüzükler ne kadar? İşte 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kuzeyli Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzeyli Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzeyli Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkezi Sancaktepe’de yapıldı.

Bitcoin 57 bin doları geçti!

Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin, 54 bin doların altına düşmesinin ardından yapılan işlemlerle 57 bin doları geçti.

TOKİ 39 ilde 145 konut ve 19 ilde 57 iş yerini bugün satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 39 ilde bulunan 145 konut ve 21 ilde yer alan 57 iş yeri satışa çıkarıyor. Müzayede, iki oturum şeklinde gerçekleştirilecek. İlk oturum bugün ve ikinci oturum ise yarın yapılacak. 

57 Kuzeyli Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

57 Kuzeyli Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Necaatin Karaarslan tarafından kuruldu.

Yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 57,1 azaldı!

Belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen bina sayısı, Ocak-Eylül 2019 döneminde yıllık bazda yüzde 57,1 azaldı.

Keçiören Belediyesi'nden 57.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mülkiyeti Keçiören Belediyesi'ne ait olan 2 adet arsa vasılı gayrimenkul toplamda 57 milyon 923 bin 250 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi kapalı teklif usulü ile yapılacak. 

57 Kuzeyli Yapı İnşaat iletişim Haberi

57 Kuzeyli Yapı İnşaat iletişim

57 Kuzeyli Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Necaatin Karaarslan tarafından kuruldu.

57 Kuzeyli Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, mozaik şap fayans kalebodur sıva alçı dış cephe iç cephe izolasyon boya ve badana cephe kaplamaları yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,...