05 / 05 / 2024

5.Levent projesi ne zaman bitecek

5.Levent projesi ne zaman bitecek

Torunlar GYO'nun hayata geçirdiği 5. Levent projesinde inşaat çalışmalarında hafriyat bitti, sıra temele geldi. En çok satılan konut projesi olan 5. Levent'in inşaatına başlandı.

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

5. Levent Korupark 12 soruda bütün detaylarıyla!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 5. Levent projesinin 2. etabı için çalışmalar başladı. Peki, 5. Levent Korupark projesinde hangi konut tipleri var, fiyatlar ne kadar, nerede inşa ediliyor, kaç konut yer alıyor? İşte 12 soruda 5. Levent Korupark projesi...

Torunlar GYO 5.Levent 2. Etap'ın hissesini satın aldı!

Torunlar GYO, 5.Levent 2. Etap konut projesi yapılacak arsanın 2484745/434056 hissesini Silahtar Abdullahağa Vakfı'ndan devraldı. Söz konusu arsanın şirkete ait hissesi 2588245/4340561 seviyesine ulaşıldı.

5. Levent 2. Etap yılın ikinci yarısında satışta!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen 5. Levent 2. Etap Projesi'nde satışlar 2021'nin ikinci yarısında başlayacak. Proje dahilinde 700 daire yer alıyor. 

5.Levent projesi Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO tarafından hayata geçen ve İstanbul'un örnek kentsel dönüşüm projesi olan 5. Levent Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi. 

5. Levent 2017 değerleme raporu revize edildi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 5. Levent Projesi 2017 yıl sonu değerleme raporunun revize edilmiş halini yayınladı...

Torkam E-5 projesi ne zaman teslim?

Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Torkam E-5 projesi 28 Temmuz'da satışa çıkacak. Peki Torkam E-5 projesi ne zaman teslim?

Küçükçekmece'de uygun fiyatlı 5 konut projesi!

Kanal İstanbul projesiyle konut fiyatlarının artış gösterdiği İstanbul Küçükçekmece'de birçok konut projesi yer alıyor. Peki bölgede markalı konut fiyatları ne kadar? İşte uygun fiyatlı 5 konut projesi...

İzmir Körfez Geçişi Projesi'ne ilişkin 5 soru mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Körfez Geçişi Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. CHP'li Bakan sorularını Ahmet Arslan'a sordu..

5. Levent’te teslimler başladı!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen ve “En iyi kentsel dönüşüm projesi” olarak tescillenen 5. Levent projesinde teslimler başladı. 

BMZ Mimar-Rast İnşaat Çankaya projesi ne zaman teslim?

Ankara Çankaya'da 5 blok şeklinde yükselen BMZ Mimar-Rast İnşaat Çankaya projesi 314 adet daireden meydana geliyor. Peki BMZ Mimar-Rast İnşaat Çankaya projesi ne zaman teslim?

5. Levent Evleri Güzeltepe teslim tarihi!

5. Levent projesi Torunlar GYO tarafından İstanbul Eyüp Alibeyköy Güzeltepe Mevkii'de hayata geçirildi. Projede konutların fiyatları 687 bin TL'den başlıyor...

5. Levent ödeme bilgisi!

5. Levent projesi Torunlar GYO tarafından Eyüp'e bağlı Alibeyköy Güzeltepe'de inşa ediliyor. 5. Levent ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor.

5.Levent projesi ne zaman bitecek Haberi

5.Levent projesi ne zaman bitecek

İlk kule vinçin montajı tamamlanan 5. Levent'te yakında temel aşamasına geçilecek.


4 bin konutluk projenin 766 dairesi son 3 ayda satıldı. Projede 2 okul, 2 cami ve 50 dönümlük bir koru da bulunacak. 


Tamamlandığında 15 bin kişinin yaşaması beklenen 5. Levent, bu özelliğiyle yeni bir semt kadar kalabalık olacak.


Levent'e de yakınlığıyla dikkat çeken projeye "5. Levent" adı uygun görüldü. 2017 yılının Aralık ayında tamamlanması hedeflenen projesi, Finanskent ile Alibeyköy Cep Otogarı'nın hemen yanında bulunuyor.


Yeni...