03 / 05 / 2024

6. bölge nedir

6. bölge nedir

Kendi kulvarında Avrupa’nın üçüncü büyük fuarı olan 51. AYMOD, CNR EXPO Yeşilköy’de bugün başladı. Fuarda, Sophia Loren, Zeki Müren, John F. Keneydi gibi ünlülerin ayakkabıları yoğun ilgi gördü...

Halkbank, Deprem bölgesi Hatay'da Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçiriyor

Ülkemizde 6 Şubat 2023'de meydana gelen depremler yüzyılın en büyük felaketini yaşayan ve büyük yıkıma uğrayan 11 şehirde yaraları sarmak için çalışan Halkbank, Hatay Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi: 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem bekliyorum! Hemen bakın!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o bölgede 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem beklediğini söyledi.

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 6 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi yarın!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 2. Bölge 776 Adet Konut ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şehitkamil 6. Etap 1. Bölge ihalesi yarın!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 1. Bölge 727 Adet Konut , 1 Adet Mescit ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi 23 Ekim'de! 

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 2. Bölge 776 Adet Konut ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 6. Etap 1. Bölge 727 konut ihalesi 22 Ekim'de!

TOKİ'nin Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 1. Bölge 727 Adet Konut, 1 Adet Mescit ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ekim'de yapılacak...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge 776 konut ihalesi 23 Ekim'de!

TOKİ'nin Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 2. Bölge 776 Adet Konut ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Ekim'de yapılacak...

TOKİ Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi 23 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi 23 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye'de 16 alan 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, 2016 yılından bu yana Türkiye'de bulunan 16 alan, 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde yer aldı. Son olarak Kaş'ta bulunan Saklıkent'in de hassas bölge ilan edilmesiyle Antalya, 6 bölge ile liste başına yerleşti.

Emlak Konut Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 6. Bölge'nin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 6.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

İstanbul'da gayrimenkul yatırımcısının tercih ettiği 6 bölge!

Son zamanlarda oldukça popüler olan gayrimenkul sektörü İstanbul'da canlılığını hiç yitirmiyor. İşte İstanbul'da gayrimenkul yatırımcısının tercih ettiği 6 bölge...

İzmir Bakırçay Bölge Şantiyesi 18 milyon TL'ye mal oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin güney bölgesine hizmet verecek Küçük Menderes Şantiyesi'nin ardından, kuzeydeki 6 ilçe, 289 köy ve mahalleye hizmet götürecek Bakırçay Bölge Şantiyesi'nde de üretime başladı.

6. bölge nedir Haberi

6. bölge nedir


Kendi kulvarında Avrupa’nın üçüncü büyük fuarı olan 51. AYMOD, CNR EXPO Yeşilköy’de bugün başladı. Fuarda, Sophia Loren, Zeki Müren, John F. Keneydi gibi ünlülerin ayakkabıları yoğun ilgi gördü. İsmail Cevat Görgün tarafından yapılan Sophia Loren’in ayakkabısı İtalya’da beş kez üst üste Oscar ödülü aldı. TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, ayakkabıcıları 6. Bölge’de yatırım yapmaları konusunda uyardı.


CNR Holding Fuarcılık Grubu CEO'su Cem Şenel, 60 bin metrekare alanda düzenlenen CNR AYMOD Fuarı’na 38 bin ziyaretçi beklediklerini söyledi. 


Ayakkabı sektörünün küresel buluşması CNR İstanbul Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuyla açıldı. Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ise üçüncü büyük ayakkabı moda fuarı olan CNR AYMOD’un açılışı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı...