05 / 05 / 2024

6. Gayrimenkul Devremülk Yazlık Evler Fuarı

6. Gayrimenkul Devremülk Yazlık Evler Fuarı

6. Gayrimenkul Devremülk Yazlık Evler Fuarı 7-9 Aralık arasında Harbiye Askeri Müzesi'nde gerçekleştirilecek

Kızılbük GYO Balıkesir devremülk projesi için düğmeye bastı! Yeni şirket kuruluyor! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir'de devretatil ya da devremülk projesi geliştirmek için start verdi. Proje için şirket kurulacak. İşte ayrıntılar....

Devremülk cayma bedeli nedir?

Yıl içerisinde farklı kişilerin kiralayabildiği ya da yılın belirli bir dönemi için satın alınabilen gayrimenkul tipine devremülk denir. Peki, devremülk cayma bedeli nedir? Devremülk cayma hakkı nedir?

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir ili Edremit ilçesi Güre Mahallesi 1 parsel 404 adada kain Körfez Termal Devremülk Projesine ilişkin 2019 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Körfez GYO Güre Devremülk 2018 yılı değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Ankara Ortaklığı Balıkesir İli, Edremit İlçesi, Güre Mahallesinde yer alan Güre Devremülk projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt’ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Baydak, Alaattin Çağlamaz, Kerim Torba, Tamer Eser ve Turgay Demirkaya ortaklığında kuruldu. 

Körfez Termal Devremülk 2017 değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Körfez Termal Devremülk tesislerinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Körfez GYO devremülk kiralama bildirisini yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez Termal Devremülk Tesisi'nde devremülk kiraya verdiğini açıkladı.

Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı.

Devremülk dolandırıcılığına dikkat!

6 yıl önce Kuşadası'ndan devremülk satın alan ve bu süreçte taksit ödemelerini gerçekleştiren Naime Kahriman, ödemelerin bitmesi sonucunda tapusunu almak istemesiyle gerçekle yüzleşti.

Afyonkarahisar Yayla Termal'de satılık devremülk!

Yayla Termal Tesisleri, Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçiyor. Proje 6 adet 3+1 dublex villa ve 150 adet 1+1 apart satılık devremülk daireden meydana geliyor.

Mudurnu Borvo Termal Tatil Köyü'nde 6 bin TL'ye devremülk!

Bolu Mudurnu'da tapulu arazi üzerinde inşa edilecek olan Borvo Termal Tatil Köyü'nde inşaat başlıyor. Borvo Termal Tatil Köyü'nde 6 bin TL'ye devremülk sahibi olunuyor.

Yalova Thermal Palace Devremülk iletişim!

3 etap şeklinde inşa edilen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiyor. Yalova Thermal Palace Devremülk iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 386 91 61 olarak belirlendi.

6. Gayrimenkul Devremülk Yazlık Evler Fuarı Haberi

6. Gayrimenkul Devremülk Yazlık Evler Fuarı
6. Gayrimenkul Devremülk Yazlık Evler Fuarı 7-9 Aralık arasında Harbiye Askeri Müzesi'nde gerçekleştirilecek. Fuarın açılışına Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar katılacak. Fuara Dubai, Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt, Almanya ve Hollanda'dan da katılımcılar...