03 / 05 / 2024

6. Gayrimenkul Yatırımları fuarı 2022 ne zaman

6. Gayrimenkul Yatırımları fuarı 2022 ne zaman

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Çin'de gayrimenkul yatırımları yüzde 6.8 arttı!

Çin Ulusal İstatistik Bürosu'ndan (NBS) yapılan açıklamaya göre; ülke genelinde Ocak-Kasım döneminde gayrimenkul yatırımları yüzde 6,8 arttı. 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcunu 19 Ekim'de ödeyecek! 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye olan 6 milyon 370 bin 624 TL borcu 19 Ekim 2020 tarihinde ifa edecek. 

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

6. Gayrimenkul Yatırımları fuarı 2022 ne zaman Haberi

6. Gayrimenkul Yatırımları fuarı 2022 ne zaman

CNR Emlak - Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Merakla beklenen fuar Yenikapı - Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.

Emlak ve gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarının yakından takip ettiği fuara; Avrupa, Orta Doğu, Bağımsız Devletler Topluluğu, Asya ve Körfez ülkeleri gibi dünyanın birçok bölgesinden yatırımcılar katılım sağlayacak.

Türkiye ve yakın coğrafyasının; konut, iş yeri ve AVM yatırımcılarıyla yüklenici, aracı ve yan sektörleri bir araya getirecek olan CNR EMLAK, binlerce profesyonel ziyaretçiyi ağırlayacak.

Emlakta 2022 nasıl...