28 / 07 / 2024

6. igy zirvesi ne zaman

6. igy zirvesi ne zaman

Yüksekte çalışmanın gereklerine dikkat çekmek ve yüksekte çalışmalarda iş sağlığı ve güvenliği politikalarının gelişimine katkı sunmak için düzenlenen 6. İGY-İş, Güvenlik, Yaşam Zirvesi Adana'da gerçekleşecek.

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi yarın! Toplantıda 6 kritik konu masaya yatırılacak!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek "Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi" yarın düzenlenecek. Zirvede 6 kritik konu masaya yatırılacak.

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

Mimari ve Tasarım Zirvesi 5-6 Nisan'da!

Mimarlık ve tasarımın profesyonellerinin katılımlarıyla her yıl yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan mimari ve tasarım zirvesi 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleşecek.

Mimarlık ve tasarımın geleceği 5-6 Nisan’da konuşulacak!

Mimari ve tasarım zirvesi Arch+Dsgn Summit, bu sene “Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

Badeer İş Fırsatları ve Yatırımları Zirvesi 5-6 Aralık’ta!

Türkiye’de iş kurmak ya da yatırım yapmak isteyenler Badeer İş Fırsatları ve Yatırımları Zirvesi kapsamında 5-6 Aralık’ta İstanbul’da bir araya gelecek. Zirveye 40’dan fazla ülkeden 200’ün üzerinde yabancı yatırımcı katılacak.

Hedefimiz 6 milyon vatandaşımızı daha güvenli yapılara taşımak!

Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri Fuar ve Zirvesi'nde konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, "Hedefimiz 2023 yılında 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşarak 6 milyona yakın vatandaşımızı daha güvenli ve güzel yapılara taşımaktır" dedi.

Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri Zirvesi 6-7 Eylül'de!

TOKİ ana sponsorluğunda 6-7 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri Zirve ve Sergisi Türkiye’nin yapı, şehir ve gelecek vizyonuna ışık tutacak.

6. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 23 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri ''Ticari ve Alternatif Gayrimenkulde Farklılık Yaratmak'' için buluşacak. 6. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 23 Mayıs 2017 günü gerçekleşecek.

İstanbul Finans Zirvesi 6-7 Eylül'de gerçekleştirilecek!

İstanbul Finans Zirvesi (Istanbul Finance Summit - IFS), 6-7 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

7. İstanbul Finans Zirvesi 6-7 Eylül'de!

Türkiye için özel bir önem taşıyan 7. İstanbul Finans Zirvesi İFS’16 bu yıl Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı himayelerinde 6-7 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.

6. Boğaziçi Zirvesi'nde Uluslararası Müteahitlik Paneli yapıldı!

6. Boğaziçi Zirvesi’nde ele alınan, refah seviyesini artırmada önemli rol oynayan sektörlerden biri de inşaat oldu. Katılımcılar “Uluslararası Müteahitlik Paneli”nde sektörün refaha ulaşmadaki öneminden bahsetti.

6. Boğaziçi Zirvesi'nde Katar'daki yatırım fırsatları değerlendirilecek!

Bu yıl 80 ülkenin siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla ve "Daha Az Yoksulluk, Daha Fazla Refah" temasıyla düzenlenecek "6. Boğaziçi Zirvesi" 9-11 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

6. Boğaziçi Zirvesi Uluslararası Müteahitlik Paneli 9 Aralık'ta!

Türkiye’nin yanı sıra, 80 farklı ülkenin iş ve siyaset dünyasını bir araya getiren 6. Boğaziçi Zirvesi, bu yıl 9-11 Aralık tarihleri arasında “Daha Az Yoksulluk, Daha Fazla Refah” temasıyla düzenleniyor.

6. igy zirvesi ne zaman Haberi

6. igy zirvesi ne zaman

Yüksekte çalışmanın gereklerine dikkat çekmek ve yüksekte çalışmalarda iş sağlığı ve güvenliği politikalarının gelişimine katkı sunmak için düzenlenen 6. İGY-İş, Güvenlik, Yaşam Zirvesi Adana'da yapılacak. 24 Ekim Perşembe günü Adana HiltonSa Oteli'nde gerçekleşecek zirve, Türkiye'de ve dünyada yüksekte çalışma gerektiren tüm sektörlerin işverenlerini, iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarını, işyeri hekimlerini, akademisyenleri, sivil toplum örgütü yöneticilerini bir araya getirecek. Programın açılış konuşmalarını, Kaya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaya, Altek Endüstriyel Yapı Market Genel Müdürü Ömer Tekdemir ve Adana Valisi Hüseyin Avni Coş yapacak.


Açılış konuşmalarının ardından Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku ABD Başkanı Doç. Dr.Zeki Okur İş Sağlığı ve Güvenliği'nde Hukuki Kurallara Uymamanın Cezai Sonuçları konulu sunumu ile katılımcıları bilgilendirecek. Ardından, Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza...