02 / 05 / 2024

6 taksitini biz ödeyelim

6 taksitini biz ödeyelim

Satışları devam eden Rönesans Sayfiye'de daire fiyatları 273 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje "Rönesans Sayfiye: Dairenizi seçin, 6 taksitini biz ödeyelim" sloganı ile yükseliyor.

Vestel BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 9249 TL! Özellikleri neler? 6 Mart 2023 fiyat listesi

Daha çok ev hanımlarının en çok ihtiyaç duyduğu ürünler arasında ilk sıralarda yer alan bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri ve detayları sıkça merak konusu oluyor. Biz de sizin için Vestel BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi’yle ilgili detayları araştırdık.

Akmerkez GYO kar payı dağıtımının ikinci taksitini 6 Ocak'ta ödeyecek!

Akmerkez GYO'nun kar dağıtım kısıtlamasına ilişkin sürenin üç ay daha uzatılması nedeniyle 2020 yılı sonuna kadar dağıtılamamış olup; kar payı dağıtımının, 17 milyon 514 bin TL tutarındaki ikinci taksitinin 6 Ocak 2021 tarihinde ödenmesine karar verildi. 

Van 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı başladı!

Van’da Ajans Asya Fuarcılık tarafından organize edilen 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı törenle açıldı. Fuara 85 firmanın katılım sağladığına değinen Güler, “Biz bu rakamı çok önemsiyoruz. " dedi.

Akkuyu Türkiye'nin en yoğun yeri olacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Yaklaşık 5-6 kilometrekarede biz 22 milyar dolarlık bir yatırımı gerçekleştireceğiz. Bu paranın hepsi buraya gelecek. Türkiye'nin en yoğun yeri olacak Akkuyu" dedi.

Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksitini görmeyin, duymayın, bilmeyin!

Rönesans Konut imzası ile hayata geçirilen Rönesans Sayfiye Evleri 3 blok halinde inşa ediliyor. Proje "Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksitini görmeyin, duymayın, bilmeyin" sloganıyla tanıtılıyor.

Rönesans Sayfiye: Dairenizi seçin, 6 taksitini biz ödeyelim!

Satışları devam eden Rönesans Sayfiye'de daire fiyatları 273 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje "Rönesans Sayfiye: Dairenizi seçin, 6 taksitini biz ödeyelim" sloganı ile yükseliyor.

Anadolu Ajansı İzmir Bölge Müdürlüğü yeni ofisi açıldı!

Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Öztürk: "İzmir ofisimizdeki bu merkezle Ege'nin önemli bir kısmını koordine edeceğiz ve burayı dünyaya 6 dilde biz tanıtmış olacağız" dedi

Mehmet Şimşek: Biz bir an önce 2B sürecini başlatmak istiyoruz!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2B arazilerinde hak sahiplerinin 6 ay beklemeden hemen bu hafta itibarıyla başvurmalarını arzuladıklarını belirterek, "Çünkü biz bir an önce bu süreci başlatmak istiyoruz" dedi

Aura Residence'ta 6 bin TL peşinatla! Son 7 gün!

AURA Residence'ta  6 bin lira peşinatla ev sahibi olmak için son 7 gün…

Hasan Can: Gayrimenkul 6-7 yılda bir `pik' yapar

Re/Max 7 Tepe ofisi brokeri Hasan Can, "Türkiye'de gayrimenkul sektörü 6-7 yılda bir pik yapar. 2012-2013 yılı da bence yine gayrimenkulün zirve yılı olacak" diyor

Avrupa'nın en iyileri arasında Türkiye'den 6 villa!

The Sunday Times gazetesi, Avrupa'da bu yaz kiralanabilecek en güzel 100 yazlık arasında Türkiye'den de 6 villaya yer verdi

Stillistanbul'da 117 bin TL'ye! Peşinde yüzde 6 indirim!

Stillistanbul, 6 blokta 133 konuttan meydana geliyor...

THK'dan Sultanbeyli'de satılık 6 arsa!

Türk Hava Kurumu İstanbul Sultanbeyli'de 6 arsayı satışa çıkardı

6 taksitini biz ödeyelim Haberi

6 taksitini biz ödeyelim

İstanbul'un Kartal ilçesinde inşa edilen Rönesans Sayfiye Konutları Rönesans Gayrimenkul imzası taşıyor. Proje 14 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Satışları devam eden Rönesans Sayfiye Kartal 276 adet konuttan oluşuyor. Projede 1 oda 1 salon, 1, 5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Kartal Rönesans Sayfiye'de teslimler bu yıl sonunda gerçekleşecek. 3 bloktan meydana gelen projede peşin, banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor.


Rönesans Sayfiye fiyat listesine göre 1 oda 1 salon daireler 273 bin TL, 2 oda 1 salon daireler 420 bin TL, 3 oda 1 salon daireler ise 575 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Rönesans Sayfiye: Dairenizi seçin, 6 taksitini biz ödeyelim!

Kartal...