03 / 05 / 2024

6. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması

6. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması

Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi'nin Turizm Gazetecileri ve Yazarları Derneği (TUYED) işbirliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle düzenlenen 6. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'na başvurular sona erdi.

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadiköy’de Engin Deniz Oytun ve Gönül Oytun  tarafından kuruldu.

Hangzhou Howway Uluslararası Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangzhou Howway Uluslararası Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İzzet Evran tarafından kuruldu.

6. Uluslararası Nijerya İnşaat Fuarı 5-7 Temmuz'da!

6. Uluslararası Nijerya İnşaat, Yapı Malzemeleri, İş Makinaları ve Altyapı Hizmetleri Fuarı 5-7 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin  TL sermaye bedeli ile Sadıa   Rachıd ve Adnan Abdalhamıdaltalaj tarafından kuruldu.

6. Uluslararası Taş Kongresi 23-26 Mart'ta!

Doğal taş sektörünün temsilcileri 23-26 Mart 2021 tarihlerinde dúzenlenecek olan 6. Uluslararası Taş Kongresi'nin danışma kurulu toplantısında buluşacak.

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Garip Salihlioğlu tarafından kuruldu.

Bugün Zoma Uluslararası Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bugün Zoma Uluslararası Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yousif M.Khalaf Khalaf tarafından kuruldu...

İnci Uluslararası Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Uluslararası Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeki İnci tarafından kuruldu. 

Visa Uluslararası Turizm Ve Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visa Uluslararası Turizm Ve Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem  Aydın tarafından kuruldu. 

Binali Yıldırım'dan fuar merkezi müjdesi!

6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın açılışına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, içinde bulundukları havzayı İstanbul’un en büyük fuar merkezi haline getireceklerini müjdeledi.

Turpem Uluslararası Turizm Pazarlama Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turpem Uluslararası Turizm Pazarlama Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Akkoyun tarafından kuruldu. 

6. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması Haberi

6. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması

Temasının ,her şey dahil tatil sistemi olarak belirlerdiği; Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi'nin Turizm Gazetecileri ve Yazarları Derneği (TUYED) işbirliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle düzenlenen 6. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'na başvurular sona erdi. Uluslararası Karikatürcü Birlikleri Federasyonu Federation of Cartonists Associations (Feco) tarafından tescillenen Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'na bu yıl 60 farklı ülkeden 459 karikatür sanatçısı, toplam 931 eserle katıldı. 


Ön değerlendirme seçici kurul üyelerinin İstanbul'da yaptıkları toplantıdan sonar 6. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda finale kalan eserler belli oldu. Yetişkinler kategorisinde 146, gençler kategorisinde ise 34 eser final değerlendirmesi için seçildi. 


karikatürler arasında benzer, kopya Finale kalan eserler final değer veya daha önce ödül almış ve hileli lendirmesinden önce, yarışmanın sayfasında incelebilecek. Finale kalan karikatürlere rastlanırsa elenecekler. 


Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması Komite...