30 / 04 / 2024

7. Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı

7. Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı

7. Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı açılış kokteyli 22 Mart Cuma günü saat 16.30’da Harbiye Askeri Müze’de...

Zentra Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zentra Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 7 milyon 229 bin 488 TL sermaye bedeli ile Pamir Güçlü Dizdar, Şefik Yılmaz Dizdar ve Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan ortaklığında kuruldu.

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

ÖİB, İstanbul, İzmir ve Kütahya'daki 7 gayrimenkulü satıyor! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 3 ildeki 7 gayrimenkulü satıyor. İşte fiyat bilgileri...

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede bugün saat 14:00'te gerçekleşecek. 

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi yarın!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede yarın saat 14:00'te gerçekleşecek. 

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi 24 Aralık'ta!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede 24 Aralık saat 14:00'te gerçekleşecek. 

Bursa Ecza Kooperatifi'nden 31.1 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Bursa Eczacılar Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale illerinde yer alan 7 gayrimenkulü 31 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Bursa Eczacılar Kooperatifi'nden 31 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

S.S.Bursa Eczacılar Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi Yönetim Kurulu, Bursa ve Çanakkale illerinde yer alan 7 gayrimenkulü 31 milyon TL'ye satıyor.

Kocaeli Milli Emlak'tan 15.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Kocaeli Milli Emlak, Kocaeli ili, Kartepe, Darıca, Şekerpınar, Bağlarbaşı, Akse ve Bahçecik ilçelerinde yer alan 7 gayrimenkulü 15 milyon 29 bin TL'ye satıyor.

Edremit'te 41.8 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Edremit Belediye Başkanlığı, Edremit Yolören ve Zeytinli mahallelerinde yer alan 7 gayrimenkulü 41 milyon 794 bin 313 TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan 6 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul'da yer alan 7 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 11.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'un 5 ilçesinde bulunan 7 gayrimenkulü 11 milyon 360 bin 815 TL'ye satışa çıkardı.

Reysaş GYO 7 gayrimenkulünün 2018 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli, İzmir ve Adana'da yer alan toplam 7 gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

7. Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı Haberi

7. Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı


Türkiye’nin satış odaklı tek fuarı olan Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı’nda bazı projelerde özel indirimler ve özel taksitler uygulanırken kredi kartı ile gayrimenkul satışı da gerçekleştirilecek. Fuarda yer alan projelerin toplam değeri 1,5 milyar Euro’yu aşıyor.

Gayrimenkul sahibi olmayı düşünenlerin mutlaka ziyaret etmesi gereken “Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı”nda çok özel fırsatlar alıcıları bekliyor. Konutlar, yazlık evler, devre mülkler, ofisler, akıllı binalar, villalar, plazalar, iş merkezleri gibi birçok gayrimenkul projesinde fuara özel, “indirim” ve “taksit” uygulanacak. Fuarda yerli ve yabancı yatırımcılar projelerini alıcılara tanıtarak, direkt satış yapacaklar. Fuar süresince bazı projelerde özel indirimler uygulanırken kredi kartı ile gayrimenkul satışı da gerçekleştirilecek. New York ve Miami evlerinin sadece yüzde 20 sini ödeyerek sahip olma imkanının yanı sıra Amerika ile anında iletişim...