28 / 04 / 2024

Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

7. Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı açılış kokteyli 22 Mart Cuma günü saat 16.30’da Harbiye Askeri Müze’de...




Türkiye’nin satış odaklı tek fuarı olan Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı’nda bazı projelerde özel indirimler ve özel taksitler uygulanırken kredi kartı ile gayrimenkul satışı da gerçekleştirilecek. Fuarda yer alan projelerin toplam değeri 1,5 milyar Euro’yu aşıyor.

 

 

Gayrimenkul sahibi olmayı düşünenlerin mutlaka ziyaret etmesi gereken “Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı”nda çok özel fırsatlar alıcıları bekliyor. Konutlar, yazlık evler, devre mülkler, ofisler, akıllı binalar, villalar, plazalar, iş merkezleri gibi birçok gayrimenkul projesinde fuara özel, “indirim” ve “taksit” uygulanacak. Fuarda yerli ve yabancı yatırımcılar projelerini alıcılara tanıtarak, direkt satış yapacaklar. Fuar süresince bazı projelerde özel indirimler uygulanırken kredi kartı ile gayrimenkul satışı da gerçekleştirilecek. New York ve Miami evlerinin sadece yüzde 20 sini ödeyerek sahip olma imkanının yanı sıra Amerika ile anında iletişim kurularak satışa sunulan konutlar görülebilecek. Fuar  kapsamında düzenlenen Bodrum Günleri’nde de Bodrum’da faaliyet gösteren 25 firmanın  40 projesi alıcılarla buluşacak.

 

 

Türkiye’nin satış odaklı tek özel ve butik fuarı olan Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı 22-24 Mart tarihlerinde Harbiye Askeri Müze’de kapılarını yedinci kez açacak.  Fuar; Cumartesi-Pazar saat 10.00-18.00 arası ziyaret edilebilecek. JNR Fuarcılık tarafından düzenlenen Fuarın Açılış Kokteyli 22 Mart Cuma saat 16.30’da Harbiye Askeri Müze’de yapılacak.

 

Açılış Kokteyli’ne; Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, ER-DO-DER üyeleri  özel ve kamu sektörü yetkilileri, yerli ve yabancı yatırımcılar ve sektör temsilcileri katılacak.

 

Fuar nedeniyle JNR Fuarcılık, Erken Doğan Çocuklar Derneği ER-DO-DER ve BEZE Group girişimiyle oluşturulan “Sosyal Sorumluluk Platformu” ile Derneğin Çocuk Hastanesi Projesine katkı sağlanacak.


Geri Dön