05 / 05 / 2024

7. Global Real Estate Institute toplantısı

7. Global Real Estate Institute toplantısı

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İstanbul'daki 7. Global Real Estate Institute ( GRİ ) yatırım toplantısına katıldı.

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 7.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Özkök tarafından kuruldu.

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Yavuzant tarafından kuruldu.

Özak GYO, Global Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi'nde!

Türkiye genelinde başarılı projelere imza atan Özak GYO, EPRA tarafından ortak yönetilen (European Public Real Estate Association) “FTSE EPRA/NAREIT Global Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi”nde yer aldı.

Global Real Estate Development ve Knight Frank iş birliği yaptı!

Londra merkezli Türk kökenli gayrimenkul markası GRED (Global Real Estate Development) ile dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank ile iş birliği gerçekleştirdi.

GRED yeni konsept ofisi'ni Bebek'te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk Girişimi GRED (Global Real Estate Development), İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini hizmete açtı.

Real Value Global Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Value Global Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Çakmaklı, Ottmar Mıchael Renz ve Otta Franz Engel ortaklığında kuruldu.

Related Group'un Miami projeleri Türk pazarında tanıtıldı!

Miami’nin başarılı emlak danışmanı Global Real Estate Group, Amerika’nın en tanınmış gayrimenkul firmalarından biri olan Related Group’un Miami projelerinin tanıtımı için bir gece düzenledi.

Bilfinger ve Global MD, Türkiye’ye Avrupa’dan kaynak aktaracak!

Sermaye piyasalarının gözde şirketi Global MD Portföy Yönetimi ile Almanya’nın gayrimenkul devi Bilfinger Real Estate, Türkiye’ye Avrupa’dan kaynak aktarma hedefiyle işbirliği kararı aldı.

Expo Real Gayrimenkul Fuarı 5 Ekim'de Münih'de!

Avrupa'nın en büyük ve uluslararası katılımı olan gayrimenkul ve yatırım fuarı Expo Real, dev yatırımlara sahne olmaya hazırlanıyor. Fuar 5-7 Ekim tarihlerinde Münih'de gerçekleştirilecek.

Global Real Invest Gayrimenkul Değerleme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Real Invest Gayrimenkul Değerleme ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Koca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Cengiz Arslan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 500 bin TL sermaye ile kuruldu.

Global Liman'ın halka arzı iptal edildi!

Global Yatırım Holding'in 7 Mayıs'taki halka arzı iptal edildi. Şirket iptalin nedenini, yeni liman satın alma projelerini özel bir şirket olarak yürütmeye karar vermesi olarak açıkladı.

Balıkesir Belediyesi Global Real Estate Institute 2015'e katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, her yıl gayrimenkul yatırımcıları, geliştiricileri ve finansörlerini bir araya getiren ve bu yıl 7'ncisi Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı.

Edip Uğur, Türkiye GRİ 2015 yatırım toplantısına katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı. Uğur, İstanbul'daki toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

7. Global Real Estate Institute toplantısı Haberi

7. Global Real Estate Institute toplantısı

Ahmet Edip Uğur, toplantıda yatırımcı kuruluşlara Balıkesir'deki altyapı, konut, endüstriyel ve lojistik yapılar, turizm, termal oteller ve Ayvalık'ta planlanan yat limanı projeleri hakkında bilgi verdi. BAE'den TurkCapital Holding Başkan Yardımcısı Favvaz AlIssa , Alinma Investments CEO' su Saleh Al Henaki ile Bassam Al Sayed, Uğur'un görüştüğü isimler arasında yer aldı.    



Sabah...