29 / 04 / 2024

Özak GYO, Global Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi'nde!

Özak GYO, Global Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi'nde!

Türkiye genelinde başarılı projelere imza atan Özak GYO, EPRA tarafından ortak yönetilen (European Public Real Estate Association) “FTSE EPRA/NAREIT Global Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi”nde yer aldı.



Hayata değer katan ve yaşam kalitesini artıran projeleri hayata geçiren ÖZAK GYO, güçlü finansal yapısı ve çeşitlendirilmiş portföyü ile gerekli tüm kriterleri sağlayarak, sektörün önde gelen uluslararası kuruluşlarından EPRA tarafından ortak yönetilen (European Public Real Estate Association) “FTSE EPRA/NAREIT Global Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi”ne girdi.

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, konuya yönelik yaptığı açıklamada “Özak GYO’nun FTSE EPRA/NAREIT Global Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksine girmesi uluslararası bilinirliğimizi artıracak ve daha büyük yatırımcılara ulaşmamıza da katkı sağlayacaktır. Bu gelişme ayrıca müşteri odaklı ürün ve hizmetler geliştirme felsefimizin müşteriler nezdinde olduğu kadar yatırımcılar tarafından da takdir edildiğini ve doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.

Özak GYO, Global Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi nde!

Avrupa’da halka açık emlak sektörünün öncülerinden biri olan  EPRA, 670 milyar Avro’dan fazla varlıkları ile FTSE EPRA Avrupa Endeksi piyasa değerinin yüzde 94’ünü oluşturan 275’den fazla üyeyi temsil ediyor. EPRA endeksleri yaklaşık 500 hisse senedi içerir ve Global endeks dünya çapında 3 trilyon Euro'nun üzerinde bir gayrimenkul portföyünü temsilciliğini yapıyor. Yatırımcılar, özellikle Avrupa pazarını izlemek için EPRA'nın uzmanlığına ve profesyonelliğine güvenmekte, bu da portföy getirilerini karşılaştırmalarına olanak sağlıyor.

Özak Global Anadolu'nun en etkin 37. iş insanı oldu!


Geri Dön