17 / 05 / 2024

7 Yedi Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

7 Yedi Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

7 Yedi Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Cumali Övüngen tarafından 200 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, Halide Edip Adıvar Caddesi'nde kuruldu.

Ege Yapı'dan 7 milyar değerinde 7 proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı hedefleri, yeni projeleri ve yatırımları aktarıldı. İnanç Kabadayı, iki yıl içinde yedi yeni projeyi hayata geçireceğini ve 7 milyar TL yatırıma başlayacağını söyledi.

Emeklilere 7 bin 250 TL promosyon! Bankalar resmen kızıştı... Akbank, Garanti, Yapı Kredi

Bankalar arasında emeklilere yönelik promosyon yarışı giderek kızışıyor. Promosyonda yeni çıtayı 5 bin 500 TL seviyesine çıkaran bankalar, bununla yetinmedi. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi, emeklilere 7 bin 250 TL promosyon vermek için birbiriyle yarışa girdi.

Yapı Kredi çıldırdı! Başvuran başvuran kişiye 7 bin 500 lira promosyon verecek

Milyonlarca emeklinin beklemiş olduğu promosyonlar için Yapı Kredi’den emeklilere müjde geldi. Ünlü banka Yapı Kredi, emeklilere 7. 750 liraya kadar promosyon verecek. İşte detaylar…

30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 7-8 Şubat 2023'de!

30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 7-8 Şubat 2023 tarihleri arasında Tel Aviv-İsrail'de gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Yedi ayda yüzde 200 zam yapıldı! Artık ödemek çok zor! Ev sahipleri ve kiracılara kötü haber

Vatandaşları fahiş şekilde artan ev kiralarının yanı sıra artık önemli miktarlarda artan aidat miktarları bunalıma sokuyor. İstanbul’un çeşitli semtlerinde son yedi ay içinde aidat ücretlerine yapılan zamlar dudak uçuklattı. İşte detaylar…

Bakan yeni düzenlemeyi açıkladı: 7 bin 35 lira ödeme yapılacak

Hükümet üreticilerin taleplerini dinledi ve Kurban bayramı öncesi yüz güldürecek yeni düzenlemenin müjdesini verdi. 7 bin 35 lira ödeme yapılacağını bizzat Bakan Kirişci açıkladı.

Milyonlarca ev sahibi ve ev almak isteyenlere son tarih açıklaması! Paralar hesaplara yatırılacak

Her yıl yılda iki taksit şeklinde ödenen emlak vergisi ile çevre temizlik vergilerinin bu yılın ilk taksiti için son ödeme tarihi 31 Mayıs Salı günü olarak açıklandı. Ödemeler belediye bünyesindeki 7 vezneden yapılırken, internetten ödeme kolaylığı da sunuluyor.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirak şirketi KİPTAŞ tarafından düzenlenen halka açık müzayedelerin 7.’si yapıldı. Tek oturum halinde gerçekleştirilen müzayedede, gayrimenkullere yoğun ilgi gösterildi.

Ege Yapı'dan İstanbul ve İzmir'e 7 yeni proje geliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ege Yapı'nın 2022 hedeflerini açıkladı. Yer aldığı bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, 7 milyar Türk Lirası değerli yeni yatırım zinciriyle İstanbul ve İzmir'de 7 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor.

Yapı malzemelerinden yılın ilk 11 ayında 28.7 milyar dolarlık ihracat!

Merakla beklenen rakamlara göre, Türk yapı malzemeleri sektörünün ocak-kasım 2021 ihracatı bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 46,82 oranında arttı ve 28,7 milyar dolar oldu. 

The Bo Viera projesinin ÇED raporu onaylandı!

Bodrum’daki The Bo Viera projesinin son halinde incelemeler yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığından projeye onay çıktı. Şirket 139 dönüm büyüklüğündeki arazide 310 konut, 90 odalı otel ve 7 ticari yapı hayata geçirecek.

İstanbul'un binalarında durum vahim!

Türkiye'nin birçok şehrinde deprem tehlikesi bulunuyor. Türkiye'de yaklaşık 7 milyon yapının depreme karşı riskli olduğu belirtilirken; 1.5 milyonun ise dönüştürülmesi gerekiyor. Özellikle İstanbul'da durum oldukça ciddi. 

7 Yedi Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Haberi

7 Yedi Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

7 Yedi Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Cumali Övüngen tarafından 200 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, Halide Edip Adıvar Caddesi'nde kuruldu. 


7 Yedi Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...