06 / 05 / 2024

80 adet yht seti alınacak

80 adet yht seti alınacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, önümüzdeki günlerde ihalesine çıkacakları 80 adet Yüksek Hızlı Tren seti alımı işinde asgari yüzde 53 yerlilik şartı arayacaklarını belirtti.

TEİAŞ tam 80 adet personel alacak! Son başvuru tarihi 16 Haziran!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü (TEİAŞ) bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Farklı kadrolardan toplam 80 adet personel istihdam edeceğini paylaşan TEİAŞ, son başvuru tarihinin 16 Haziran olduğunu aktardı.

O ilde yüzde 20 indirim ve 12 ay taksit fırsatıyla 80 arsa satılıyor! 675 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri ili Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesi, Reşadiye Mahallesi'nde yer alan 80 adet arsayı yüzde 25 peşinat ve 12 ay taksit imkanı ile satıyor. İşte ayrıntılar...

Burdur Altınyayla'ya 80 adet TOKİ geliyor!

TOKİ Sosyal konut 2022 projesinin tüm detayları belli oldu. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Burdur'da kaç konut inşa edilecek? TOKİ Burdur 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Ağrı Eleşkirt’te 80 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Eleşkirt Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Konya Akören alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Konya Akören projesinde yer alan 80 adet konutu satışa çıkardı.

TOKİ Konya Akören alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Akören alt gelir projesinde yer alan 80 adet konutu yarın satışa çıkarıyor.

TOKİ'den Siirt'e 80 yeni konut! İhalesi yarın!

Siirt İli, Merkez İlçesi, Evren Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mardin 80 konut ihalesi bugün!

Mardin İli Midyat İlçesi Akçakaya Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Mardin Midyat 80 konut ihalesi yarın!

Mardin İli Midyat İlçesi Akçakaya Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Mardin Midyat'a 80 yeni lojman!

Mardin İli Midyat İlçesi Akçakaya Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Aralık 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Balıkesir Manyas orta gelir grubu başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Balıkesir Manyas orta gelir grubu projesinde yer alan 80 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor...

Özyurtlar'dan Meydan Ardıçlı'da yabancıya dev satış!

'Meydan Ardıçlı'ya yabancı yatırımcılar akın ediyor. Başta Çin olmak üzere, İran, Yemen ve Cezayirli yatırımcılara 80 adet ticari alan satıldı...

Yeşil GYO Innovia 3 projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Innovia 3'te yer alan 80 adet konuta ve 39 adet iş yerine ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

80 adet yht seti alınacak Haberi

80 adet yht seti alınacak


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, önümüzdeki günlerde ihalesine çıkacakları 80 adet Yüksek Hızlı Tren seti alımı işinde asgari yüzde 53 yerlilik şartı arayacaklarını belirterek, "Yabancı firmalara asgari yüzde 25 yerli ortak alma zorunluluğu ve bu ihale sonunda satın aldığımız trenlerin değer hakkını isteyeceğiz” dedi.


Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu işbirliğinde bir otelde düzenlenen ‘AB Perspektifinden Eskişehir Havacılık ve Raylı Sistemler Vizyon’ toplantıda konuşan Bakan Bilgin, Eskişehir’in havacılık ve demiryolu sanayisinde Türkiye’nin önemli illerinden biri olduğunu söyledi. Bakan Bilgin, "Eskişehir, genç Cumhuriyetimizin kurulduğu ilk günden bugüne kadar tüm heyecanını, çabalarını ve başarılarını bünyesinde bulunduran bir şehrimiz. Eskişehir, sanayisiyle, üniversiteleriyle, yetişmiş insan gücüyle, sosyal ve ekonomik gelişmişlik seviye göstergeleriyle bugün itibariyle...