06 / 05 / 2024

9 ekim Çin hava durumu

9 ekim Çin hava durumu

Şinhua ajansının haberine göre, Pekin Meteoroloji Gözlemevi'nden yapılan açıklamaya göre Çin'in kuzey bölgelerini etkisi altına alan hava kirliliğinin artmasıyla başkent Pekin ve Hıbey eyaletinde turuncu alarm verildi.

AFAD tam 215 teknisyen alımı yapacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Acele eden işi kapacak!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek için teknisyen alımı yapacağını açıkladı. Toplam 215 teknisyen alımı için 9 Ekim’de başlayan başvurular 17 Ekim’e kadar devam edecek.

Altın bilezik fiyatlarında son durum: 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 9 Ekim 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte güne yükselişle başladı. Altının ons fiyatı 1848 dolara yükselirken gram altın 1727 liraya yükseldi. Peki Altın bilezik fiyatlarında son durum ne? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 9 Ekim 2023 altın bilez

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son dakika depremi! Çiftçiler hemen borsa rakamlarına bakın! Bir bir sıralandı! 

Buğday, arpa ve mısır fiyatları için son güncellemeler yakından takip ediliyor. Çiftçiler borsa borsa son dakika buğday, arpa ve mısır fiyatlarını araştırıyor. İşte 9 Ekim 2023 fiyat listesi...

Euro haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün kaç lira? 9 Ekim 2023 euro/TL kuru

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 30'a çıkarmasından sonra dolar ve euroda yaşanan hareketlilik bugün de devam ediyor. Peki Euro haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün kaç lira? 9 Ekim 2023 euro/TL kuru.

İsrail-Filistin gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti! 9 Ekim 2023 brent petrol ne kadar oldu? 

İsrail-Filistin arasındaki gerilim, petrol fiyatlarına da yansıdı. Brent petrolün varil fiyatı haftanın ilk gününe yükselişle başladı. Peki bugün brent petrol ne kadar? 9 EKim 2023 brent petrol varil fiyatı...

9 Ekim Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar alış satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta 27,70 TL ile yeni rekora imza atan dolar/TL kuru güne düşüşle başladı. 9 Ekim Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar alış satış fiyatı...

Tam bu kadar kazancınız olacak: 400 bin TL'nin 32-55-92-181 günlük faiz getirisi resmen uçtu! 

Bankalar müşteri çekebilmek için adete mevduat faizlerinde yarışa resmen yarışa girdi. 400 bin TL'nin 32-92-181 günlük faiz getirisi resmen uçtu. İşte 9 Ekim 2023 banka banka mevduat faizlerindeki son durum...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yükseliş resmen başladı! 9 Ekim Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın yeni işlem gününe yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta değer kaybeden altın haftaya resmen yükselişle başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 9 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

Açık Öğretim Lisesi ek sınavlar ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı, AÖL ek sınavlarını 7-8-9 Ekim 2023'te çevrimiçi platformda gerçekleştireceğini duyurdu. Mezuniyeti göz önünde bulunduran öğrenciler için bu tarihler, eğitim yolculuklarında önemli bir aşama olarak öne çıkıyor. İşte 2023 AÖL sınavlarına dair tüm detaylar...

TOKİ Bolu projesi için geri sayım başladı! Konut bekleyenler hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için geri sayım başladı. Kıbrıscık'ta inşa edilecek olan proje 9 Ekim'de ihaleye çıkacak.

2023 Ekim'in ilk otomobil kampanyası geldi! Tam 180 bin TL indirim fırsatı ayağınızı yerden kesecek!

2023 Ekim'in ilk otomobil kampanyası resmen geldi. Tam tamına 180 bin TL indirim fırsatı sunulan bu otomobil ayağınızı yerden kesecek...

Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak fırsat: 5 taksitle tam 21 konut satacak!

Ordu İli Akkuş Belediye Başkanlığı, Ordu Akkuş'ta yer alan 21 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen satış ihalesi 9 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

9 ekim Çin hava durumu Haberi

9 ekim Çin hava durumu

Çin'in kuzey bölgelerini etkisi altına alan hava kirliliğinin artmasıyla başkent Pekin ve Hıbey eyaletinde turuncu alarm verildi.


Şinhua ajansının haberine göre, Pekin Meteoroloji Gözlemevi'nden yapılan açıklamada, Pekin ve Hıbey eyaletinde alarm seviyesinin sarıdan turuncuya geçtiği belirtildi.


Pekin'de görüş mesafesinin bin metrenin altına düştüğü ve Pekin'i kuzey ve güney eyaletlere bağlayan birkaç otoyolun trafiğe kapatıldığı belirtildi.


Havadaki zararlı parçacık miktarını ölçen PM 2,5 oranın 450'yi aştığı başkent Pekin'de kirlilik, Dünya Sağlık Örgütü'nün hava kirliliğinde kabul ettiği güvenilir eşik olan 25 değerinin 18 katına çıktı.


Çin'in kuzey bölgelerinde sonbahar hasadının ardından anız yakılmasının hava kirliliğini artırdığı iddia edilirken, özellikle Hınan eyaletinde 7 bin 893 çiftçinin anız yaktığı ifade edildi. 


Pekin, Tiencin ve Hıbey bölgelerini izleyen meteoroloji merkezindan Liao Şiaonong, yüksek nem ve anız yakılmasına ek olarak...