28 / 04 / 2024

AFAD tam 215 teknisyen alımı yapacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Acele eden işi kapacak!

AFAD tam 215 teknisyen alımı yapacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Acele eden işi kapacak!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek için teknisyen alımı yapacağını açıkladı. Toplam 215 teknisyen alımı için 9 Ekim’de başlayan başvurular 17 Ekim’e kadar devam edecek.



Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, (AFAD) Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden paylaştığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere 215 teknisyen alımı yapacağını açıkladı. Başvuru kapsamında genel şartların olduğu gibi eğitim durumuna göre özel şartlar da aranacak. Lise ve ön lisans mezunlarının başvurabileceği ilan kapsamında başvurular e-Devlet’te Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden yapılacakken, uygulama sınavı ise 25 Kasım-3 Aralık tarihlerinde Afyon’da gerçekleştirilecek.

 AFAD tam 215 teknisyen alımı yapacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Acele eden işi kapacak!

ÖZEL ŞARTLAR

Ortaöğretim mezunları için aranan başvuru şartları şu şekilde:

  • Başvuru yapmak isteyen adayların mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının Bilişim Teknolojileri, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri, Harita-Tapu-Kadastro; İnşaat Teknolojisi, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Kimya Teknolojisi, Makine ve Tasarım Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi ve bunun yanı sıra, İklimlendirme ve Ulaştırma Hizmetleri alanlarından veya bunlara denkliği onaylanan bölümlerden mezun olmak.

  • ÖSYM tarafından 2022’de yapılan KPSS’de P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak. 


Ön lisans mezunları için ise aranan başvuru şartları şu şekilde:

  • Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarından mezun olmak şartıyla; ön lisans seviyesinde öğretim veren kurumların “Acil Durum ve Afet Yönetimi” ya da “Sivil Savunma ve İtfaiyecilik” programları ile bunlara denkliği onaylanan programlarından mezun olmak.

  • ÖSYM tarafından 2022’de yapılan KPSS’de P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.    

 AFAD tam 215 teknisyen alımı yapacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Acele eden işi kapacak!

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI

  • Adaylar müracaatlarını, 09 Ekim 2023 saat 10:00 - 17 Ekim 2023 saat 17:00 arasında e-Devlet sisteminde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı/Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden yapabilecek.

  • Kariyer Kapısı’ndan müracaat etmeyen adayların talepleri dikkate alınmayacak.

  • Son müracaat tarihinden sonra adayın müracaat bilgilerinde hangi nedenle olursa olsun kesinlikle değişiklik yapılmayacak.

  • Müracaat işleminin hatasız, eksiksiz ve ilanda belirtilen hususlara uygun olarak yapılmasından adayın kendisi sorumlu tutulacak.

  • Sınav modülünde adayların ortaöğretim mezuniyet bilgileri otomatik olarak geleceği için bilgilerinde hata/eksik olan veya mezuniyet bilgileri gelmeyenlerin sınav modülünde ilgili kutucuğu işaretleyip güncel bilgilerini manuel bir şekilde girmeleri, onaylı diploma örneği ya da mezuniyet belgelerini yüklemeleri gerekecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Az önce resmen açıklandı! Başvuruyu eksiksiz yapanlar IBAN numarasına ilk ve son kez bin TL yatacak!

Faturası kabarık gelenlere müjde! Faturanızı yarı yarıya düşüren detay ortaya çıktı! İşte o formüller...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut ve kira fiyatlarına ilişkin şoke edecek açıklama! Resmen açıkladı!

Geri Dön