04 / 05 / 2024

9. İstanbul Bilişim Kongresi katılımcıları

9. İstanbul Bilişim Kongresi katılımcıları

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “Akıllı Şehirler” temalı 9. İstanbul Bilişim Kongresi’ne katıldı.

İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacak! İşte şartlar

İstanbul Üniversitesi, sözleşmeli bilişim personeli alım ilanını açıkladı. Üniversite, alımların 8 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Bilişim Vadisi’nden tam 100 milyon TL’lik fon desteği!

İstanbul ve Kocaeli’nden sonra İzmir’de mart ayında girişimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanan Bilişim Vadisi çeşitli girişimcilere toplam 100 milyon TL’yi aşan fon sağladı.

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Başakşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Er tarafından açıldı.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Tay İstanbul Bilişim Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Tay İstanbul Bilişim Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedel ile Pelin Tanca Bertulettı, Duygu Kuşkulu ve Eda Başaran ortaklığında kuruldu.

Turket Expert İstanbul Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Bilişim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turket Expert İstanbul Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Bilişim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Cem Sezen ve Salih Can Yıldırım ortaklığında kuruldu.

İstanbul Corpa Turizm Seyahat Acenteliği Sağlık Ve Bilişim Hiz.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Corpa Turizm Seyahat Acenteliği Sağlık Ve Bilişim Hiz.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saffet Küçük ve Yılmaz Soğukçeşme ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Bilişim üç yılda 30 mağaza açmayı hedefliyor!

Daha çok e-ticaret ile tanınan ve halen iki mağazası bulunan İstanbul Bilişim, bunlara sekiz mağaza daha ekleyerek 2019'u 10 mağazayla kapatmayı planlıyor. Şirket, önümüzdeki üç yılda Anadolu'ya da yayılarak mağaza sayısını 30'a çıkarmayı hedefliyor...

İGA Bilişim Şirketi kuruldu!

İstanbul Yeni Havalimanı’nda yer alan bilişim teknolojileri sisteminin altyapı ve yazılım hizmetlerini sağlamak üzere İGA Havalimanı İşletmesi AŞ tarafından İGA Bilişim şirketi kuruldu.

Karyen Turizm Bilişim Danışmanlık İnşaat ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karyen Turizm Bilişim Danışmanlık İnşaat ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Birol Akşehir tarafından 40 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi açıldı!

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi, Mehmet Siraç Bayram Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 15 Mart'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde açıldı.

Bilise Grup İnşaat Yapı Bilişim Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilise Grup İnşaat Yapı Bilişim Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Yıldırım tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Rekor Yapı Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rekor Yapı Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Halil Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Güngören, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

9. İstanbul Bilişim Kongresi katılımcıları Haberi

9. İstanbul Bilişim Kongresi katılımcıları


 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye Bilişim Derneği’nin Kadir Has Üniversitesi işbirliği ile düzenlediği “Akıllı Şehirler” temalı 9. İstanbul Bilişim Kongresi’ne katıldı. Kongrede yerel yönetimler, kamu ve özel sektör yönetici ve çalışanlarıyla bir araya gelen Uğur, zirvede yaptığı konuşmada her alanda kendine yeter bir Balıkesir akıllı kenti için planladıkları çalışmalarının devam ettiğini söyledi.


UĞUR: “2020 ve 2050 PERSPEKTİFİNDE ADIMLAR ATILIYOR”

18-19 Kasım tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi'nin Fatih'teki Cibali Kampüsünde gerçekleşen kongrenin açılış konuşmasını Türkiye Bilişim Derneği Başkanı İ. İlker Tabak ve  Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın yaptılar. Kongrenin “Belediye Başkanları Akıllı Şehirleri Tartışıyor” panelinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, günümüzde şehirleşme oranında kaçınılmaz şekilde bir artışın söz konusu olduğunu belirtti. Bu durumun “doğal...