06 / 05 / 2024

9. İstanbul Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi

9. İstanbul Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi

Türk, Arap ve dünya gayrimenkul sektörünün geleceğinin tartışıldığı 9. İstanbul Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi, İstanbul Hilton Convention Center'da gerçekleşti. Zirveye, Suudi Arabistan'dan gelen gayrimenkul yatırım firmaları katıldı.

Belediyeden güzel haber! İzmir'de 9 gayrimenkul 3 yıllığına kiraya verilecek!

Urla Belediye Başkanlığı tarafından; İzmir ili, Urla İlçesi, Gülbahçe Mahallesi, Güvendik Mahallesi, Özbek Mahallesi, Yaka Mahallesi ve Hacıisa Mahallesinde yer alan 9 farklı gayrimenkul ayrı ayrı kiraya verilecek.

Estate For İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Estate For İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Majdolın Alchamaa tarafından kuruldu.

Jadeer İstanbul Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jadeer İstanbul Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

Buy In İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buy In İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Muhammed Nazım Bektemur tarafından kuruldu.

Ayvalık Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 gayrimenkul kiraya verilecek!

Balıkesir İli Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan 9 adet gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkullerin kiralama ihalesi 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Batı İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Batı İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Şükrü Akgül tarafından kuruldu.

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

Kilis Belediyesi 9 gayrimenkulü satıyor! 407 bin 403 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan, Mücahitler, Ekrem Çetin, Namık Ünler Paşa, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ve Mehmet Şanlı mahallelerinde yer alan 9 adet gayrimenkulü satıyor...

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi Maltepe'de Abdullah Oktay Altınbaşak tarafından açıldı.

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Tabası tarafından kuruldu.

Kuşadası Belediyesi 9 gayrimenkul kiraya verecek! Aylık 500 liraya!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 9 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'da icradan satılık 26 gayrimenkul!

T.C. İstanbul Gayrimenkul İcra Dairesi, İstanbul ili, Sarıyer ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 26 gayrimenkulü icradan satıyor. 

Aev İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aev İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Solmaz Ghaem tarafından kuruldu.

9. İstanbul Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi Haberi

9. İstanbul Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi


Türk, Arap ve dünya gayrimenkul sektörünün geleceğinin tartışıldığı 9. istanbul Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi, İstanbul Hilton Convention Center'da gerçekleşti. Zirveye, Suudi Arabistan ve körfez ülkelerinin önde gelen gayrimenkul yatırım firmaları ile 500 kişilik yatırımcı grubu katıldı. Türkiye'deki emlak projelerini yerinde görme fırsatı bulan yatırımcılara istanbul ve Türkiye'nin dört bir yanından konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı yapıldı. 


istanbul royal estate ve turkısh realty news standına yoğun ilgi 

Türk emlak ve gayrimenkul sektörüne dair tüm gelişmeleri aktaran TurkishRealtyNews.com ve istanbul Royal Estate gayrimenkul danışmanlığı standı, Arap yatırımcısının yoğun ilgisiyle karşılaştı, istanbul Royal Estate Genel Müdürü Halil İbrahim Helvacı'dan cazip inşaat projelerine dair detaylı brifing alan Arap ziyaretçiler, Türkiye'ye yapacakları yatırımlarla ilgili doyurucu bilgi...