07 / 05 / 2024

9. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması başvuru

9. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması başvuru

9. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda genç yeteneklerini arıyor. Üniversitelerin Endüstri Ürünleri Tasarımı, İç Mimarlık ve Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği bölümlerinden 2., 3. ve 4. sınıf lisans öğrencileri katılabileceği yarışmaya son başvuru

Ev sahipleri, kaçak emlakçılara dikkat edin! Kiralanan o evler denetleniyor! Cezası 9 bin 94 TL!

Ev sahipleri tarafından kaçak emlakçıların kiraladığı ve kaçak göçmelere verilen evlere denetim başladı, cezası ise 9 bin 94 TL. İşte ayrıntılar...

Bakan Özhaseki'den çelik ev vurgusu! 9 büyüklüğünde deprem olsa bile yıkılmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde çelikten köy evlerinin yapılmasının bilim insanları tarafından önerildiğini belirterek 100 bine yakın çelik ev yapılacağını ve  9 büyüklüğünde deprem bile olsa yıkılmayacak evler olacağını açıkladı. 

125 bin lirası olanlara sıfır ev müjdesi! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evler, uygun fiyatlarıyla vatandaşların ilgi odağı olmayı başardı. Birden fazla etkene göre değişiklik gösterebilen prefabrik evlerin fiyatları, 125 bin TL'den başlıyor. Peki, prefabrik ev fiyatarı ne kadar? İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Hayalinizdeki eve 135 bin liradan başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz! İşte 9 Mayıs 2022 Prefabrik ev fiyat listesi!

Son dönemin yükselen yıldızı prefabrik evlerin fiyatları araştırılmaya başlandı! Prefabrik evler, daha az maliyet ve hızlı teslim ile pek çok kişinin ilgisini çekti! Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

35 bin 700 liraya ev sahibi olabilirsiniz! Konteyner evlerde yılın müjdesi! İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kalabalıktan ve apartman binalarından kaçmak isteyen kişiler konteyner evleri araştırmaya başladı. Konteyner evler uygun fiyatlı olması ile pek çok kişinin ilgisini çekiyor. Peki, konteyner ev fiyatları ne kadar? İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İspanya'da evini yüksek bedelle kiralayan ev sahibine 9 bin avro ceza!

İspanya Barselona'da belediye, yüksek kira bedeli aldığı için bir ev sahibine toplamda 9 bin avro ceza verdi.

TOKİ 9 ildeki 1.372 konutu satışa çıkardı! 

TOKİ, Türkiye genelinde konut satışlarına hızla devam ediyor. Her yıl binlerce kişiyi ev sahibi yapan TOKİ 9 kentte 1372 konutu satışa çıkardı. 

Devlet ev alana 69 bin lira destek veriyor!

Vatandaşlar devlet tarafından sağlanan katkılarla ev sahibi olabiliyor. Evlenene devlet teşviği yapılan düzenleme ile çeyiz hesabı destek parası 9 bin liraya çıkarken, ilk kez ev alana devlet teşviği ise konut hesabı ile 25 bin liraya çıktı.

Libya, yeniden imar ve yapılanma konusunda da birçok projeye ev sahipliği yapacak!

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe yaptığı açıklamada, "Libya, yeniden imar ve yapılanma konusunda da birçok projeye ev sahipliği yapacaktır" dedi.

ABD'de konut fiyatları kasımda yüzde 9,5 arttı!

S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, ABD'de geçtiğimiz yılın kasım ayında yıllık yüzde 9,5 yükseldi.

TOKİ'den 9 ilde ucuz konut satışı!

TOKİ, Türkiye genelinde evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında TOKİ, 9 il genelinde ucuz konut kampanyası başlattı. 

Ev vergisi hesaplama örneği 2021!

Türkiye sınırlarında içerisinde yer alan gayrimenkuller için emlak vergisi ödemeleri gerekiyor. Vergi mükellefleri 2021 yılında, vergilerini en az yüzde 9,11 oranında zamlı ödeyecek. İşte ev vergisi hesaplama örneği 2021...

O ilçede hak sahipleri 9 yıldır dönüşüm bekliyor!

Kadıköy Fikirtepe'de kentsel dönüşüm mağduru olan vatandaşlar, “Çürük binalarda yaşıyoruz. Gidecek yerimiz yok. Ölmek istemiyoruz!” açıklamasında bulundu. 9 yıl önce başlayan kentsel dönüşüm projesinde müteahhitler sözlerini tutmayınca on binlerce ev sahibi perişan oldu.

9. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması başvuru Haberi

9. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması başvuru

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin bu yıl 9. sunu düzenlendiği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması, genç yeteneklerini arıyor.  Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin; ev mobilyaları alanında gelecek vizyonunun geliştirilmesine katkı, Türkiye mobilya endüstrisinin tasarım kalitesini ve çağdaş Türkiye tasarımını simgeleyen ürün kimliğini desteklemek, geleceğin tasarımcı adaylarının mobilya sektörüyle buluşmasını sağlamak ve bu alandaki başarılı tasarımları ödüllendirmek amacıyla düzenlediği yarışmada, yetenekli gençlerin tasarımları birbirleri ile yarışacak.


Yarışmaya; Üniversitelerin Endüstri Ürünleri Tasarımı, İç Mimarlık ve Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği bölümlerinden 2., 3. ve 4. sınıf lisans öğrencileri katılabilecek. Yarışmaya katılan öğrencilerin; yarışma başvuru tarihinden 6 ay öncesine kadar, üniversitelerin Endüstri Ürünleri Tasarımı, İç Mimarlık ve Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği bölüm öğrencisi olduklarını belgelemeleri gerekiyor.


Gençlerin Birbirleri İle Rekabet Edecekleri 6 Kategori 

Gençlerin birbirleri ile rekabet edecekleri...