08 / 07 / 2024

Aaron Sansoni

Aaron Sansoni

ERA Türkiye; tarafından 12-14 Nisan tarihlerinde KKTC'de gerçekleştirilecek IBC Türkiye 2016’da konuşacak olan dünyanın 1 numaralı satış otoritesi Aaron Sansoni, Türkiye pazarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cinderella İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cinderella İnşaat Limited Şirketi Eyüpsultan’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aaron Azım tarafından kuruldu.

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'da açtı!

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açtı. Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açılan mağazaya, 1935'te İngiliz emlak kralı Silas Aaron Hardoon'un inşa ettiği Hardoon Art Deco tarzı Nanjing Binası ev sahipliği yapıyor.

Aaron Rodgers ve Danica Patrick Malibu'da 28 milyon dolara ev aldı!

Spor dünyasının ünlü çifti Aaron Rodgers ve Danica Patrick ünlü şarkıcı Robbie Williams'ın Malibu'daki evini 28 milyon dolara satın aldı. Modern İtalyan sarayı tarzına sahip evin 4 yatak odası, 4 banyosu bulunuyor.

ERA Türkiye'den KTTC'de dev organizasyon!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün masaya yatırıldığı organizasyon; ERA Global ve ERA Türkiye'nin üst düzey yöneticileri, dünyanın 1 numaralı satış otoritesi Aaron Sansoni ve alanında uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye emlak pazarı dünya metropolleriyle kıyaslanacak seviyede!

ERA Türkiye; tarafından 12-14 Nisan tarihlerinde KKTC'de gerçekleştirilecek IBC Türkiye 2016’da konuşacak olan dünyanın 1 numaralı satış otoritesi Aaron Sansoni, Türkiye pazarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ortaköy'deki Musevi mirası yok oluyor!

Ortaköy ve Museviler kitabının yazarı Aaron Kohen'le birlikte Ortaköy'deki Musevi varlığının izlerini sürdük. Karşımıza harap sinagoglar, terk edilmiş yetimhaneler, yıkılmış apartmanlar çıktı

150 milyon dolara satılık ev

Evimiz Hollywood'da gibi dizilerin yapımcısı Aaron Spelling'in dul eşi Holmby Hills'deki malikanelerini 150 milyon dolardan satışa çıkardı

Aaron Sansoni Haberi

Aaron Sansoni

ERA Türkiye; alanında uzman isimlerle yerli ve yabancı broker ve gayrimenkul danışmanlarını bir araya getirecek dev bir organizasyona imza atıyor. Kıbrıs'ta 12-14 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan, konferans, sosyal etkinlikler ve ödül organizasyonunun yer aldığı 'ERA IBC Türkiye 2016’da, dünyanın 1 numaralı satış otoritesi Aaron Sansoni mükemmel satışın sırlarını anlatacak. 


Son 10 yıldır dünyayı dolaşarak deneyimlerini paylaşan dünyanın 1 numaralı satış otoritesi Aaron Sansoni, bu zamana kadar 14’ten fazla ülkede, 2 milyondan fazla insana eğitim verdi. ‘ERA IBC Türkiye’de broker ve gayrimenkul danışmanlarına 1.5 saatlik konuşma yapacak olan Sansoni, “Hangi ülkede yaşadığınızın bir önemi yok, hangi bölgede yaşadığınızın ya da geçmişinizin de… Sizlere milyon dolarlık danışmanlar olmanız için yardım etmeye geliyorum” diyor.

Türkiye gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sansoni, Türkiye’nin emlak sektörünün...