30 / 04 / 2024

AB bankaları 74 milyar euroluk emlak borcu

AB bankaları 74 milyar euroluk emlak borcu

Avrupa bankaları ve varlık yönetim şirketleri 74 milyar euroluk emlak borcu ve batık kredisini satmaya çalışıyor. Şimdiye kadarki en yüksek seviye olan bu rakam şirketlerin bilançolarını düzeltme çabasıyla gerçekleşti.

AB Konseyi 2021-2027 bütçesini onayladı!

Avrupa Birliği (AB) Konseyi, Birlik'in toplam 1 trilyon 74 milyar avro olan 2021-2027 dönem bütçesine onay verdi.

0.74 faizli konut kredisi bitti mi?

Kamu bankaları tarafından Haziran ayında başlatılan 0.74 faiz oranlı konut kredisi kampanyası konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görülüyor. Peki 0.74 faizli konut kredisi bitti mi? İşte detaylar...

Kamu bankalarından konut kredisi çekenler dikkat!

Kamu bankaları tarafından başlatılan yeni kampanya ile sıfır konutta kredi faizi 0.64’e, ikinci elde 0.74’a düştü. 12 ay ödemesiz 15 yıl vade imkânı sağlandı. Daha önce kredi çeken binlerce kişi ise yapılandırma imkanından yararlanıp yararlanamayacağını merak ediyor...

Londra'daki bankaların yüzde 30'u AB'ye taşınabilir!

Brexit sonrası Londra'nın dünyanın en büyük finans merkezi konumunu koruyup koruyamayacağı tartışılırken, ekonomistler, finans merkezi olma noktasında başka bir AB kentinin Londra'nın yerini alamayacağı öngörüsünde bulunuyor.

AB Grup Bayrak Towers nerede?

Toplam 1600 adet daireden meydana gelen Bayrak Towers projesi toplam 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Peki AB Grup Bayrak Towers nerede?

AB Grup Bayrak Towers lokasyon!

Toplam 1600 adet dairenin yer aldığı proje 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. AB Grup Bayrak Towers lokasyon bilgisi kapamında İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirilecek.

AB Grup Bayrak Towers Projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek olan proje AB Grup tarafından hayata geçirilecek. AB Grup Bayrak Towers Projesi toplam 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek.

AB bankaları 74 milyar euroluk emlak borcunu satmaya çalışıyor!

Avrupa bankaları ve varlık yönetim şirketleri 74 milyar euroluk emlak borcu ve batık kredisini satmaya çalışıyor. Şimdiye kadarki en yüksek seviye olan bu rakam şirketlerin bilançolarını düzeltme çabasıyla gerçekleşti.

AB bankalarının notu düşecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings yaptığı açıklamada aşırı yasal ve düzenleyici çerçevelerin Avrupa Birliği (AB) bankalarının 2015 yılında gücünü olumlu, notunu ise olumsuz etkileyeceğini belirtti.

İspanya'da bankalar, ödenmeyen konut kredileri için dua etmeye başlayacak!

İspanya’da emlak sektörüne verilen ve geri dönmeyen krediler nedeniyle zor durumdaki bankaların gerçek zararı açıklanmıyor. Uzmanlar, ülkenin “ertele ve dua et” politikası uyguladığını dile getiriyor

Kredide tercihimiz 61-120 ay vade!

2011 yılında kullanılan toplam 74 milyar 868 milyon 25 bin liralık konut kredisinin yüzde 92.92'si mevduat bankalarından gerçekleştirildi

Eva Gayrimenkul, bankaların değerleme departmanı çalışanları için eğitim düzenliyor!

Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, sektörde bir ilke daha imza atarak bankaların değerleme departmanı çalışanları için “Gayrimenkulde Kazanılmış Hak” eğitimi düzenliyor

Adıyaman'da icradan 1 milyon 199 bin 74 liraya satılık bina ve arsa!

Adıyaman Kahta'da yer alan bina ve arsa 1 milyon 199 bin 74 liradan satışa çıktı...

AB bankaları 74 milyar euroluk emlak borcu Haberi

AB bankaları 74 milyar euroluk emlak borcu

Borç satışlarının İngiliz bankalar ve İrlanda Ulusal Varlık Yönetim Kurumu öncülüğünde gerçekleşmesi bekleniyor. İtalya, Romanya ve Polonya bankalarının da diğer başarılı örneklerle birlikte bu yönde adım atabileceği belirtiliyor.



New York merkezli aracılık kuruluşu Cushman & VVakefield'in raporuna göre Avrupa'da varlık yönetim şirketlerine devredilen kredi tutan 233 milyar euroyu buldu. Bunun net satış değerinin ise 144 milyar euro olduğu düşünülüyor. Yılın ilk yansında satışı gerçekleşen varlık tutan ise geçen yıla göre yüzde 42 azalarak 23.5 milyar euroya geriledi. Cushman & Wakefield Ortağı Frank Nickel'e yatırımcılar yıl sonuna doğru önemli fırsatlar yakalayacak.


Yeni...