04 / 05 / 2024

ab emlak karnesi

ab emlak karnesi

Yatırımcıların yeni rotası Avrupa Birliği’ne yeni üye olan ülkeler oldu. AB’ye üyelik süreci başlayan ülkelerin çoğunda emlak fiyatları ikiye katlandı.

Atlanta Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlanta Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Yavuz ve Waheed Ahmed Ab Abdulkhaleq ortaklığında kuruldu.

Fors Consultation Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fors Consultation Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Feras Dıab tarafından kuruldu.

AB vatandaşları Kırım ve Sivastopol'dan emlak alamıyor!

Avrupa Birliği (AB) vatandaşları veya şirketleri, Kırım ve Sivastopol'dan emlak alamıyor ve bu bölgelerdeki şirketlere finansal hizmet sağlayamıyor.

Beytülmakdis Turizm Emlak Araç Kiralama ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beytülmakdis Turizm Emlak Araç Kiralama ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Mohammad Ahmad Dıab ve Ibtısam Abdel Hadı Tawfiq Ismail ortaklığıyla kuruldu.

Çiçeği burnunda AB üyesi ülkelerin emlak karnesi!

Yatırımcıların yeni rotası Avrupa Birliği’ne yeni üye olan ülkeler oldu. AB’ye üyelik süreci başlayan ülkelerin çoğunda emlak fiyatları ikiye katlandı.

Yatırımcıların yeni rotası AB üyeleri ülkeleri! 

Yatırımcıların yeni rotası Avrupa Birliği’ne yeni üye olmuş veya aday ülkeler. AB’ye üyelik süreci başlayan ülkelerin çoğunda emlak fiyatlarının en az ikiye katlandığını fark etti. 

Karadağ'da emlak fiyatları 5 yılda 3’e katlanacak!

Avrupa Birliği’nin (AB) 2020’ye kadar birliğe dahil edeceği 5 ülkeden birincisi olması beklenen Karadağ’da son 5 yıldır emlak fiyatları yıllık ortalama yüzde 14 civarında artıyor

Hn Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hn Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Nour Alsaleh ve Hassan Dıab ortaklığında Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Emlak Konut, 2017'de 10 milyar liralık yatırım yapacak!

Gayrimenkul piyasasında sinyalleri en doğru alan kurum olarak bilinen ve referanslarıyla sektöre yön veren Emlak Konut GYO’nun 2016 karnesi başarılarla dolu. Şirketin 2017 yılı ajandasında değeri 10 milyar lirayı bulacak projeler bulunuyor.

CNR Emlak Fuarı 2016 bugün başladı!

CNR Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı bugün kapılarını açtı. 20 Kasım'a kadar devam edecek olan CNR Emlak Fuarı'nda ziyaretçilerin yanı sıra Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Ortadoğu’nun üst düzey heyetleri emlak yatırımı için İstanbul’a geliyor!

CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Ortadoğulu yatırımcılar CNR Emlak Fuarı’na geliyor!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergileneceği CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Ortadoğu’nun üst düzey yatırımcıları Emlak Fuarı’nda ağırlanacak!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergileneceği, 17 Kasım’da başlayacak olan CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

ab emlak karnesi Haberi

ab emlak karnesi

Türkiye son dönemde Avrupa’nın doğusunun radarında. Başta Koç ve Doğuş Grubu
olmak üzere önde gelen dev şirketler yatırımcısı olduğu AB’nin son üyelerinde emlak fiyatları uçuşa geçti. 

Tradingeconomics’in Avrupa’nın istatistik merkezi Eurostat tarafından derlediği verileri göre; üyelik süreciyle birlikte en fazla değerlenenler Baltık denizinin genç ülkeleri Estonya ve Letonya oldu. Sırasıyla fiyatlar yüzde 175 ve 160 arttı. Bulgaristan’da ise değerlenme yüzde 100’ü aştı. En az değerlenme gören ülke Kıbrıs'ta durulmayan siyasi atmosferin etkisine karşı artış yüzde 40'ı aştı. Yabancılara satışı yasaklayan Çek Cumhuriyeti'nde ise artış yüzde 50'nin üzerinde oldu.

YATIRIMCININ GÖZÜ ADAY ÜLKELERDE

Avrupa Birliği'nin 2014 yılında müzakerelere başladığı aday ülkeler için geri sayım başladı. Karadağ, Sırbistan, Makedonya ve Arnavutluk'un 2025 yılından önce adaylık süreçlerinin tamamlanması planlanıyor. Bir sonraki adım ise Bosna-Hersek ve...