09 / 05 / 2024

ab hanehalkı tasarrufu

ab hanehalkı tasarrufu

Avro bölgesinde bu yılın ilk çeyreğinde geçen yılın son çeyreğine oranla hanehalkı tasarrufları yüzde 13'te, Avrupa Birliği'nde (AB) ise yüzde 10,6 'da sabit kaldı.

Yenibosna AB Yaşam Evleri fiyat!

Satışları devam eden Yenibosna AB Yaşam Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 6 katlı 3 bloktan oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'in Yenibosna bölgesinde yükseliyor.

Güneşli AB Yaşam Evleri nerede?

AB Yaşam Evleri AB Grup İnşaat tarafından inşa ediliyor. 6 katlı 3 bloğun yer aldığı projede toplamda 147 adet daire bulunuyor. Peki Güneşli AB Yaşam Evleri nerede?

AB Grup İnşaat, Basın Ekspres‘e otel ve konut yapacak!

Geçen ay Güneşli’de konumlanan AB Yaşam Evleri, projesini satışa sunan AB Grup İnşaat, Basın Ekspres Yolu’nda 1100 daire ve 5 yıldızlı otelden oluşan 90 milyon TL yatırım değerli karma proje için kolları sıvadı.

Bahçelievler AB Yaşam Evleri!

Satış süreci devam eden Bahçelievler AB Yaşam Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri yer alıyor. Proje AB Grup İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

AB Grup'un yeni projesinde otel de yer alacak!

AB Grup İnşaat, Güneşli'deki 147 daireden oluşan AB Yaşam Evleri Projesi'nin ardından Basın Ekspres Yolu'nda yeni projeye başlıyor. Proje 150 milyon dolar yatırım ve 45 milyon dolar arsa bedeliyle 195 milyon dolara mal olacak..

AB Yaşam Evleri Güneşli iletişim!

3 blok halinde yükselen AB Yaşam Evleri, AB Grup imzası ile hayata geçiriliyor. İstanbul AB Yaşam Evleri daire dizaynları 1+1'den 7+1'e kadar. AB Yaşam Evleri Güneşli iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Güneşli AB Yaşam Evleri fiyat!

AB grup İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen projede dairelerin alan büyüklükleri 65 ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Güneşli AB Yaşam Evleri fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Güneşli AB Yaşam Evleri!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de hayata geçirilen proje AB Grup imzası taşıyor. 147 daireden meydana gelen Güneşli AB Yaşam Evleri projesi metrobüse 3 dakika mesafede bulunuyor.

AB Yaşam Evleri projesinde dairelerin yüzde 55'i satıldı!

15 yıl önce kurulan AB Grup İnşaat, İstanbul'un farklı semtlerinde yer alan arsaları üzerinde konut üretimine hız verdi. Şirket, iki yıl içinde 4 bölgede toplam 500 milyon dolarlık konut projesi üretecek.

AB Yaşam Evleri ödeme koşulları!

147 konuttan oluşan AB Yaşam Evleri, İstanbul Güneşli 'de yükseliyor. AB Yaşam Evleri ödeme koşulları haberimizin içinde bulunuyor. Proje AB Grup imzası ile inşa ediliyor.

AB Grup İnşaat'tan İkitelli’ye 195 milyon dolarlık proje!

AB Grup İnşaat, 195 milyon dolar yatırımla İkitelli’deki Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni bir projeye başlayacak. 1.100 konutluk projede 5 yıldızlı otel de yer alacak.

AB Yaşam Evleri satılık!

Toplam 147 daireden meydana gelen AB Yaşam Evleri satılık daire teslimleri hemen yapılıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İkitelli AB Yaşam Evleri 195 milyon dolar yatırımla yükseliyor!

AB Grup İnşaat, 195 milyon dolar yatırımla İkitelli'deki Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni bir projeye başlayacak. 1.100 konutluk projede 5 yıldızlı otel de yer alacak. 1 yıl içinde başlayacak proje 52 dönüm arazide inşa edilecek.

ab hanehalkı tasarrufu Haberi

ab hanehalkı tasarrufu


Avro bölgesinde bu yılın ilk çeyreğinde geçen yılın son çeyreğine oranla hanehalkı tasarrufları yüzde 13'te, Avrupa Birliği'nde (AB) ise yüzde 10,6'da sabit kaldı. 


Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) açıklamasına göre, bu yılın ilk çeyreğinde mevsimsellikten arındırılmış hanehalkı tasarruflarında değişim kaydedilmedi.


Hanehalkı tasarruf oranı, 18 üyeli Avro bölgesinde geçen yılın son çeyreğinde yüzde 13 olurken, bu oran bu yılın ilk çeyreğinde de değişmedi. Söz konusu oran aynı dönemde 28 üyeli AB'de de yüzde 10,6'da sabit kaldı.


Hanehalkı yatırım oranları ise her iki bölgede de düşük seviyelerde gerçekleşti. AB'de hanehalkı yatırım oranı yılın ilk çeyreğinde 2013 yılının son çeyreğine kıyasla değişmedi ve yüzde 7,9 oldu. Söz konusu oran Avro bölgesinde ise geçen yılın son çeyreğinde yüzde 8,4 iken, bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 8,5'e yükseldi.


Aynı...