08 / 05 / 2024

ab İran projeleri

ab İran projeleri

Avrupa Birliği (AB), İran'a 18 milyon avroluk destek paketini açıkladı. Yardım paketi, ekonomik ve sosyal kalkınmayı destekleyen projeleri kapsayacak.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

Uluslararası B2B Iran&Turkey 2. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri Organizasyonu 25 Şubat'ta!

İran’dan gelecek emlakçılar ile Türkiye’deki markalı konut projeleri yetkilileri ve Türk emlakçılar İstanbul'da buluşuyor.

AB Grup, yurt dışında kazandığıyla Türkiye’de proje yapacak!

AB Grup, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da konut projeleri hayata geçiriyor. AB Grup, yurt dışında kazandığı parayla Türkiye’deki konut projelerine finansman sağlıyor.

AB'den İran'a 18 milyon avroluk destek paketi!

Avrupa Birliği (AB), İran'a 18 milyon avroluk destek paketini açıkladı. Yardım paketi, ekonomik ve sosyal kalkınmayı destekleyen projeleri kapsayacak.

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Dikey orman projeleri geleceğin mimarisi olmaya aday!

Mimari projeler tasarımların ötesinde artık ekolojik olma seviyeleriyle de ölçülüyor. Bu kapsamda küçük bir ormanı andıran, yaşayan, nefes alan ve oksijen üreten "dikey orman 99 projeleri geleceğin mimarisi olmaya aday...

İskenderun'da yeni park yapılması yapım işi ihalesi gerçekleşti!

İskenderun Belediyesi’nin kente yeni yaşam alanı kazandıran projeleri arasında yer alan yeni park yapılması yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.Maliyet tutarının 678.835.02 TL olduğu ihalede 6 firma teklifte bulundu.

AB Grup projeleri Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıkıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.

Samsun Kıran'da dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor. Proje ve fizibilite çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Kıran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ne gerçekleştirdiği ilk yıkımla başladı.

AB Grup İnşaat, Basın Ekspres, Nişantaşı ve Eyüp projelerine hazırlanıyor!

Bugün Renaissance Polat İstanbul Hotel'de basımla bir araya gelen AB Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, satışa sundukları AB Yaşam Evleri ve yeni projeleri hakkında bilgi verdi...

Dönüşüm projeleri özel hesabı gelirleri nelerdir?

Kentsel dönüşümde evini ve iş yerini yıktıran vatandaşlara dönüşüm projeleri özel hesabından kira ve kredi yardımı yapılıyor. Peki Dönüşüm projeleri özel hesabı gelir kaynağı nedir?

İzmir 15 Mart'ta Çınarlı Kent Park'a kavuşuyor!

İzmir’in yeşille buluşması tüm hızıyla devam ediyor. Konak Belediyesi’nin kente nefes aldıran projeleri birbiri ardına hayata geçiyor. Konak Belediyesi’nin doğa dostu projesi ‘Çınarlı Kent Parkı’ İzmir halkıyla buluşuyor...

Bulvar İstanbul en çok kazandıran proje oldu!

Bulvar İstanbul, aralık ve ocak aylarında hasılat şampiyonu oldu. Emlak Konut projeleri arasında 'en cok kazandıran proje' unvanını alan Bulvar İstanbul, toplam 118 bin lira gelir sağladı...

ab İran projeleri Haberi

ab İran projeleri

Avrupa Birliği (AB) komisyonu tarafından destek paketi açıklandı. 18 milyon avroluk  yardım paketi ekonomik ve sosyal kalkınmayı destekleyen projelerini kapsıyor.

AB Komisyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, İran'a ekonomik ve sosyal kalkınmayı destekleyen projeler için 18 milyon avroluk paket kabul edildi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AB tarafından yapılması planlanan 50 milyon avroluk toplam destek tutarının ilk paketi İran nükleer anlaşması kapsamında oluşturulacak. 

AB Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, "İran nükleer anlaşması sonucunda AB-İran ilişkilerinin yenilenmesinden bu yana birçok sektörde iş birliğimiz arttı. Bunu sürdürmeyi taahhüt ediyoruz. Bu yeni paket ekonomik ve sektörel ilişkileri genişletecek" açıklamasında...