03 / 05 / 2024

Abacı Konak Otel

Abacı Konak Otel

Abacı Konak Otel Satış ve Pazarlama Müdürü Tunç Gezmez, “ Şehir otelciliği ve çeşitliliği açısından yıldızı parlayan kentlerimizden birisi olan Eskişehir’in, kültürel mirası ve tarihinin tanıtımında öncü olacağız” dedi.

İzmir'de 3 katlı otel tahliye edildi!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar gören ve yıkılan Konak Belediye binasının bitiminde bulunan 3 katlı otel tahliye edildi. 

Şanlıurfa'daki asırlık konak otel oldu!

Şanlıurfa'nın "sakin şehir" unvanlı Halfeti ilçesinde yaşayan avukat Emine Canan Onur, bölge turizmine katkı sağlamak amacıyla satın aldığı asırlık konağı otele dönüştürdü.

Sinop Turist Otel 3.5 milyon TL'ye icradan satılık!

T.C. Sinop İcra Dairesi, Sinop Merkez Korucuk Köyü'nde bulunan Turist Otel ve Konak Restoran'ı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 3 milyon 575 bin 733 TL olarak belirlendi.

Abacı Konak Otel Eskişehir, Ortadoğu ve Uzakdoğu pazarlarını hedefliyor!

Abacı Konak Otel Satış ve Pazarlama Müdürü Tunç Gezmez, “ Şehir otelciliği ve çeşitliliği açısından yıldızı parlayan kentlerimizden birisi olan Eskişehir’in, kültürel mirası ve tarihinin tanıtımında öncü olacağız” dedi.

Mardius Tarihi Konak turizme katkı sağlıyor!

1500’lü yıllarda inşa edildiği rivayet edilen konak yapısı restore edilerek 10 odalı özel bir otel haline getirildi. Mardin’de faaliyet gösteren Mardius Tarihi Konak’ın yöneticileri TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin Güner’i Alanya’da ziyaret etti.

Yozgat tarihi Rum konağı butik otel olacak!

Yozgat 'ta Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan 1865'lik tarihi konağın restorasyonu için start verildi. Tarihi konak, restorasyonunun tamamlanmasının ardından butik otel olarak faaliyet gösterecek.

Kayseri'de belediyeden kiralık butik otel, sergi salonu, konak!

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Kayseri Mahallesi'nde kiralama ihalesi yapılacak. İhale ile 7 adet konak evi, 7 adet dükkan, sergi salonu, kafeterya ve restoran ile 20 odalı butik otel kiraya verilecek.

İzmir Alican Otel 7 milyon 739 bin TL'ye icradan satılıyor!

İzmir İli Konak İlçesi'nde yer alan 506,50 metrekare yüzölçümüne sahip olan otel 5 Mart 2015 günü saat 14:20 ile 14:30 arasında İzmir 11. Satış Memurluğu tarafından ihale ediliyor.

Konak'ta kat artışı meclisten geçmedi!

Konak'ta kat artışı meclisten geçmedi. Toplantıda sahil bandında kalan alanlara yeni imar düzenlemesi getiren Konak Belediyesi, özel bir firma tarafından yapılan otel projesinin imar planı değişikliği talebini görüşerek karara bağladı.

Konak'ın siluetini korumak için 8 kat sınırlaması getirildi!

KONAK Belediye Meclisi'nin olağanüstü toplantısında, özellikle sahil kesiminin siluetinin bozulmaması için atılması gerekenler masaya yatırıldı. Otel, rezidans, iş merkezi veya konutun yüksekliği, en fazla 24,8 metre olacak ve 8 katla sınırlandırılacak.

Mistral Konak projesinin ÇED süreci başladı!

Mistral Yapı, İzmir Konak'taki konut, otel, ofis ve alışveriş merkezinden meydana gelen projesinin ÇED süreci başladı. Mistral Konak projesinin 2016 yılı Haziran ayında tamamlanması planlanıyor.

Kayseri'de belediyeden YİD modeli ile otel, konak evi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi; Tavukçu Mahallesi'nde yer alan 7 adet konak evi, sergi salonu, kafe ve 20 odalı otel binasını yap işlet devret modeli ile ihaleye sunuyor.

Pembe Konak'ın yerine butik otel yapılacak!

Türk siyasi tarihi ve Bâbıâli’nin son izlerini taşıyan Pembe Konak yakın bir zaman içinde yıkılarak yerini butik otele bırakacak. Maziye intikal edecek tarihî yapıyı belki de son kez ziyaret ettik.

Abacı Konak Otel Haberi

Abacı Konak Otel

Abacı Konak Otel Satış ve Pazarlama Müdürü Tunç Gezmez, tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra, doğal güzellikleri ve şehir otelciliğinde de yıldızı parlayan Eskişehir’in değerlerini yurtdışı pazarlarında tanıtmayı planladıklarını açıkladı. 



Tunç Gezmez,sözlerine şöyle devam etti:

“Abacı Konak Otel olarak, gerek şehrin reklamında, gerekse kültürel mirasın ve tarihin tanıtımında öncü olarak, şehir ile birlikte hareket etmeyi hedefliyoruz. Türkiye’de turizm çeşitleri arttıkça, yerli ve yabancı turist potansiyeli de artmaktadır. Eskişehir, şehir otelciliği ve çeşitliliği açısında yıldızı son yıllarda parlayan kentlerimizden birisi olmuştur. 2014 yılının ilk yarısında, 2013 yılına istinaden Eskişehir’e gelen turist sayısının artmış olması bizleri sevindirirken; bu artış ile doğru orantıda ilerlemeyen şehre yeni katılan tesisler, kentin bir nebze de olsa fiyat ve rekabet dengesini sarsmıştır. 2014 yılı içerisinde aldığımız verilere istinaden,...