03 / 05 / 2024

abd de yıkılacak evler

abd de yıkılacak evler

İspanya' da ekonomik krizi tetikleyen en büyük etkenlerden biri olan emlak sektöründeki şişkinlik devam ederken, mevcut durumda 800 bin kadar yeni evin satılamadığı belirtiliyor...

Osmaniye'de 10 bin ağır hasarlı bina 3 ayda yıkılacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremin ardından Osmaniye'de depremden etkilenen 10 bin ağır hasarlı bina 90 günde yıkılacak. 

Tat Kuleler yıkılacak mı? 'Depreme dayanıklı değil' gerekçesiyle mahkemeye başvuru yapıldı! 

İstanbul’un en merkezi noktasında yıllardır miras davası nedeniyle atıl durumda bulunan Tat Kuleler ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Tat Kuleler yıkılacak mı?

Deprem bölgesinde 301 bin bina acil yıkılacak, yıkık veya orta hasarlı! 1 yılda 319 bin konut teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerin hasar tespitine ilişkin konuştu. Deprem bölgesinde 301 bin bina acil yıkılacak, yıkık veya orta hasarlı! 1 yılda 319 bin konut teslim edilecek!

Murat Kurum açıkladı: 164 bin 321 bina yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 4 milyon 511 bin bağımsız bölümden oluşan 1 milyon 250 bin binanın incelendiğini belirterek, 520 bin bağımsız bölümden oluşan 164 bin 321 binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğunu söyledi.

Murat Kurum: Yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı bina sayısı 118 bin!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki şehirlerde 927 bin binanın incelemesini tamamladıklarını, 118 bin binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğunun tespitini yaptıklarını dile getirdi.

Deprem bölgesinde 830 bin 783 bina incelendi: 384 bin 545 bağımsız birim acil yıkılacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesindeki hasar tespit çalışmalarına ilişkin açıklama yapıldı. Deprem bölgesinde 830 bin 783 bina incelendi: 384 bin 545 bağımsız birim acil yıkılacak! 

Avcılar'dan sonra Esenler'de de yıkılacak binalara kapılı bariyer önlemi!

Kentsel dönüşüm kapsamında Avcılar'da yıkım sürecine giren ve tahliye edilen binalar için genellikle alınan kapılı bariyerli bir önlemin benzeri de Esenler'de yapıldı.

Mersin Yenişehir'de yıkılacak binalardan 20 ton asbest söküldü!

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkılacak binalarda tespit edilen asbest söküm işlemleri devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde binalardan 20 ton asbestli malzeme söküldü

Mersin Yenişehir'de yıkılacak binalar kontrol ediliyor!

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkım kararı verilen binalar için asbest kontrolü yapılıyor. 

Rize'nin 'Pisa' kuleleri tahliye ediliyor! Yıkılacak!

Rize'de, dolgu zemin üzerine 30 yıl önce yapılan ve zeminde yaşanan kayma sebebiyle yan yatmaya başlayan 4 bina boşaltılıyor. 'Pisa Kuleleri' diye anılan riskli binalar tahliye sonrasında yıkılacak.

İzzet Yıldızhan'ın ofisi yıkılacak! 

Şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın  30 Ekim'de yaşanan depremde İzmir'de bulunan ofisinin yanındaki bina yıkılmıştı. Yıldızhan'ın ofisi için de yıkım kararı alındı.

İzmir'de acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık bina sayımız 342!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'deki hasar tespit çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İzmir genelinde 75 bin 934 binada 411 bin bağımsız bölümün incelemesinin yapıldığını belirten Kurum, "İzmir'de acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık bina sayımız 342" dedi.

Murat Kurum: Ağır hasarlı, acil ve yıkılacak bina sayımız 231!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kuru yaptığı açıklamada "Bugün itibarıyla 34 bin 72 binada 210 bin bağımsız bölümde hasar tespit çalışmalarını tamamladık. Ağır hasarlı, acil ve yıkılacak bina sayımız 231, 3924 bağımsız bölümden oluşuyor." şeklinde konuştu.

abd de yıkılacak evler Haberi

abd de yıkılacak evler


Emlak sektöründe şişkinliğin devam ettiği İspanya'da 800 bin yeni ev satılamazken, uzmanlar İrlanda ve ABD'deki gibi bazı boş evlerin yıkılmasını önerdi.


İspanya'da ekonomik krizi tetikleyen en büyük etkenlerden biri olan emlak sektöründeki şişkinlik devam ederken, mevcut durumda 800 bin kadar yeni evin satılamadığı belirtiliyor.


2013 itibariyle satılamayan yeni ev rakamları, Bayındırlık Bakanlığı'na göre 675 bin, CatalunyaCaixa bankasına göre ise 815 bin olarak gösteriliyor. İspanya'da emlak stoğunun en fazla olduğu bölgeler Valencia (212 bin 700), Endülüs (134 bin 600) ve Katalonya (103 bin 800) olarak gösterildi.


Bayındırlık Bakanlığı'nın açıkladığı rakamlarda 2013'ün ilk çeyreğinde 23 bin 118 yeni ev satışa sunulurken, İspanya'da emlak sektöründe patlamanın olduğu 2007 öncesi dönemlerde aynı dönemde yaklaşık 300 bin evin satışa çıkarıldığı da hatırlatıldı.


5 yılda yüzde 30 gerileme


2008 yılından...