01 / 05 / 2024

abd deki türk üniversiteleri

abd deki türk üniversiteleri

ABD'deki ilk Türk kampüsü olacak olan Bahçeşehir Üniversitesi'nin kampüsü 17 Mayıs'ta açılacak...

Türk inşaat şirketlerinin konut projelerinde en gözde pazarı ABD!

Türk inşaat şirketleri konut projeleri için rotayı ABD'ye çevirdi. Türkiye'deki inşaat sektöründeki yavaşlama şirketleri başka pazarlara yönlendirdi.

ABD'li banka Citibank: Türk süpermarketleri zamları tüketiciye hemen yansıtıyor!

ABD'li bankaları arasında yer alan Citibank'ın 'Türk Süpermarket Şirketleri' isimli analiz raporundaki kritikler dikkat çekti. İşte rapora ilişkin merak edilenler...

ABD'li dev bankadan seçim öncesi döviz uyarısı! Sorunlar devam ederse Türk Lirası değer kaybedebilir!

ABD'li dev banka Goldman Sachs, Türkiye'de seçim öncesi döviz piyasasında istikrarsızlık potansiyeli olduğunu belirterek döviz uyarısında bulundu. Sorunlar devam ederse Türk Lirası değer kaybedebilir!

ABD’den 4 Türk bankasına inceleme! İşte detaylar!

ABD Hazine Bakanlığının, 4 Türk özel bankası için inceleme başlattığına dair bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar!

ABD'deki Türk silah fabrikası için geri sayım başladı!

Dünyanın önde gelen ateşli silah üreticisi haline gelen Samsun Yurt Savunma, ABD'de gelecek yıl açılacak fabrikayla yurt dışı pazarlara ilişkin hedeflerini büyütecek.

Nissan Ariya’nın ABD’deki satış fiyatı belli oldu! İşte Türkiye'ye geleceği tarih!

İki yıl önce tanıtımı yapılan ancak bir türlü yollara çıkamayan Nissan Ariya'nın ABD’deki satış fiyatı belli oldu. Buna göre Tesla Model Y'nin rakibi olması beklenen elektrikli SUV, 44 bin dolardan (822 bin 696 Türk Lirası) başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Türk bankalarına ambargo kıskacı

ABD'den Türk İşadamlarına gelen "Rusya ile iş yapmayın" uyarısının ardından, bazı Türk bankalarının, Rusya Merkez Bankası'nın geliştirdiği ödeme sistemine dahil olmasının ambargoyu delmeye destek verildiği anlamına gelebileceği ve "yaptırıma uğrama" riski doğurduğu belirtildi.

Eczacıbaşı ABD'nin aldığı köklü Türk şirketi bünyesine katmak için anlaşmaya vardı

Eczacıbaşı, 2012 yılında ABD'li Amgen şirketine satılan ve adı Gensanta olarak değişen Türk ilaç şirketini satın aldı. Türkiye'nin önde gelen şirketleri arasında yer alan firma mevcut hizmetlerine devam edeceğini bildirdi. İşte ayrıntılar...

ABD'deki dev perakende yolsuzluğuna o isim de karıştı! Haber Türkiye'yi şoke etti

ABD'nin New York eyaletinde aralarında bir Türk kızın da bulunduğu perakende hırsızlığı çetesine operasyon yapıldı. Çetenin mağazalardan yağmaladıkları ürünleri e-ticaret sitelerinde satıldığı ortaya çıktı. Detaylar duyanları şaşkına çevirdi.

Türk emlak yatırımcıların gözü ABD'de!

Türk emlak yatırıcımları ABD emlak piyasasını radarına aldı.  Yatırımcıların özellikle Miami ve Baltimore'ye yoğun ilgisi bulunuyor. 

Türk müteahhitler için ABD fırsatı!

Türk müteahhitlik firmalarının bugüne kadar girmediği en önemli pazar ABD oldu. Dünyanın dört bir köşesinde birçok proje üstlenip hayata geçiren Türk müteahhitlere, ABD pazarı da açılıyor...

Türk müteahhitler için ABD pazarı açıldı!

ABD'de altyapı yatırımları için 3.5 trilyon dolarlık bütçeye Kongre'den onay verildi. ATBD Council Onursal Başkanı Uğur Terzioğlu, bu yatırımların Türk müteahhitler için büyük fırsat olduğunu dile getirdi. 

ABD'den Türk yatırımcılara konut yatırımı çağrısı!

Amerikan Merkez Bankası (FED) önümüzdeki birkaç senede Amerika emlak piyasasında çok büyük bir hareketlenme yaşanacağını tahmin ediyor. ABD'li emlak brokerları Türk yatırımcılara çağrıda bulunuyor ve bu büyük yatırım fırsatını kaçırmamalarını öneriyor.

abd deki türk üniversiteleri Haberi

abd deki türk üniversiteleri
 Bahçeşehir Üniversitesi Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kampüsünü 17 Mayıs 2013 tarihinde açacak.  Bahçeşehir Üniversitesi'nin açacağı bu kampüs  ABD'deki ilk Türk Üniversitesi kampüsü...