03 / 05 / 2024

abd doğalgaz patlaması

abd doğalgaz patlaması

ABD'nin New Jersey eyaletinde Türklerin yaşadığı bir binada doğalgaz sızıntısı nedeniyle meydana gelen patlamada beş itfaiyeci yaralandı. Patlamanın etkisiyle yerle bir olan binada üç Türk ailenin kaldığı belirtildi.

Doğalgaz krizi kapıda! Fiyatlar zirveyi gördü! İşte detaylar!

ABD'de doğalgaz vadeli fiyatları, 2008 yılından bu yana ilk kez 10 doların üzerine çıktı. Stokların kış talebini karşılamaya yetmeyeceğine dair endişeler artıyor. İşte detaylar!

Belçika'da doğalgaz patlaması: 3 bina çöktü! 

Belçika'da meydana gelen doğalgaz patlamasında 3 bina çöktü. Çöken binaların altında insanların olduğu belirtildi. 

Polatlı'da doğalgaz patlaması!

Polatlı’da Selçuk Caddesi’nde bir vatandaşın ikamet ettiği konutta doğalgaz patlaması meydana geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Grubu İtfaiye ekipleri, patlama sonucu meydana gelen yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü.

İşte en çok doğalgaz tüketen ülkeler!

BP Dünya Enerji İstatistikleri Raporu'na göre, Türkiye dünyada en çok doğalgaz tüketen 20 ülke arasında yer alıyor. BP Dünya Enerji İstatistikleri'ne göre ilk sırada ABD, Rusya ve İran yer alıyor.

ABD'liler İstanbul'da petrol ve doğalgaz arıyor!

Yeni petrol kanununun ardından Amerikalı şirketler daha önce rekabete girdikleri Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) 'ortaklık' stratejisi geliştirdi. Şimdi İstanbul 'da petrol ve doğalgaz arıyorlar.

Denizli'de doğalgaz patlaması meydana geldi!

Denizli'de Bayramyeri Meydanı'nda yer alan 5 katlı binanın birinci katında doğalgaz sıkışmasından olduğu tahmin edilen patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişinin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı bildirildi.

Ankara'da doğalgaz borusu patladı!

Celal Bayar Bulvarı'ndaki inşaat çalışmasında yer altından geçen doğalgaz hattı zarar gördü. Olay nedeniyle bölgede güvenlik önlemleri alındı ve yol trafiğe kapatıldı. Başkent Doğalgaz ekipleri de bölgeye sevk edildi.

Ankara'da doğalgaz borusunda patlama meydana geldi!

başkent Ankara'da yer alan yeni gar binasının inşaat çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Celal Bayar Bulvarı'ndaki inşaat çalışmasında yer altından geçen doğalgaz hattı zarar gördü.

Honaz'da doğalgaz çalışmaları devam ediyor!

Denizli’de ilçe olarak ilk kez Honaz’da başlatılan doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Kervan Yolu üzerinde ve bağlı sokaklarda başlayan çalışmaların ardından Honaz ilçesine gelecek yıl doğalgaz verilmeye başlanacağı belirtildi...

Kağıthane'de doğalgaz patlaması meydana geldi!

Kağıthane'de doğal gaz patlaması meydana geldi. Telsizler Mahallesi Dernek Caddesi'nde bulunan 2 katlı bir binanın bodrum katında meydana gelen patlamada bir kişi yaralandı. Patlamanın ardından binada yangın başladı.

Kağıthane Gültepe Dernek Sokak'da doğalgaz patlaması oldu!

Kağıthane Gültepe Mahallesi Dernek Sokak üzerinde bulunan bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. 1 kişi yaralanırken sokak üzerinde bulunan iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi...

Vergi mükellefiyeti olmayan vatandaşlar elektrik ve doğalgaz abonelik bilgileriyle tespit edilecek!

Maliye Bakanlığı, kayıtdışıyla mücadele amacıyla elektrik ve doğalgaz abonelik bilgilerini kullanmaya başladı. Bakan Şimşek, 30 bin 692 vatandaşa bilgilendirme mektubu gönderildiğini, bu mektuplar için 16 bin 73 TL ödeme yapıldığını belirtti.

Dorad Energy İsrail doğalgaz çevrim santrali için üretim lisansını aldı!

Zorlu Enerji Elektrik üretim A.Ş.'nin yüzde 25 oranında iştirak ettiği Dorad Energy Limited Şirketi, İsrail'de inşa edilen kombine çevrim doğalgaz santrali için üretim lisansını aldı. Santral önümüzdeki günlerde ticari faaliyete başlayacak...

abd doğalgaz patlaması Haberi

abd doğalgaz patlaması

ABD'nin New Jersey eyaletinde Türklerin yaşadığı bir binada doğalgaz sızıntısı nedeniyle meydana gelen patlamada beş itfaiyeci yaralandı. Patlamanın etkisiyle yerle bir olan binada üç Türk ailenin kaldığı belirtildi.


ABD'nin Paterson kentinde Türklerin kaldığı binada yaşanan patlamada şans eseri ölen olmadı.


Anadolu Ajansı'nın haberine göre, New Jersey'in Paterson kentinde yaşayan Mustafa Dogili, evinin bodrum katında doğalgaz sızıntısı olduğunu fark edince itfaiyeye haber verdi.


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, gaz sızıntısı olan binayı ve çevre binalardakileri tahliye etti ve sokağı girişleri kapattı.


Tahliye işlemleri tamamlandıktan kısa süre sonra ise patlama meydana geldi.


Patlamanın ardından üç Türk ailenin kaldığı bina kullanılamaz hale geldi, bitişikteki binada da hasar oluştu.


İtfaiye yetkilileri, patlamada beş itfaiyecinin hafif şekilde yaralandığını, evlerin boşaltıldığı için can kaybı yaşanmadığını kaydetti.


Paterson kentinin Türk Belediye Başkan Yardımcısı...