05 / 05 / 2024

abd era

abd era

Türkiye'de inşaat sektöründe yaşanan büyüme gayrimenkul sektörüne de yansıyor. Pazara dört ay önce giren ABD'li ERA, 21 şubeye ulaşırken, hedef 3 yıl içinde 200 şubeye ulaşmak...

ERA Gayrimenkul Türkiye’ye ABD’den 2 ödül birden!

ERA Gayrimenkul Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ IBC ’de 2 ödül aldı.

Kıbrıslı Yalısı'nın haremlik bölümü ERa için kapılarını araladı!

Kıbrıslı Yalısı; orta kısımdaki Harem Bölümünün kapılarını; ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul için araladı. 

ERA Gayrimenkul Brokerları Kıbrıs’ta buluşacak!

Türkiye'de 2012 yılından bu yana faaliyetlerine devam eden, ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, bu yıl 3. sü yapılan ‘ERA Broker Kampı CampERA’ Kıbrıs’ta brokerları ağırlayacak...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Berlin yolcusu!

ABD merkezli ERA Real Estate’in, 1.100’den fazla ERA ofisinin broker’larını buluşturacağı ‘Avrupa Liderlik Konferansı’ bu yıl Berlin’de düzenlenecek. 16-18 Haziran tarihlerindeki organizasyonda Era Gayrimenkul Türkiye’de tüm üst yönetimiyle katılımcı olarak yer alacak.

ERA Gayrimenkul Didim'de ofis açtı!

ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, Aydın'ın Didim ilçesinde yeni şube açtı. ERA, Ege Bölgesi’ndeki ofis sayısını 10'a çıkardı.

ERA ve Erkanlı Grup öğrenci rezidansları için güçlerini birleştirdi!

ERA Gayrimenkul Türkiye ve Erkanlı Grup güçlerini birleştirerek yeni bir iş birliğine imza attı. Erkanlı’nın; ABD’li öğrenci evi işletmecisi Asset Campus iş birliğiyle Türkiye’ye getirdiği öğrenci evi yönetim markası Univa’nın satışı konusunda işbirliği anlaşması imzaladı.

ERA Türkiye, ABD’den 2 ödülle döndü!

ERA Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ndan 2 ödülle döndü. 19-21 Mart tarihleri arasında Teksas’ta düzenlenen etkinlikte; Sema Akçıl ve Ahmet Akyaz ödül almaya hak kazandı.

ERA Broker’ları CampERA’da buluşuyor!

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye’nin ‘ERA Broker Kampı CampERA 2016’ için geri sayım başladı. Türkiye’den ve yurtdışından önemli konuşmacıların katılımıyla gerçekleşecek olan broker kampı 3 gün sürecek.

Era H&B Real Estate Kıbrıs'ta hizmet vermeye başladı!

‘Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı’ felsefesiyle emlak sektöründe dünyaya hızla yayılan ABD kökenli ERA Real Estate Kıbrıs’ın bütününe Era H&B Real Estate şirketi ile hizmet vermeye başladı.

ERA Gayrimenkul Türkiye'de 46’ıncı ofisini sattı!

ABD’li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye’deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. ERA, Türkiye’de 46 ofis sattı. Beylikdüzü'nde faaliyete geçen ERA, aynı zamanda Çanakkale’de de ‘Kale’ ofisiyle gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek.

ERA İzmir'deki 4.ofisinin açılışını gerçekleştirdi!

ABD'li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye'deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. İki yılda 37 ofise ulaşan ERA Gayrimenkul Türkiye, ERA Ses ofisiyle İzmir Karşıyaka-Yeni Girne'lilere de hizmet vermeye başladı.

Era Gayrimenkul ve Selimoğlu İnşaat'tan işbirliği!

İki yıl içinde 35 ofis açan ABD merkezli Era Gayrimenkul Türkiye, Selimoğlu İnşaat projelerinin tek yetkili satıcısı konumunda bulunan Hasan Selimoğlu ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Era Türkiye'nin logosu değişti!

Dünyada ve Türkiye’de en hızlı büyüyen markalardan biri olan ERA Türkiye, logo değişimine gitti. ERA ABD’de 2014 yılı itibari ile değişim başladı ve tüm ülkelerde değişim devam ediyor.

abd era Haberi

abd era



Türkiye'de inşaat sektöründe yaşanan büyüme gayrimenkul sektörüne de yansıyor. Büyüme ile paralel olarak sektörde faaliyet gösteren firma sayısında da artış yaşanıyor, özellikle yabancı gayrimenkul pazarlama zincirlerinin Türkiye ilgisi de bu büyümenin bir kanıtı. Pazara dört ay önce giren ABD'li ERA, 21 şubeye ulaşırken, hedef 3 yıl içinde 200 şubeye ulaşmak. 


Gayrimenkul sektöründeki büyüme yabancı gayrimenkul zincirlerinin Türkiye konusundaki iştahını kabarüyor. Girişimci Can Ekşioğlıı tarafından Türkiye pazarına getirilen ABD'li ERA'da Türkiye'de hızlı büyüme planlan yapıyor. 


ERA Türkiye Kurucu Ortağı Can Ekşioğlu, Türkiye pazarında dört ayda 21 şubeye ulaşan ERA'ııın 3 yıl içinde 200 şubeye ulaşma hedefi bulunduğunu söylüyor. 


1971'de ABD'de kurulan ERA (Electronic Realty Associates), 40 yılı aşkın deneyimi ile gayrimenkul danışmanlığı sektöründe dünyanın lider markalarından biri. ERA'nın 35 ülkeyi kapsayan uluslararası ağında...