21 / 05 / 2024

ABD evler çöktü

ABD evler çöktü

ABD'nin doğusunu etkisi altına alan fırtınada evlerin çatıları uçarken evlerin üstüne ağaçlar devrildi

ABD'deki terk edilmiş evler 1 dolara satılacak!

ABD'nin Maryland eyaletinin en kalabalık kenti Baltimore'daki terk edilmiş evler tanesi 1 dolardan satılacak. Bazı belediye meclis üyelerinin tepkisine neden olan söz konusu bu proje, suç oranlarının yüksek olduğu ve boş konut fazlası olan mahalleleri canlandırmayı hedefliyor.

SON DAKİKA! ABD Green Card için başvuranlar büyük heyecanla sonuçları bekliyor: Site çöktü!

Türkiye'den yüz binlerce gencin merakla beklediği ABD'nin Green Card başvuru sonuçları açıklandı. Ancak, sonuçların açıklanmasıyla birlikte milyonlarca kişinin erişim sağlamaya çalıştığı site, yoğunluğa dayanamayarak çöktü.

ABD'de yeni konut satışları Mart'ta yüzde 9,6 artışla beklentilerin üzerine çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Mart ayında aylık yüzde 9,6 artışla 683 bine yükseldi ve beklentilerin üzerine çıktı.

ABD'de mortgage faizleri, Kasım 2022'den bu yana en yüksek seviye çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 6,71 ile 2022 yılının Kasım ayından bu yana kaydedilen en yüksek seviyeye çıktı.

ABD'de felaket! Florida'da 12 katlı bina çöktü!

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan 12 katlı bir bina çöktü. Çöken binanın enkazında çok sayıda yaralı olduğu düşünülüyor.

İzmit Çınar Evler projesinde detaylar gün yüzüne çıktı!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Projenin detayları gün yüzüne çıktı. 

ABD'li milyarderlerin vergi ödemediği ortaya çıktı! 

George Soros, Elon Musk ve Jeff Bezos gibi ABD'li milyarderlere ait gizli kayıtlar ortaya çıktı. Kayıtlara göre ABD'li milyarderlerin vergi ödemediği ortaya çıktı. 

ABD'de konut başlangıçları 14 yılın en yüksek seviyesine çıktı!

ABD'de konut başlangıçları, geçtiğimiz ay kasıma göre yüzde 5,8 yükselerek 1 milyon 669 bine ulaştı ve Eylül 2006'dan beri en yüksek seviyeye çıktı.

ABD'de inşaat halindeki binanın merdiven boşluğu çöktü: 3 ölü!

ABD'nin Teksas eyaletinin Houston şehrinde inşaat halindeki binanın merdiven boşluğu çöktü...

Tuzla Beşevler 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Beşevler Mevkii ve Yakın Çevresine İlişkin, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Zaharova: ABD'lilerin çıktığı topraklar, Suriye hükümetine devredilmeli!

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova yaptığı açıklamada Suriye'den çekilen ABD'li askerlerden boşalan toprakların Şam'ın kontrolüne bırakılması gerektiğini söyledi.

Yahya Kaptan Terrace Evler'in 1. Etabı satışa çıktı!

Kocaeli’nin en değerli semtleri arasında yer alan Yuvam Akarca Mevkii’nde yapılan en lüks, leed sertifikalı ve içinde market ile tüm eğitim kurumlarını barındırması sebebiyle birçok ilki buluşturan karma proje Yahya Kaptan Terrace Evler’in 1. etabı lansman öncesi satışa çıktı.

Çiçek Evler Mavi Yaka satışa çıktı!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın yeni projesi Çiçek Evler Mavi Yaka satışa çıktı. Projede dairelerin 2018 sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

ABD evler çöktü Haberi

ABD evler çöktü



Yetkililerin açıklamalarına göre fırtınada Virginia'da 6, New Jersey'de 2, Maryland'da 2, Ohio ve Washington'da birer kişinin yaşamlarını yitirdiğini açıkladı.


Hava sıcaklığının 40 derecenin üstüne çıkması beklenen günde bölgede 3 milyon kişi, fırtına nedeniyle yaşanan elektrik kesintisinden mağdur oldu, Washington'ın banliyölerinde acil durum merkezleri, kesintiden ötürü halka polise ve itfaiyeye başvurmaları çağrısında bulundu.


Bazı evlerin çatıları fırtına etkisinden çökerken bazı evlerin ise üzerine ağaçlar devrildi. ABD'de fırtınadan etkilenen evlerin birçoğunda hasar olduğu...