12 / 05 / 2024

ABD Grönlandı alacak mı

ABD Grönlandı alacak mı

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken tarafından Grönland'la ilgili dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Buna göre, Washington, Grönland'ı satın almayacak.

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD'li M.D.C'yi 4,95 milyar dolara satın alacak!

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD merkezli M.D.C. Holdings firmasını 4,95 milyar dolara satın alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

İlkokul mezunlarına müjde! İŞKUR hastanede çalışacak personel alacak! Hasta kabul-kayıt görevlisi, temizlik personeli...

İŞKUR, başta İstanbul, Ankara olmak üzere pek çok kentte hastanelerde görev alacak personel alımları yapacak. Müracaatlar, en az ilkokul mezunu ve 18-45 yaş aralığındaki kişilere açık olacak. Hasta karşılama, temizlik personeli, kabul-kayıt görevlisi gibi pek çok pozisyon için iş ilanları yayınlandı

ABD, stratejik petrol rezervi için 6 milyon varil daha ham petrol alacak!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD yönetimi, stratejik petrol rezervi için Ekim ve Kasım'da teslim edilmek üzere yaklaşık 6 milyon varil daha ham petrol alacağını açıkladı.

ABD, stratejik petrol rezervi için 3 milyon varil petrol satın alacak!

ABD yönetimi, stratejik petrol rezervi için ağustos ayında teslim edilmek üzere 3 milyon varile kadar ham petrol alacağını duyurdu.

İŞKUR hangi alanlara personel alacak? Başvuru şartları nedir?

İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlar bağlamında yeni bir ilan yayınlandı. İŞKUR, 18 55 yaş aralığında personel alımı yapacağını duyurdu. İş sahibi olmak isteyenler bu ilanın detaylarını araştırıyor. Peki İŞKUR hangi alanlara personel alacak? Başvuru şartları nedir? İşte detaylar...

ÖTV’de yeni dönem! Araç alacak ve satacaklar için bulunmaz fırsat! Resmi Gazete’de yayınlandı!

ÖTV’de yeni düzenleme! Hem araç alacak hem de satacaklar için güzel haber verildi. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı müjdeyi verdi! 42 bin 500 personel alacak! Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuz yayınlandı mı?

Sağlık Bakanlığı'na 42 bin 500 personel alınacağı açıklandı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru kılavuzu yayınlandı mı? İşte, 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin tüm detaylar...

24-30 Ağustos ŞOK aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Dört sayfalık indirimli ürünler yarın raflarda olacak!

ŞOK market'in 24-30 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerli olacak olan aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. ŞOK  24 Ağustos 2022 tarihli aktüel ürünler, Ağustos ayının 30'una kadar raflarda yer alacak.

BİM 6 Mayıs 2022 Cuma aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! BİM'e yarın neler geliyor?

BİM marketin heyecanla beklenen aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Anneler Günü hediyeleri getiren BİM'de uygun fiyatlı ürünler yarın raflardaki yerini alacak. İşte BİM 6 Mayıs 2022 aktüel ürünler listesinin tamamı...

ABD Dışişleri'nden Grönland'ın satın alınmasına ilişkin açıklama!

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken tarafından Grönland'la ilgili dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Buna göre, Washington, Grönland'ı satın almayacak.

ABD'li emlak yatırımcıları ve Mesut Özil Meksika takımı Nexaca’yı satın alacak!

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil, Meksika Futbol Ligi takımlarından Necaxa’nın sahiplerinden biri olacak. Mesut Özil’in de aralarında yer aldığı emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın öncü olduğu ABD’li yatırımcılar, kulubü satın alacak.

Donald Trump'tan Danimarka Başbakanının Grönland yorumuna tepki!

ABD Başkanı Trump, Danimarka Başbakanı Frederiksen'in ABD'nin Grönland'ı satın alması fikrini "absürt" olarak değerlendirmesi "çirkin ve uygunsuz" tepkisini verdi.

Donald Trump photoshopla Trump Towers'ı Grönland'ın ortasına koydu!

Donald Trump photoshopla Gröland'ın ortasına Trump Towers'ı kondurdu. Twitter hesabında paylaşım yapan Trump, "Bunu Grönland’a yapmayacağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı. 

ABD Grönlandı alacak mı Haberi

ABD Grönlandı alacak mı

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken tarafından Grönland'la ilgili dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Arktik ülkeleri dışişleri bakanları toplantısı için gerçekleştirdiği İzlanda ziyareti sonrasında Grönland'a gitti.

Antony Blinken, Washington'ın Danimarka'ya bağlı Grönland'ı satın almayı istemediğini duyurdu. 

Blinken, bir gazeteci tarafından “ABD’nin Grönland’i satın almak istemediği” iddiasının sorulması üzerine “Bunun doğru olduğunu söyleyebilirim” dedi. ABD’de eski Başkan Donald Trump, 2019 yılında Grönland’ı satın almayı istediğini açıklamıştı. 

Bu açıklama sonrasında Washington ile Kopenhag arasında diplomatik kriz yaşandı. Trump başkanlık döneminde, “Söz veriyorum Grönland’a bunu yapmayacağım” notuyla Grönland’da Trump Tower’ın bulunduğu bir fotoğraf yayınlamıştı.

Donald Trump'tan Danimarka Başbakanının Grönland yorumuna...